reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

wracam do was dziewczyny :) my już po zakupach :)
kupiliśmy małemu dres, skarpeteczki i szaliczek

Nisiula, magda-mnie kość lonowa nie bolała więc nie doradze
u nas slonecznie ale wieje tak że głowę niedługo by urwalo
asik-mi się też wydaje że Damianek wcześnie zaczął stawać na nogi
wampi- to rzeczywiście długo pospaliscie

reklama
Wampi byc może.. taka aktywna ona jest, ze jak nieraz mi walnie w pecherz to ja aż podskakuje że T sie śmieje ze mnie hehe;)

Madzia mnie bolały pachwiny . Ale juz pod koniec ciąży .

Wampi 3 tez nie zła ocena ;)) Ważne że pały nie załapała.

Madzia
moja też bardzo ruchliwa była - w sumie jest ;)) Dobrze że w nocy dawała mi spać bo teraz też daję ;-);-) tak się tam wierciła że widziałam kiedy stope czy nóżkę przekładała na drugi bok ;))

Edit . Zbieram się do gin. ; )) Zajrzę później ..

Ostatnia edycja:
No ja sie melduje dopiero teraz ;)

Nisiula fajny masz ten brzuszek ;)

Milena napisz nam co ci pow.

ja sb siedze z farba na głowie ;p

już jestem

MILENA- uśmiałam się sama z siebie, że Cię nie zrozumiałam:) no ogólnie szybko na nóżki wstaje, zważywszy na to, że nie ma jeszcze nawet 8mies
WAMPI-oj to pośpiochaliście sobie ale co tam od czasu do czasu każdemu się należy
MAGDA- też tak miałam, wydaje mi się, że to normalne pod koniec ciąży
23MAY- jaki kolorek?

IMG_2689.jpg mój mały akrobata:)

reklama
dziewczyny nie wiem czemu ale jak siadam chociaż na chwile i później wstaje to mnie taki jakby skurcz łapie w dole brzucha a jak już chodze to jest wszystko dobrze.... czyżby to objawy tego że się zbliża ten moment;d

Do góry