reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
aha oki to dzięki za pocieszenie;p hehe.;p to już wiem czemu mam nocki nieprzespane;p hehe co chwile w nocy się budziłam...
ale spoko jak coś to będe pisała;p

może wytrzymam do jutra i jeszcze pójde do gin ;d

Ostatnia edycja:
Wampi Ja to matoł z Historii bo 3jkę miałam , z Angielskiego miałam 5 ale chodziłam na ten mniej zaawansowany :-D:-D:-D i wcale go nie umiem ;P
Asik Każdemu się zdarza coś nie skumać . :-D Ale ty pisałam o wstawaniu na nogi i o wstawaniu ( budzeniu się ) także może to ja źle ujęłam . :tak:Damianek śliczny ...No to Natalia ma 2-go do wyboru ;-)
Nisiula wstawaj i rób coś , nie siedź . :tak:

właśnie kończe prasować i jak coś to bede łaziła po domu ....heh... bo coś czuje że dzisiaj moge wyladować;p...

Milena myślisz że to coś przyśpieszy ;d

Najlepiej po schodach , i to co dwa ;))
Ja w ciąży biegałam po schodach jak głuuupia ;// :szok: Mieszkam na 4tym piętrze ...
Długo Ci idzie z tym prasowaniem .:p

23MAY- to wrzuć zdjęcie z nowym kolorkiem
MILENA- oj, Ty to kandydatów córci nawybierasz, że będzie przebierać jak w rękawiczkach;-)
NISIULA- ja by przyspieszyć podkradałam córce taką dużą piłkę i skakałam na niej ( piłce, nie córce hehe)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry