reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Milena no wiesz ja majac w domu trójke dzieci teraz 24/24 nie mam czasu nawet usiasc i popisac, a czesto mi sie poprostu nie chce :p co mam oklamywac :p :)
Jutro tez ciezki dzien po o 6 wstac musze :dry:
co z nadżerka bedziecie robic? ja w grudniu 2011 mialam wypalaną brrr... :p

Ale co poradzic :p

23May ładna dziewczyna z ciebie i córeczke masz sliczna :tak:

23may śliczne dziewczynki z Was . :blink: a włosy wyglądają jakby były po prostu ciemne , zrób w dzień przy normalnym dziennym świetle :tak:

A @ to nie wiem kiedy mam mieć . Jestem dalej bez :-D:-D

a no pewnie Liza ja przy Natalii czasem wysiadam , nie ma sie co dziwić ze ty przy 3jce czujesz sie zmeczona

Ostatnia edycja:
Ooo jak milo ze zagladnely tu "stare, młode" mamcie;P
Wracajcie dziewczynki do nas;)

Ja leze i czekam na serial "Na wspólnej" ;-)

Wampi Przydadzą się && ;P Dzięki . A no trzeba się wybrać od czasu do czasu żeby spojrzał/a w .... :blink:
23may a jaki miał byc ten kolor ? taki czarny ? Czy tylko na zdjęciu taki wyszedł ??

wróciłam dziewczynki... jak na razie jeszcze jestem z wami ;p nigdzie sie nie wybieram... ide się teraz kompać i też czekam na wspólnej a później się zobaczy.. jutro na 9 mam o gina wiec bede troche później chyba ze mnie juz na porodówke wyśle to wtedy wam dam znać eskiem;p hehe...

Nisiula Zazwyczaj do szpitala kładą już po terminie , chyba że coś jest nie tak ..

23may to musisz zrobić fotkę w dziennym swietle , bo tu to fioletu raczej nie widać ;PP

reklama
Do góry