reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

czesc dziewczyny, nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie ale moze tak ;-)
troche was zaniedbalam, przyznaje, ale mam nadzieje ze mi wybaczycie. mala jest naprawde czasochlonna i wymagajaca uwagi. musze sie pochwalic ze spodziewam sie drugiego szkraba ;-)
buziaki dla was wszystkich. postaram sie was nadrobic

reklama
hej dziewuszki ;-)

U mnie jako tako ... nie bylo mnie tyle bo zdecydowalam ze jak ona tego pragnie zeby mnie w domu nie bylo to spakowalam kilka rzeczy i poszlam do kolezanki jak nie wrocilam do domu to zaczela wydzwaniac zebym wrocila do domu itp to jej powiedzialam ze nie wroce ze dam sobie rade bez niczyjej pomocy dzwonila przepraszala za to co mowila ze to niby ze "zlosci" a ile w tym prawdy to nie wiem dzisiaj wrocilam ale powiedzialam ze jezeli jeszcze raz mi zrobi taka przykrosc i bedzie mnie do czego kolwiek zmuszala to wyjde i nie wroce a pomoc zawsze dostane w MOPSie i w domu samotnej matki i ogolnie wygarnelam wszystko to co mnie bolalo aaah duzo opowiadac zobaczymy czy cos to da jej do zrozumienia ....

A tak ogolnie to pracuje tak jak wczesniej 4 i 6h jak narazie nic mi nie dolega tylko 3dni temu przechodzilam jakas cholerna jelitowke wymiotowalam i mialam biegunke nie wiedzialam co pierwsze robic ;/ i przez to schudla prawie kg ;/ nikomu tego nie zycze ... mialam te badania prenatalne wszystko jest okey slyszalam bicie serduszka i jest w normie dzidzia zdrowa 5.11 mam kolejna wizyte :) 19.11 mam szkole rodzenia a 22-23.11 USG jaka plec :)

przeczytalam wszystko co pisalyscie ale nie dam rady teraz poodpisywac

No i witam nowe mamusie :)

Jaka pogoda u was ? bo u mnie wczoraj padal snieg a dzisiaj tak zimno ze juz smigam w zimowej kurtce :szok:

Milego dnia ; * i dziekuje za wsparcie jestescie naprawde kochane !

Ostatnia edycja:
Hej hej :-)

HERBATA - o proszę gratulacje ! :-) planowaliście ? :-)

MILENAAA - kryzys teraz to norma jakoś musicie przebrnąć ;-) jest nowy członek rodziny i przez to też nowa sytuacja dużo zmian i zamieszania i stąd te kryzysy ;-) każdy to chyba przechodzi ;-)

AAAA - i jak ? znasz płeć ? :-) ja nie mam talentu do niczego akurat :-D:-D :-p

ANULA - współczuje nocek :dry: z czasem to minie tyle mogę Cię pocieszyć :-D :-p

ZUZANNA - i jak tam ?!

WAMPI - a no będziemy się bawiły tego samego dnia :-D przy jednym drinku pomyślę o Tobie wypijemy razem :-D :-p

OLCIAAA - ja nie w temacie o co tam kłótnie poszły ale cieszę się że sobie wszystko wyjaśniłyście z mamą tak ? mam nadzieje że teraz będzie już dobrze :-)

Ja dzisiaj chciałam opony wymienić w samochodzie to taką kolejkę w wulkanizacji zastałam że zrezygnowałam :no: dzisiaj w nocy śnieg u nas padał to wszyscy się przestraszyli i pojechali wymieniać :-D :-p a teraz w pracy siedzę do 21 ;-)

Ostatnia edycja:
Herbata gratuluję ;**

Nie robiłam dzisiaj testu, ale też nie mam @. Piersi mam strasznie wrażliwe ojojojj, bolą strasznie.
U mnie dzisiaj padał śnieg z rana, a teraz słońce i silny wiatr.

Buziaki;***

Herbata oooo ogromne GRATULACJE:p) To 4 miesiąc??

Olcia cieszę się że z mamą lepiej... Może zmieni swoje postępowanie... Ja z moja też miałam jedną akcję i od tamtej pory się zmieniło:)

Femme myślę że dzisiaj wszyscy się rzucili na wymianę opon...

Zuzanna no to dobrze... Możliwe jest plamienie w ciąży najlepiej rób test i leć do lekarza:)

No ja mam chyba weekend z forum bo mąż w trase jedzie

ZUZANNA - ja nie wiem jak ty możesz wytrzymywać i testu nie robić :-D mnie by ciekawość zżarła :-D:-p

KASIEK - no wszyscy na święto zmarłych już zmieniają pewnie będą do rodziny jechać itp ;-)

Herbata Witaj i gratuluję

Olcia nie znam tematu z Twoją mamą ale też cieszę się że już jest lepiej

kasiek mój też jutro jeździ ale po południu będzie w domu

zuza ja też bym nie wytrzymała z ciekawości

no właśnie i jutro mamy gości, w związku z tym chciałam zapytać czy macie jakieś przepisy na dobrą prostą sałatkę i ciasto, chociaż wstępnie myślałam zrobić Shreka

Hej!
Aneta Na stronie Smyka jest, że najtańszy kosztuje 21,99 ale nie wiem czy w sklepie normalnym czy online ;-) Ja emisji głosu jeszcze nie miałam teraz mam morfologię i składnię jakiś koszmaaaaaaaaaaar!!
Olcia Fajnie, że u Ciebie lepiej. Wiadomo, że mama mówi coś a później żałuje, jesteś jej dzieckiem a dzidzia wnuczką/wnukiem więc będzie OK ;-)
femme Jak na dzień dzisiejszy mamy...DZIEWCZYNĘ !!! :-D

reklama
AAAAA -wiedziałam ! jedyne co się najbardziej sprawdza zauważyłam to sny ! jak się śni chłopak to jest dziewczynka i odwrotnie ;-) i to naprawdę często się sprawdza jak napisałaś o śnie wiedziałam że dziewczynka będzie :-p :-p a imię macie jakieś na myśli skoro już wiecie że to panienka :-) ?

ANETAF - jak wygląda shrek czy to ciasto ? :-p sałatkę ja uwielbiam krabową :-) :yes:

Do góry