reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejjj;-)
My dzis u lekarza bylismy;-) Tzn u rodzinnego ale slyszalam serducho;) W ogole ten moj skarbik maly sie gdzie ukrywa ciagle z prawej strony i babka nie mogla znalesc i juz sie wystraszylam;))) Ale powiedziala ze jest dobrze wszystko;) Zdziwila sie ze przyszlismy do niej a nie do szpitala do poloznej, a jak bylismy na USG to kazali w 16 tyg do rodzinnego, sami nie wiedza co mowia;) Od wczoraj cos mnie brzuch pobolewal, teraz tez go troszke czuje, ale wazne ze serduszko bije;))) To juz wiem gdzie spodziewac sie pierwszych sygnalow od malenstwa;)
A jak szukala bicia serduszka i jak jezdzila po brzuchu to taki dziwny szum bylo slychac w brzuchu hehe;))

Olcia wszystko z mama sie pouklada;)
Aaa19 no to gratulacje;) a imionko wybrane?:)
AnetaF lub zrob slynnego 3bita, bez pieczenia;) a salatka to moze gyros? Albo ja lubie tez taka z makaronem ryzowym, ogorkiem zielonym, szynka, kukurydza, koperek pyychaa jest:p

reklama
femme No ja też miałam taką nadzieję :-p Jednak te sny to mam prorocze prawie haha

magda Dziękuję!:tak: Ja już poczułam pierwsze ruchy ale moja dzidzia jest bardziej po lewej stronie :-p No i gratuluję wizyty udanej ;-)
wampi Dziękuję !
kasiek Zdjęcie z usg kiepskie bo tylko główkę i łapkę widać :-(

No i tak ogólnie odpisze bo wszystkie zapytałyście , imię a raczej imiona dla córci to Antonina Lilia :-)

femme No ja pomiędzy Lilia a Liliana się waham ale chyba to 1 wygrywa ;-) Mój M chce dać jej tak na 1sze ;-)
kasiek To z usg wstawię jutro a o to ja :

Załączniki

• Obraz 168.jpg
    Obraz 168.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 49
AAA gratuluje dziewczynki... No i swoją drogą to bardzo szybko ruchy poczułaś:tak:.

HERBATA ja ciebie pamiętam:tak: gratuluje drugiej dzidzi:tak:.

OLCIAA też nie wiem za bardzo o co chodzi ale mam nadzieje że ci się ułoży

ANULA a ja myśle że jak byś go przemęczyła i nie położyła w dzień to by ci pospał dłużej rano i sam by ci się przestawił, też u siebie z młodym nie byłam pewna czy nie za szybko, ale jak przestał spac w dzień to przestał szalec w nocy... Albo może tą drzemke którą ma musiałabyś przestawic na wcześniejszą godzine Co do karmienia to współczuje, musicie się przemęczyc bo tak czasem jest, ale minie niedługo napewno.

My się leczymy, młody już ok, M chyba też, a mnie gardło i katar męczą:dry: a jutro cały dzień za kółkiem, heh...

hej

femme fatale
tak Shrek to ciasto bardzo dobre zresztą a wygląda tak
49527_ciasto-shrek_0_2.jpg

magda ja znam 3bita pod inną nazwą i robiłam go jak znajomi byli ostatnio więc chciałam coś innego, a jakie są dokładne proporcje na tą sałatkę z makaronem ryżowym? Super że z maleństwem wszystko dobrze

kasiek to współczuję, mój tylko po Polsce

aaaa19 ładne zdjęcie

Witam,
Noc w miare zjadl po 3 i spal dalej, o 6 wstal ale Ł sie nim zajal;-)czekam na kogos ze spoldzielni maja otwory wentylacyjne o 9 sprawdzac a pozniej biore sie za robote.
U nas bialo, tyle sniegu napadalo, o 3 juz byl i jeszcze lezy
Kasia wszystkiego probowalam i nic, wczoraj w dzien spal normalnie a noc tylko po 3 na kasze;-)

reklama
Aaaa ale śliczna z Ciebie dziewczyna:) Lilia ładniejsze:)

AnetaF no mój to na wschód ale na wtorek powinien być:) I zaraz kopa dostaniesz za takie smakołyki aż mi ślinka leci a ja do ciasta lewa:p:p

KasiaF
no to zdrówka;)

Anula ja wiem co czujesz moja też długo jadła w nocy i kaszę musiałam jej robić. Tzn. nie robiłam tylko gorącą do ogrzewacza wkładałam i jak się budziła to dostawała jeszcze ciepłą

Do góry