reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam u mnie też biało i -0.5 stop. Mój synek ostatnie jedzenie je o 23- 1, a jak sie spoznie to ryk, bo po 3h jest mega głodny.
Wyjełam z szafy kozaki i kurtkę zimową, bo zimno.
Miałam jutro z mężem, synkiem i teściami jechać do Opola, bo są mojego M bratanka 3 urodziny, a tu bratowa mojego M chora i jedziemy za tydzień.

reklama
AnetaF skladniki na salatke: pol paczki makaronu ryzowego, 15 dag poledwicy sopockiej drobno pokroic, 1 puszka kukurydzy, 1 surowy ogorek, galazka koperku, majonez, sol i pieprz do smaku wedle uznania;) Ta salateczka jest mega pyszna i sporo jej wychodzi;-) P.S. fajnie to ciasto wyglada, trudne jest do zrobienia? Bo ja nie lubie ciast robic gdzie trzeba sie naglowkowac i duzo narobic:p

Jakis dzis zly humor mam;/ i do tego ta pogoda tak wieje ze malo glowy nie urwie..;/ w nocy to tak wialo ze myslalam ze drzewa beda lezec a nad ranem prad sie bawil w jestem i mnie nie ma;-) ide cos porobic bo mnie nosi..
Milego dzionka;)

hej ;)
Ja dzisiaj w pracy na kacu :-p łeb mi pęka wczoraj poszliśmy na imprezkę i trochę popiłam :-p ale ogólnie fajnie było nawet kosztem dzisiejszego bólu głowy :-p

AAAA - ślicznaś :-) masz ciekawą urodę i piękne włosy oddaj :-p :-D A to można wybrać ? myślałam że musi być Lilianna

ANETAF - oo fajnie wygląda może kiedyś spróbuje zrobić :-p czy to jakieś skomplikowane ? bo kucharka ze mnie żadna niestety :-p

MILI - 3 letniei dziecko je o takich godzinach ? :confused: rozumiem niemowlak mleko ale taki duży chłop ? powinnaś go odzwyczajać od tego moim zdaniem mojej też się późno głodomor włącza ale postanowiłam z tym coś zrobić bo to nie zdrowe i koło 20-21 najpóźniej jest kolacja porządna i później jak coś skrzeczy że jeść to daje marchewkę albo jabłko nic ciężkiego

aaaa urocza dziewczyna jesteś :) pozazdrościć ;p

Herbata Gratulacje :-)

Nie mam dosłownie sil juz;// Jak nie P to młodsza siostra w szał mnie doprowadza . Niunia niespokojna , śpi 15 min i pobudka . przez dzień śpi może góra 2h ...
Miłego weekendu , ide pierś z woreczków zrobić :))

Aneta, kasiek, femme, Milena Dzieki za komplementy :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

femme
A no mozna z tego co widzialam ale jeszcze zobaczymy jakie imie dostanie ostatecznie ;-) Zeby sie nie okazalo ze siusiak urosnie haha

U nas tez paskudnie jest brr , lenia zlapalam i nachetniej poszlabym spac. Milego dnia dziewczyny:-)

NIe musicie tego czytać , musiałam to wyrzucić z siebie i tyle ; /.

brr . Myślałam że z P już ok , ale NIE !!! Niby dziś już lepiej było . I znowu . Nie umiem się z nim dogadać , po prostu nie potrafię :confused:. Chyba przyznaje racje że w większości przypadków taki związek nie przetrwa ...nieplanowana ciąża , obiecywanie ''damy sobie rade'' , ''będzie dobrze'' , poród i koniec , już z dzieckiem nie jest kolorowo , w końcu trzeba wstać w nocy i się zaopiekować ... Zarzucił mi że jestem przewrażliwiona , zmęczona bawieniem Natalki , że jestem podenerwowana operacją mamy ...owszem jestem zmęczona i przeraźliwie boję się o mamę , ale niech mi tego nie mówi - niech pomoże , niech wesprze . w końcu dziecko ma obu rodziców nie tylko MATKĘ!!! Nie mam sił .. Jak nie P , to mój Brat ( wychodzi na weekendy na przepustki ;// ) Przyjedzie idiota , dziecko uśpię chce odpocząć , a on ku***a musi się wydzierać , trzaskać i ją obudzić , bo jak by inaczej w końcu on nie wie co to znaczy '' opiekować się dzieckiem '' ... Mam wrażenie że nikt prócz mojej mamy nie docenia tego że chce , że się staram , nikt nie docenia tego że Ta cudowna mała istotka jest na świecie ! :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Nieplanowana ciąża a kocham to dziecko tak mocno że nie potrafię tego opisać , nie sądziłam że można kogoś aż tak kochać , że ktoś może być dla mnie tak ważny jak Natalka . Mam tylko nadzieje że ja dla niej będę najważniejsza , że choć ona będzie kochać mnie tak mocno jak będzie potrafić . A P cóż kocham , ale pępkiem świata on nie jest , ja za nim biegać nie będę ( na pewno nie ) , a Nusia jak zechce sama znajdzie sobie tatę .

Może zniknę stąd na kilka dni , przemyśle sobie kilka rzeczy . :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
3majcie się kochane . Zdrówka dla was , i waszych pociech !!!!

Przykro mi ze masz takie zle doswiadczenia, dziecko powinno byc najwazniejsze dla obojga rodzicow, nie tylko dla matki, napewno jestes bardzo zmeczona ale najgorsze jest zmeczenie psychiczne i brak wsparcia. malo ktory facet zajmuje sie dzieckiem ale niech "P." sprobuje sie z mala pobawic, a moze on sie boi? Moj S. na poczatku bal sie ze skrzywdzi malucha. Mam nadzieje ze dasz rade bo napewno jestes wspaniala mamusią i córka cie kocha. Służe wsparciem i pozdrawiam

reklama
MILENAA ale nieplanowana ciąża nie oznacza końca związku! to zależy od obojga rodziców jak sięułoży z dzieckiem, nie może byc tak że tylko ty z małą jesteś, pogadaj z nim bo w kłótniach rozwiązania nie znajdziecie

HAPPYMUM witaj, co do obiadków to każde dziecko ma swoją "miarke"

Do góry