reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

EWI Majcia to sucz mojego męża ktorej panią jestem ja:-D Chciałam psa koniecznie białego a mamy rudzielca marmurkowego i to nie psa jak zawsze a sukę:-D

Milena kup sobie posterisan H jest na recepte i kosztuje 40zl ale warto:-D pi po ciązy dosłownie doope uratował:-D no i duzo blonnika musisz jesc co by łatwiej było;-)

Co do snu u mnie Oliwce się coś przestawiło, ciagle płaczę... szału można dostać, teraz z nią powalczyłam troszkę, wózek do pokoju z dołu wtachałam i co mała się przebudzała po 10min to ja ją woziłam i teraz spi już 1,5h:-D mam nadzieję że dośpi i będzie spowrotem grzeczna:tak:

kurcze pizzy nie dopiekam i Ali nie smakowała za bardzo bo twaróg czuć było ale i tak 2 kawałki zjadła:-p

reklama
Ewi44 slyszalam ze niby to czesto dopada babki w ciazy.. Oo to plec jeszcze nie znana:p a co maluszek nie chce pokazac co ma miedzy noziami??;-) A jakiegos przeczucia nie masz?
Snoopy12 ale mi ochoty na pizze narobilas.. mmmm... za mna to chodzi kebab i hot-dog z orlenu.. niestety orlenu tu nie mamy:p a na dobrego kebaba jakos trafic nie mozemy.. Mysle o gyrosie:p hehe ale jutro na obiadek chyba beda buleczki na parze na slodko;-)

Hej wam ;-)
Dzisiaj pół dnia na tym głupim kompie (w pracy jestem) wystawiałam rzeczy na allegro ale mnie to wymęczyło dosłownie nerwicy można dostać :sorry:
Jak by któraś potrzebowała wystawiłam ciuszki 92-116cm ;-) ALLEGRO
Można zerknąć ;-)

MILENAAA - ja się męczę z tym problemem do teraz ... :-( straszne to ale jakoś do lekarza nie mogę się wybrać ...chyba spróbuje to co SNOOPY proponuje tylko receptę muszę skręcić :-p

EWI - Bartek ładne imię :-) Ola mi się źle kojarzy :-D:-D :-p ciekawa jestem co będziesz mieć :-)

SNOOPY - ale słodka psina !!!

ALEKSANDRA - i jak po lekarzu ? faktycznie to zapalenie ?

MAGDA No na usg w 26 tygodniu nie mozna bylo zobaczyc boo dziwne ulozenie bylo, nawet wszystkich pomiarow nie mozna bylo zrobic. Ale po przeczuciu sadze ze bedzie chlopak.

A ja mialam na noc smiechu ze az brzuch mnie boli. Justynka zobaczyla reklame jakichs konikow feelis czy jak to sie tam pisze i mowi ze chhce taki prezent na swieta, a ja s mowie ze ona wyhaczyla kucyki filis i dopiero jak on powiedzial ze kucykifilis brzmi jak choroba to normalnie mowie wam, az lzy pociekly.

Femme super że u Ninki poprawa;)

Gosia
uuuu jakie zachcianki:) Doczekasz się drugiego:)

Magda
mam nadzieje że nic poważnego nie wyniknie:) Oj już nie długo USG!!!

Papitka
kiepsko że przegrałaś;/ I co teraz??

Ola jak tam małemu przeszło zaczerwienieni??

Snoopy
ale psinka urocza;)

Xelviex
witaj:)

Domka w przedszkolu coraz lepiej dzisiaj tylko rano pojęczała trochę a do przedszkola poszła już spokojna. Jka po nią poszłam to radosna że szok:)

Czesc;-)
Ale u nas zimnooo brr....
Ewi44 noo jakie uparte te twoje dzidzio ze sie nie chce pokazac:p ooo no to pewnie bedzie chlopiec jak tak czujesz;-)
Kasiek tez mam nadzieje.. noo jeszcze 1.5 tygodnia i bedziemy ogladac na monitorku skarba;-)

A tak w ogole mam do was pytanie bo albo mam jakies urojenia albo mam jakies takie jakby sciski w brzuchu trwajace kilka sekund...to normalne? To macica tak reaguje? Rozciaga sie? Kurde..

Witam.
Dzieciaki odstawione do przedszkola. Odkurzone w domu i mam teraz chwilke na lenia. :D

Nastawilam na gaz platki owsiane. Potem jak S wroci to jedziemy na male zakupki.

MAGDA A boli cie to? Wiesz mi sie wydaje ze kazda niepewnosc powinno sie rozwiewac po rozmowie z ginem.

P9190180.jpghej
wpadłam się przywitać
ostatnio mam masę problemów i nie mam kiedy wejść, ale jak tylko znajdę chwilkę napiszę co i jak
wrzucę Wam zdjęcia ubranka do chrztu na roz. 74 dla dziewczynki, może któraś będzie zainteresowana
P9190179.jpgP9190181.jpgP9190182.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczyny ;-)

Przepraszam ze nic nie pisalam ale zle sie czulam i wyladowalam w szpitalu z krwieniem teraz sprobuje was troszke nadrobic :)

EWI lepiej zeby bejbis kopal i byla spokojna ze wszystko jest ok bo sie rusza :)

XELVIEX Witam :) a coreczka to moja imienniczka :)

MAGDA ja tez bym chciala dziewczynke ale mama mi ciagle mowi ze bedzie chlopiec bo chcialaby wnuka ale zobaczymy wazne zeby zdrowe bylo ;)) a masz juz jakies ijmie wybrane ? Aw yniki badan na pewno beda dobre :)

SNOOPY mmm pizza uwielbiam sama ostatnio z mama robilam :D

MAGDA za mna tez chodzily kebaby suflaki itp ale jak ostatnio babka mi zrobila suflaka to mialam taka rewolucje ze powiedzialam sobie ze juz nigdy wiecej zreszta teraz cos od miesa mnie odpycha :-D

OLA jak cie glowa boli to pomasuj sobie miedzy palcami u rak to wtedy sie oddykaja te komoreczki i po chwili wszystko cacy bynajmniej ja sobie robie tak na bol glowy :D

MAGDA LA to chyba u wszystkich zimno bynjamniej u mnie tez od samego rana leje :D a dzisiaj tesciu ma jeszcze przyjechac :D

A u mnie jako tako :) ostatnio jak przyjmowali mnie wszpitalu to myslalam ze uciekne jak dowiedzialam ze przyjmie mnie lekarz ktory chcial mnie juz na zabieg zapisywac :wściekła/y: i jeszcze zrobil mi task bolene USG ze myslalam ze go udusze golymi rekami ;/ wypisali mnie po 2 dniach w stanie dobrym bo tylko przez jedna noc krwawilam a pozniej juz bylo ok :) i mam krwiaka o wym 1.6x0.9 cm ale wczoraj bylam u mojego gin i powiedzial ze wszystko jest okey i gdyby nie to ze napisali przy wypisie ze go mam to on by nawet nie zauwazyl ze jest malutki i sie wchlania i zebym sie nim nie przejmowala do 12 tyg mam lezec w domu i od soboty biore duphaston :) ktoras dziewczyna prosila mnie zebym wyrazne USG wrzucila to wrzucam :)

to jest poprzednie USGObraz 002.jpg

a to USG z wczoraj :) Obraz 001.jpg

Milego dnia :)

Do góry