reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Cześć dziewczyny jest już taki ogólny wątek ale ja chcę ten poświęcić pogaduchom związanym z dzieciaczkami i nie tylko zwykła nasza codzienność ;)
Może na początek coś o sobie powiecie :)

Ja mam na imię Agnieszka mam 21lat i jestem mamą Oli która przyszła na świat 14września 2011r
mieszkam w Koszalinie z narzeczonym i jego rodzicami jak nam się układa no cóż czasem lepiej czasem gorzej jak to w życiu bywa raz słońce raz deszcz ...

reklama
EWI ja miałam takie zacmienia miałam że nawet nie pamiętałam rano o czym z M wieczorem rozmawiałam:-D

Kurde mam 2 wymagające pannice i mega spokojnego psa, ktory Alę zabawia ciągając ją za kapcie:-D dziwne, może to cisza przed burza??:-) bo APBT normalnie mają ADHD a masza Majcia grzeczna jakaś:-p

Hejj;-)
Na to badanie moczu pojade 1-go w ten dzien co bede miec USG, teraz biore antybiotyk wiec z moczu nic nie wyjdzie.
Wczoraj jakis dziwny ten moj brzuch byl, czulam jakby jakies delikatne skurcze, pozniej przeszlo, a rano z lewej strony mialam takie twarde miejsce, nie ze bolalo ale takie dziwne to bylo.. To normalne? A w ogole probowalam sobie sama cos wymacac w brzuchu, ale nie jestem taka dobra jak lekarze:p Wiec musze czekac na USG zeby zobaczyc malenstwo. Kurcze chodzi mi ciagle po glowie dziewczynka.. ciekawe.. jakos czuje ze to dziewuszka bedzie..

Hmm T teraz bedzie przez 2 tygodnie pracowal do 20.. masakra, zanudze sie chyba w domu.. Wiec bierzcie sie za pisanie zeby bylo co robic:p Bo cos tu slabiutko ostatnio;-)

Jejciu zdrzemnęłam sie z godzinke. Teraz sama siedze w domu
Ostatnie tygodnie trzeba wykorzystac na odpoczynek. Jak S bedzie mial luz z robotą to zagonie go do znoszenia lozeczka. Trzeba juz przyszykowac moejsce dla malucha.

SNIOPY Oj ja nie raz zlapalam sie na tym ze chowam pewne rzeczy nie tam gdzie trzeba lub
chowam je tak ze potem znaleźć nie mogę. Raz w
samochodzie mnie zlapalo calkowite zacmienie
umyslu. Nieswiadomie wpatrywalam sie w mijajacy
mnie samochod, normalnie jakby wylaczenie mozgu. A MAJCIA to kto? Bo chyba nie w temacie jestem.

Ewi44 a znasz plec malenstwa? Byc moze pisalas ale nie pamietam;) A imionko wybrane?;-)

Renatka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO;-)))):-D:-)

Ostatnia edycja:
Dokładnie Ewi Ty jesteś usprawiedliwiona . Dobrze że jeszcze się trzymasz :-) Ja nocki też ciężkie miałam .

Moja niunia śpi w końcu . bo od rana dopiero teraz się uśpiła ;-) Mamuśka w D-Górniczej do Ikei się wybrali z Ciotką , a ja siedzę sama ;, i się nudzę ;) Mam dość może głupie pytanie , a tym bardziej wstydliwe :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Czy któraś z Was miała może hemoroidy po porodzie ?? uciekam ugotować obiad , póki mam jak :tak:

Magda Jeszcze raz &&&&&&&&&& za dobry wynik na badaniu . Ja 1go idę z niunią na USG bioder ..

Ostatnia edycja:
Milena dzieki, mam nadzieje ze juz bedzie ok;-) A co do hemoroidow to ja jak zaszlam w maju pierwszy raz to mialam straszne zaparcia no i .. do tej pory mam takiego jednego niemilego goscia.. mozesz sobie jakas masc kupic, ja np mam AESCULAN (jak dla mnie bardzo dobra, tyle ze bardzo brudzi bielizne, wiec wkladka musi byc). Takze kochana idz do apteki i powiedz co i jak. A po porodzie to podobno bardzo normalne ze wychodza;-)

Też słyszałam że to normalne , że od wysiłku porodowego . Muszę iść , bo nie miłe too brrr. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Nastawiłam obiad i co , mała wstała , śpi mi dziś po 40 minut góra ; (((

Milena to fakt.. bardzo to niemile..;/ A malutka moze chce ci pomoc przy obiedzie, hihi;-))) Jejj ale bym chciala przytulic takiego maluszka..;-)) Jak narazie to czekam na swoje USG, pozniej w 20 tygodniu nastepne mam i jesli dzidzio dobrze sie ulozy to dowiemy sie co miedzzy nozkami ma;) I jak pojedziemy na swieta do PL w grudniu to chce pojsc na te 4D, zeby zobaczyc niusie, bedzie to jakis 25 tydzien.. Poki nie zobacze dzidzia na USG to jakos nie moge uwierzyc, ze nosze w sobie takie malenstwo..:)

reklama
No dzieciaki juz do domu zwiezione i koniec ciszy.

MAGDA Ja sobie dopiero przypomnialam ze na poczatku ciazy tez mialam antybiotyk bo złe wyniki moczu mialam. Poantybiotyku na pewno beda wyniki dobre.

A płci nie znamy, w nastepnym tygodniu bede pewnie miala usg to mam nadzieje ze sie sie dowiem. Ale imiona sa gotowe no chyba ze S sie zbuntuje w ostatniej chwili :p Bartek lub Ola. Ale dla dziewczynki moze sie zmienic.

Do góry