reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dorotar Wracamy pełną parą do cyca ;) Ssie , ale cieżko było . Choć dziś już całą noc tylko z cyca . Tylko częściej mi wstaje na jedzenie teraz ..

Snoopy Śliczny psiak :) Ja też chcę ...

Milena to dobrze ze chce bo Kuba to wybredne dziecko i jak coś za cieżko to woli nic nie robić :-D
Młody właśnie śpi ja jeszcze w piżamie tak mi sie nie chce umyc i ubrać ze szok ale muszę wykorzystać tą wolna chwile i sie ogarnąć. Miłego dnia :*

femme jeszcze raz gratuluje poprawy NInce :*
Ola spóźnione zyczonka urodzinowe :-) 100 lat :-)
snoopy jaka to rasa? fajny psiak :-)

wogóle gdzie wszystkie "starsze" młode mamy się pochowały??? kurde no same nówki zostały a reszta to już nie wpada :-p

Hejka;-) No wiec nasz psiul to najprawdopodobniej pitek red nose a miał być ast:-D Pierwsza do mnie wybiegła i wybijała się na tle innych szczyli kolorystyką i wielgachną głową:rofl2: w ogole tam było jeszcze 4 szczeniaki a ja widziałam tylko nasz:-D

hejka :)

My dziś po zajeciach. w osrodku kazdy zachwycony Filipem. wedlug terapeutów praca z F to bedą nudy i pikus.

pogoda tu super. sloneczko lekki wiaterek. no raj :)

kurde jak ciezko mi tak bez Oskara ;/ nie sądzilam ze az tak ja bede zle znosić tą rozląke ;/

snoopy cudna psina. dobrze ze moj Ł nie widzial jej :) bo juz by nawijł ze mi na urodziny by kupil hahahaha.

dorotar :-pżeby to takie łatwe było:)
snoopy faaajny psulek:)

A ja jakos nie mam weny,Mała jest co raz gorsza Łobuz mi taki rośnie:) idziemy jutro z nia na szczepienie i niech mi da skierowanie do ortopedy(o ile dostaniemy)a jak nie to pojde prywatnie...tylko nie wiem czy juz moge.
Idę mojemu brzydalowi pizze robic!:dry:

hej.
mało piszecie dziewczynki ale i tka nei nadrabiam. nei mam jakos głowy.

tylko to co mi w oko wpadło
Magda mam nadzieję ze wsio będzie ok po powtórnych wynikach.

reklama
Witam porannie. Ciezka noc za mną. Jak nir przewracanie z boku na drugi to kopniaki albo duszno.

SNOOPY Jeszcze się trzymam. Aby jeszcze dwa-trzy tygodnie wytrzymac. Tylko ostatnio mam zaćmienie umysłu.

Do góry