reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dorotar Wracamy pełną parą do cyca ;) Ssie , ale cieżko było . Choć dziś już całą noc tylko z cyca . Tylko częściej mi wstaje na jedzenie teraz ..

Snoopy Śliczny psiak :) Ja też chcę ...

Milena to dobrze ze chce bo Kuba to wybredne dziecko i jak coś za cieżko to woli nic nie robić :-D
Młody właśnie śpi ja jeszcze w piżamie tak mi sie nie chce umyc i ubrać ze szok ale muszę wykorzystać tą wolna chwile i sie ogarnąć. Miłego dnia :*

femme jeszcze raz gratuluje poprawy NInce :*
Ola spóźnione zyczonka urodzinowe :-) 100 lat :-)
snoopy jaka to rasa? fajny psiak :-)

wogóle gdzie wszystkie "starsze" młode mamy się pochowały??? kurde no same nówki zostały a reszta to już nie wpada :-p

Hejka;-) No wiec nasz psiul to najprawdopodobniej pitek red nose a miał być ast:-D Pierwsza do mnie wybiegła i wybijała się na tle innych szczyli kolorystyką i wielgachną głową:rofl2: w ogole tam było jeszcze 4 szczeniaki a ja widziałam tylko nasz:-D

hejka :)

My dziś po zajeciach. w osrodku kazdy zachwycony Filipem. wedlug terapeutów praca z F to bedą nudy i pikus.

pogoda tu super. sloneczko lekki wiaterek. no raj :)

kurde jak ciezko mi tak bez Oskara ;/ nie sądzilam ze az tak ja bede zle znosić tą rozląke ;/

snoopy cudna psina. dobrze ze moj Ł nie widzial jej :) bo juz by nawijł ze mi na urodziny by kupil hahahaha.

dorotar :-pżeby to takie łatwe było:)
snoopy faaajny psulek:)

A ja jakos nie mam weny,Mała jest co raz gorsza Łobuz mi taki rośnie:) idziemy jutro z nia na szczepienie i niech mi da skierowanie do ortopedy(o ile dostaniemy)a jak nie to pojde prywatnie...tylko nie wiem czy juz moge.
Idę mojemu brzydalowi pizze robic!:dry:

hej.
mało piszecie dziewczynki ale i tka nei nadrabiam. nei mam jakos głowy.

tylko to co mi w oko wpadło
Magda mam nadzieję ze wsio będzie ok po powtórnych wynikach.

reklama
Witam porannie. Ciezka noc za mną. Jak nir przewracanie z boku na drugi to kopniaki albo duszno.

SNOOPY Jeszcze się trzymam. Aby jeszcze dwa-trzy tygodnie wytrzymac. Tylko ostatnio mam zaćmienie umysłu.

Do góry