reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ewi44 no wlasnie mnie to nie boli, ale takie to dziwne uczucie jest. Dzis to akurat mam takie jakby naciagania w dol i czasem uklucie jajnika.. tyle ze tu do gin sie nie chodzi, a rodzinny mowi ze to normalne; chyba poprosze siostre T zeby zadzwonila do swojego gina u ktorego w PL bylam.
Olcia no myslelismy nad imionami i dla chlopca to napewno Oliwier a dziewczynke to mamy rozne zdanie bo dla T podoba sie Maja i Sara.. Maja to jeszcze ale Sara odpada, a mi sie podoba Weronika;-) fajne te twoje USG:p nie moge swojego sie doczekac. A wy imionka wymyslone?;) U mnie mama chce wnusie..;-)
Ja sie wygrzebac z lozka nie moge, czekam na mamuske na skype;)

reklama
MAGDA moja mama ma juz jedna wnusie wiec wiesz :D no cos myslelismy jak by byla dziewczyna to Zuzia Honoratra a jak chlopiec to Marcel albo Oliwier :D no fajne tylko juz sie nie moge doczekac w 3D bede miala 11 pazdziernika :D doczekasz sie chwila moment i bedzie 1.10 :-D

Olcia a u mnie jeszcze nie maja ani wnuka ani wnuczki:p Ja na te 3D to dopiero w grudniu ide jak pojedziemy na swieta do PL, bo tutaj kosztuje az 120funtow.. masakra.. Mi tez Marcelek sie podoba ale moj chlop to ma swietne skojarzenia.. kojarzy mu sie z Wladcami much haha i nie przegadasz go:p Widze ze my to idziemy leb w leb hehe:p wiec bedziemy sie rozsypywac w podobym terminie:p mi z okresu wyszlo na 11-12 kweitnia;) ciekawe na ktorego z USG wyjdzie;)

Madzia no to fest z tymi skojarzeniami :D ja te 3D mam tylko dlatego ze to sie wlicza z badaniami czy dziecko bedzie zdrowe nie bedzie mialo downa itp i kosztuje 200zl :szok: wiesz co mi teraz z USG wyszlo ze jestem 9tydzien ;p i termin mam na 30 kwietnia :-D

Olcia no bo to jakos tak wychodzi ze jak jestes w 11 tygodniu ciazy to w 9 tygodniu od poczecia;-) Bedziemy mialy podoben terminy;-) Ja na tym zwyklym USG teraz tez mam miec robione pod katem zespolu Downa u dziecka, pytali czy chce wiedziec to chyba oczywiste ze sie chce wiedziec takie rzeczy..;-) Jestem dobrej mysli chce uslyszec serduszko i zobaczyc malego wiercipieta;-) ktorego jeszcze nie czuje ale dzidzio juz tam wygibasy wyprawia;-)

Magda no jak kazda matka chce wiedziec :D ale na pewno beda zdrowe nasze malenstwa xd no ja juz bym chciala czuc ze malenstwo jest bo tak to wiem ze jestem w ciazy widzialam ale chcialabym tez poczuc :-D chociaz jeszcze nie slyszalam nie wiem czemu ten moj gin nie wlaczy czegos tam zebym uslyszala xd chociaz na tym USG sie wystraszylam bo nie widzialam kropeczki pikajacej ale pokazal mi gdzie serduszko bije :D nie wiem czy pamietasz jak pisalam o tych swoich pierwszym wizytach u gin ktory chcial mi usunac i ten co mnie przyjmowal to ja mam tylko nadzieje ze jak ja bede rodzic to go juz nie bedzie bo wtedy co mnie przyjomowali to moja kolezanka miala CC i ten dupek jej przecial moczowody i wyladowala na intensywnej :wściekła/y: stary slepy juz powinien na emeryture isc

Olcia ja mam tak samo ze chce juz je czuc, wtedy bede wierzyc ze jestem na 100% hehe;-) czasem sobie tak siedze dotykam brzucha i sie zastanawiam w ktorym miejscu plywa sobie zaba mala;-)
A ten doktorek to faktycznie jakis powalony po calosci..;/ masakra.. teraz trafic na dobrego lekarza to trzeba miec szczescie.. Ale faktycznie jak on jej to zrobil to masakra... kurde.. i co ona nie zglosila nigdzie tego??

Olciaaa , Magda Na pewno dzieciaczki będą zdrowe :tak::tak::tak::tak: Ja pamiętam , też czekałam aż ją poczuję w końcu :) Porządnego kopniaka dostałam dokładnie 25kwietnia ;)) W tedy czujesz że taka mała istotka w tobie jest - a to świetne uczucie ; ))

Mała spała mi dziś tylko od 9 do 10 - całą godzinę . I teraz padła , mam nadzieję że trochę pośpi :-p choć nie cieszę się za szybko hehe

Ostatnia edycja:
reklama
milena ja po porodzie Viki czułam jakbym miała hemoroidy ale po jakichś kilku tyg nic nie czułam już i tez nei miałam zaparć...:-p na całe szczęście ;-) i nic nie brałam na to ..

Ewi Bartosz czy Bartłomiej?? ;-)
Magda mi też się Marcel podoba a mój tak samo mówił że jak ten truposz z włatców móch :-p hahaha myslałam ze walnę ale juz mi się samej odwidziało to imię z innych powodów ;-)
magda a jak tam u Ciebie? byłas na wizycie? czy jeszcze nie??
wiktoria witaj :-)

dziewczyny halooo widać chyba szkoła dzieciaków was wciągnęła za bardzo i nie wchodzicie na forum :-p

Do góry