reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MILENAAA - to jak Cię tak inaczej pobolewa to może się coś zaczyna ? oby 3mam za Ciebie kciuki :-)

OLCIAAAA - hehe to masz ja jakoś nie pamiętam żeby mi ból cycków dokuczał :-p w ogóle gdyby nie brak @ to bym nie zauważyła że w ciąży jestem hehe :-p

A ja dzisiaj mam manie allegrowania :-p

reklama
Hej wieczornie :)

Dorota wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :) a klotnie.,. no coz.. zdarzaja sie.

Femme piekne zdiecia. Sliczna dzierlatka z ciebie :)

Papitka a twoj chłop pomaga ci finansowo przy malym?? a co do jego zachowania.. no szczeniacko sie zachowuje. ja bym nie wytrzymala w spokoju.. ochrzan by mial porządny.

Milena no idz juz rodzić no!! :D nie no zartuje. Malenka sama wie kiedy bedzie miala wyjsc. a jak nie bedzie chciala za dlugo, to sie nie martw.. wywolają porod :)

SZalom ja chyba dwa tygodnie robiłam 6W:p

Sandra
fajny wózek:) A zdjęcia rób jeszcze masz kilka dni:)

Papitka
rzeczywiście masz tyle pożytku z niego że hej...

Dorotar jak po sesji??

Eve
pokaż wózek:)

Milena uciekaj na porodówkę;P:p

NAdalka witaj napisz coś więcej o Was:)

Oj my nie dawno wróciliśmy z miasta z lodów... Domka powiedziała w pewnym momencie że brzuszek ją boli ale że lody chce to myślałam że żartuje... Nakarmiła kaczki w parku chipsy jeszcze zjadła. Nagle mamo kupy
shocked.gif
a mnie przerażenie bo nie ma gdzie a do domu z 15 minut ale doniosła a na kibelku z 15 min siedziała:p:p Coś jej zaszkodziło;/
Teraz ogląda pszczoły:)
Zadowolona bo babcia jej worek na kapce do przedszkola kupiła z księżniczkami Disneya:) A i dzisiaj przeglądałyśmy z Domką opłatki na tort:) Opłatek opłatki na tort 21cm RÓŻNE Disney, Barbie (2545277041) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Hej dziewczyny :)

nie odzywałam się bo weekend spędziłam z dala od komputera ;)

mam do Was pytanie: czy na początku ciąży bolał brzuch...nie w dole tak jak podczas @...tylko odrobine wyżej.....pytam bo nie wiem czy już zaczynam być przewrażliwiona ;p

reklama
Do góry