reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MILENAAA - to jak Cię tak inaczej pobolewa to może się coś zaczyna ? oby 3mam za Ciebie kciuki :-)

OLCIAAAA - hehe to masz ja jakoś nie pamiętam żeby mi ból cycków dokuczał :-p w ogóle gdyby nie brak @ to bym nie zauważyła że w ciąży jestem hehe :-p

A ja dzisiaj mam manie allegrowania :-p

reklama
Hej wieczornie :)

Dorota wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :) a klotnie.,. no coz.. zdarzaja sie.

Femme piekne zdiecia. Sliczna dzierlatka z ciebie :)

Papitka a twoj chłop pomaga ci finansowo przy malym?? a co do jego zachowania.. no szczeniacko sie zachowuje. ja bym nie wytrzymala w spokoju.. ochrzan by mial porządny.

Milena no idz juz rodzić no!! :D nie no zartuje. Malenka sama wie kiedy bedzie miala wyjsc. a jak nie bedzie chciala za dlugo, to sie nie martw.. wywolają porod :)

SZalom ja chyba dwa tygodnie robiłam 6W:p

Sandra
fajny wózek:) A zdjęcia rób jeszcze masz kilka dni:)

Papitka
rzeczywiście masz tyle pożytku z niego że hej...

Dorotar jak po sesji??

Eve
pokaż wózek:)

Milena uciekaj na porodówkę;P:p

NAdalka witaj napisz coś więcej o Was:)

Oj my nie dawno wróciliśmy z miasta z lodów... Domka powiedziała w pewnym momencie że brzuszek ją boli ale że lody chce to myślałam że żartuje... Nakarmiła kaczki w parku chipsy jeszcze zjadła. Nagle mamo kupy
shocked.gif
a mnie przerażenie bo nie ma gdzie a do domu z 15 minut ale doniosła a na kibelku z 15 min siedziała:p:p Coś jej zaszkodziło;/
Teraz ogląda pszczoły:)
Zadowolona bo babcia jej worek na kapce do przedszkola kupiła z księżniczkami Disneya:) A i dzisiaj przeglądałyśmy z Domką opłatki na tort:) Opłatek opłatki na tort 21cm RÓŻNE Disney, Barbie (2545277041) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Hej dziewczyny :)

nie odzywałam się bo weekend spędziłam z dala od komputera ;)

mam do Was pytanie: czy na początku ciąży bolał brzuch...nie w dole tak jak podczas @...tylko odrobine wyżej.....pytam bo nie wiem czy już zaczynam być przewrażliwiona ;p

reklama
Do góry