reklama
pinky sky
Fanka BB :)
Milena może byś już poszła?? W sumie ja bez niczego poszłam rodzić po prostu czop zaczął mi odchodzić to mówię idziemy rodzić a że byłam po terminie i na KTG jeden jedyny skurcz mi wyszedł to mnie zostawili zastrzyk w tyłek i jazda
Olcia ja się smarowałam Ziajką i jakąś oliwką na brzuchu wcale nie mam trochę na pupie ale tam gdzie majtki więc wcale nie widać. Największe miałam na cyckach ale też zbladły a to dlatego że strasznie szybko mi urosły
Papitka ale miałaś ogromnego brzunia ale śliczny Coś nie rozmowny ten miś
Ola twój tez śliczny zgrabniutki
Wampi Twój uroczy z 29 tygodnia strasznie to zdjęcie mi się podoba
Magda i Ty się doczekasz
Dorotar Twoje też urocze
Femme strasznie jestem ciekawa zdjęć z tej machiny Ale z cyfrówki też chcę!!!
Szalom powiem Ci ze Ty też pokaźny miałaś
A to mój z 26 i 36 tygodnia
My wczoraj byliśmy nad jeziorem bo siostra C jest w domku Domka oczywiście wlazła do wody a taka zimna brrrrrrrr
Potem koleżanki zadzwoniły i wyszłyśmy na babski wieczór z drinkami
Olcia ja się smarowałam Ziajką i jakąś oliwką na brzuchu wcale nie mam trochę na pupie ale tam gdzie majtki więc wcale nie widać. Największe miałam na cyckach ale też zbladły a to dlatego że strasznie szybko mi urosły
Papitka ale miałaś ogromnego brzunia ale śliczny Coś nie rozmowny ten miś
Ola twój tez śliczny zgrabniutki
Wampi Twój uroczy z 29 tygodnia strasznie to zdjęcie mi się podoba
Magda i Ty się doczekasz
Dorotar Twoje też urocze
Femme strasznie jestem ciekawa zdjęć z tej machiny Ale z cyfrówki też chcę!!!
Szalom powiem Ci ze Ty też pokaźny miałaś
A to mój z 26 i 36 tygodnia
My wczoraj byliśmy nad jeziorem bo siostra C jest w domku Domka oczywiście wlazła do wody a taka zimna brrrrrrrr
Potem koleżanki zadzwoniły i wyszłyśmy na babski wieczór z drinkami
Załączniki
Ostatnia edycja:
aleksandra87
Fanka BB :)
Milenaa- spokojnie przyjdzie pora to wyjdzie bez nerwów
kasiek - oj jaki cudny brzusio
No po sprzatane młoy spiocha jeszcze jak wstanie zje 2 sniadanko i na dworek pojdziemy polatac bo w reszcie ciepluchno
kasiek - oj jaki cudny brzusio
No po sprzatane młoy spiocha jeszcze jak wstanie zje 2 sniadanko i na dworek pojdziemy polatac bo w reszcie ciepluchno
Milena mi nic nie przepowiadało nawet tego samego dnia nic. po prostu o 22 poczułam w brzuchu jakby pęknięcie i poszło godzine wcześniej wróciłam do domu po długim chodzeniu i jeszcze u mojego na 4 piętrze byłam cały pokój przewertowałam bo zabrał mi kabel usb i wróciłam umyłam się i leżałam sobie gadałam na fonie na gg. Nagle cos strzeliło w brzuchu poszłam do łazienki i zobaczyłam że odszedł mi czop poszłam do mamy do pokoju jej to oznajmić i poszłam sie położyłam i nagle złapały mnie skurcze wody odeszły od razu, skurcze co 5 minut i pojechałam na porodówke jak dojechałam to miałam już 8 cm. A tego samego dnia byłam na ktg i moja gin oznajmiła że zobaczymy sie w nastpnym tygodniu na następnym ktg a tu niespodzianka sama jeszcze przy moim porodzie była.
Kasiek śliczny brzunio.
Magda no bardzo śmiesznie to wyglądało. Teraz poszedł z babcią na spacer a przed spacerem zrobił afere bo mu pampka założyłam bo leżał trochę bez żeby tyłek odpoczął. U nas cudna dzisiaj pogoda niech tak już zostanie na zawsze hahaha.
Kasiek śliczny brzunio.
Magda no bardzo śmiesznie to wyglądało. Teraz poszedł z babcią na spacer a przed spacerem zrobił afere bo mu pampka założyłam bo leżał trochę bez żeby tyłek odpoczął. U nas cudna dzisiaj pogoda niech tak już zostanie na zawsze hahaha.
Ostatnia edycja:
femme fatal
Mama Ninki :)
Ale się wkurzyłam wczoraj wpadam do domu żeby te zdjęcia zobaczyć i co ? nie ma neta cholerny teletronik (od nich mamy) i z nimi tak ciągle ale u nas w mieście nie ma konkurencji bez stacjonarnego żeby wziąć więc się z nimi musimy męczyć ależ byłam wściekła ...
Ale efekty ... dostałam uwaga aż 6 zdjęć z tego jedno mi się podoba a dwa są w miarę ... oby te z tego drugiego aparatu były lepsze
SZALOM - po 6 dniach efekty ? kurde ja chyba też się za to wezmę tylko skąd ty chęci na to bierzesz i jak robisz ? masz jakąś stronkę z której bierzesz rozkład jazdy ?
KASIEK - śliczne są zdjęcia sesyjne z brzuszkiem :-)
No to wstawię wam tu dwa zdjęcia z tej sesji które mogę ewentualnie przełknąć
Edit: jak będziecie to wam wkleję bo nie chce tu swoich zdjęć zostawiać na dłużej ;-)
Ale efekty ... dostałam uwaga aż 6 zdjęć z tego jedno mi się podoba a dwa są w miarę ... oby te z tego drugiego aparatu były lepsze
SZALOM - po 6 dniach efekty ? kurde ja chyba też się za to wezmę tylko skąd ty chęci na to bierzesz i jak robisz ? masz jakąś stronkę z której bierzesz rozkład jazdy ?
KASIEK - śliczne są zdjęcia sesyjne z brzuszkiem :-)
No to wstawię wam tu dwa zdjęcia z tej sesji które mogę ewentualnie przełknąć
Edit: jak będziecie to wam wkleję bo nie chce tu swoich zdjęć zostawiać na dłużej ;-)
Ostatnia edycja:
Milenaaa ja Ci mówię, posiedź sobie z 10min w cieplejszej wodzie (ale nie za gorącej) Ja zdążyłam wyjść z wody i skurcze co 7min juz mialam a potem juz co 4min ;D
kasiek a no mój brzuch był ogromny. I miałam takie obciążenie(jakies 2tyg przed porodem), że jak sie przekrecalam z boku na plecy to w biodrze mi coś strzelało i bolało strasznie. Czasem jak rano obudzilam się na boku to ryczałam, bo bałam sie tego przekrecania na plecy, taki to ból ;( ale na szczescie po porodzie mi przeszło.
Prześliczne to zdjęcie z brzuszkiem jak leżysz
femme w górnej części brzycha robi mi się jak na razie 4pak zamiast 6paku ;D a mi najbardziej zalezy na tej części od pępka w dół i mam nadzieję, że się wyrobi w te 6tyg ćwiczeń a rozklad biore z tego tylko trzeba sie skupic na napieciu miesni, bo zauwazylam, że nie trzeba wysoko ramion podnosic tylko brzuch napinać mocno i wtedy bardziej je czuć. O tak jak ten facet trzeba ;p Aerobiczna Szóstka Weidera [ www.kfd.pl ] - profesjonalny tutorial a6w - YouTube
Śliczne fotki tylko nie wiem, czy bb psuje jakosc bo troche takie jakby ostrosci nie mialy w niektorych miejscach.
kasiek a no mój brzuch był ogromny. I miałam takie obciążenie(jakies 2tyg przed porodem), że jak sie przekrecalam z boku na plecy to w biodrze mi coś strzelało i bolało strasznie. Czasem jak rano obudzilam się na boku to ryczałam, bo bałam sie tego przekrecania na plecy, taki to ból ;( ale na szczescie po porodzie mi przeszło.
femme w górnej części brzycha robi mi się jak na razie 4pak zamiast 6paku ;D a mi najbardziej zalezy na tej części od pępka w dół i mam nadzieję, że się wyrobi w te 6tyg ćwiczeń a rozklad biore z tego tylko trzeba sie skupic na napieciu miesni, bo zauwazylam, że nie trzeba wysoko ramion podnosic tylko brzuch napinać mocno i wtedy bardziej je czuć. O tak jak ten facet trzeba ;p Aerobiczna Szóstka Weidera [ www.kfd.pl ] - profesjonalny tutorial a6w - YouTube
Śliczne fotki tylko nie wiem, czy bb psuje jakosc bo troche takie jakby ostrosci nie mialy w niektorych miejscach.
femme fatal
Mama Ninki :)
SZALOM - o proszę tą samą stronkę już znalazłam wcześniej :-) ja od poniedziałku zaczynam zresztą widziałaś na fb :-) a zdjęcia bardzo pomniejszyłam i to w paincie więc taka jakoś jest do dupy teraz
Milenaaa ja Ci mówię, posiedź sobie z 10min w cieplejszej wodzie (ale nie za gorącej) Ja zdążyłam wyjść z wody i skurcze co 7min juz mialam a potem juz co 4min ;D
femme w górnej części brzycha robi mi się jak na razie 4pak zamiast 6paku ;D a mi najbardziej zalezy na tej części od pępka w dół i mam nadzieję, że się wyrobi w te 6tyg ćwiczeń a rozklad biore z tego Zobacz załącznik 492067 tylko trzeba sie skupic na napieciu miesni, bo zauwazylam, że nie trzeba wysoko ramion podnosic tylko brzuch napinać mocno i wtedy bardziej je czuć. O tak jak ten facet trzeba ;p Aerobiczna Szóstka Weidera [ [url]www.kfd.pl ] - profesjonalny tutorial a6w - YouTube[/URL]
Ja pod koniec sie też przekręcić nie mogłam bo mi coś sie przestawiało na dole w plecach i aż płakałam.
Życzę wytrwałości w ćwiczeniach ja próbuje tą 6-ke robić zaczynam ale szybko wymiękam. A po moim brzuszku ciażowym duże pozostałości mam
reklama
malenstwo20 doczekasz się zaręczyn. Napewno, lepiej nie wspominaj za często o tym przy B. faceci strasznie tego nie lubią. (przynajmniej mój na to reagował alergicznie). Zazdroszczę braku rozstępów, niestety mój dół brzucha cały jest pokryty czerwonymi pręgami, ale trudno.
milenaaaaa super gest z tymi obrączkami, u nas w narzeczeństwie tylko ja nosiłam zaręczynowy. Teraz mój już zaobrączkowany, choć palec jakoś nie może mu się przyzwyczaić do obrączki i go odparza, ale już jest lepiej (2,5miesiąca po ślubie). No i zmykaj już na porodówkę.
wampi dobrze że komp już sprawny. Ja niestety cały czas mam problemy techniczne. W moim lesie nie odbiera internet, albo odbiera tak, że mogę kliknąć na otwarcie strony i iść zrobić herbatę, wrócę to się załaduje;/
henleys witam serdecznie
pam_x_pam przeraziła mnie Twoja historia. Szybkiego powrotu do zdrowia życzę, bo przy takim krwotoku to nie ma żartów
papitkaa porażka z tym, że Twój ojciec się miga od alimentów i mu wstyd, że ma wnuka. Powinien się cieszyć, że sobie świetnie radzisz... Ciągnij od niego kasę ile tylko można, należy Wam się. Życzę sobie i wszystkim przyszłym mamom takiego porodu jak Twój.
aleksandra87 to zdjęcie z autkiem mnie urzekło, przepiękne
szalom Twój brzuszek też uroczy
kasiek to zdjęcie na leżąco jest po prostu boskie
ja niestety nie mam jeszcze żadnego zdjęcia brzuszka i żałuję, że nie mierzyłam obwodu od początku.
a to wózeczek Wiktorka, który dostał od chrzestnego
milenaaaaa super gest z tymi obrączkami, u nas w narzeczeństwie tylko ja nosiłam zaręczynowy. Teraz mój już zaobrączkowany, choć palec jakoś nie może mu się przyzwyczaić do obrączki i go odparza, ale już jest lepiej (2,5miesiąca po ślubie). No i zmykaj już na porodówkę.
wampi dobrze że komp już sprawny. Ja niestety cały czas mam problemy techniczne. W moim lesie nie odbiera internet, albo odbiera tak, że mogę kliknąć na otwarcie strony i iść zrobić herbatę, wrócę to się załaduje;/
henleys witam serdecznie
pam_x_pam przeraziła mnie Twoja historia. Szybkiego powrotu do zdrowia życzę, bo przy takim krwotoku to nie ma żartów
papitkaa porażka z tym, że Twój ojciec się miga od alimentów i mu wstyd, że ma wnuka. Powinien się cieszyć, że sobie świetnie radzisz... Ciągnij od niego kasę ile tylko można, należy Wam się. Życzę sobie i wszystkim przyszłym mamom takiego porodu jak Twój.
aleksandra87 to zdjęcie z autkiem mnie urzekło, przepiękne
szalom Twój brzuszek też uroczy
kasiek to zdjęcie na leżąco jest po prostu boskie
ja niestety nie mam jeszcze żadnego zdjęcia brzuszka i żałuję, że nie mierzyłam obwodu od początku.
a to wózeczek Wiktorka, który dostał od chrzestnego
Załączniki