reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kasiek u mnie ciemiączko nie wiem czy w ogóle sprawdzili chyba tylko raz na szczepieniu jak była normalna dr bo ta porabana co o niej tu pisałam to nawet sie do niego nie dotkneła ale mierzone nie było

reklama
Pisze z wami a maly grzecznie sie bawil jak sie okazalo zrobil kupe, wlozyl reke w pampersa i wybrudzil zabawki, ja go wykapalam a Ł myje zabawki:-D
A wczoraj wrzucil do ubikacji takie koleczka ktore uklada na w stozek od najwiekszego do najmiejszego, no myslalam ze wyjde z siebie ale wyjscia nie bylo musialam wyjac i umyc:sorry2:
Papitka mu nas ciemiaczko mierzyli, teraz juz zaroslo

Aneta ja tak jak pisalam wczesniej odkrecilam dwa boczne kolka dla Filipa, kazalam mu jechac. Bez zadnego patyka. przytrzymalam kierownice, zeby prosto jechał. raz sie wywalił. Sasiad mi biadolił ze zle ucze bo on to by patyka wsadził.Bo jego wnuczka to z patykiem jezdzila ( 10 lat miala jak sie uczyla i sie nie nauczyla. dopiero w tym roku wiosną zalapala ocb z tą jazdą. ma 11 lat. w duchu mu zyczylam zeby sobie go wsadził glęboko :) a jaki był zdziwiony ze F tak szybko sie nauczył.

Ja mialam 4 lata jak sie nauczylam jezdzić. tato tez odkrecił kola i kazal mi jechac. twierdzil ze trzyma. jak sie zbadalam ze ja sama jade to z tej radosci zatrzymalam sie na chlewku :D

znasz najlepiej swoją corke i wiesz czy bedzie bala sie jechac czy nie. jak nie wypali teraz jazda na 2 kółkach to mozna je spowrotem dokrecić :)

Soksy witaj :) Tez mam Oskara w domu :) napisz coś wiecej o sobie :)

Anula moi chlopcy uwielbiali reczniki w sedesie topić. Zabawki tez. jak nisko papier stal to tez lądował w muszli :)

a dla malzona nie zazdroszcze szorowania okupkanych zabawek.. ;/

Ostatnia edycja:
Anula no to u mnie lenie chyba są totalne. A mały nieźle psoci widzę. Kiedyś mojego brata synek narobił mi na środku pokoju bo zaczynał bez pampka chodzic a mial taki dzień że ciągle sikał w gatki i bratowa poleciała po nastepne bo to piętro wyżej a on nie wytrzymał a jak chciałam do kibelka zabrać to mówił że nie trzeba :-D

Ale mi dzisiaj szybko dzień zleciał ;-) jeszcze godzinka i do domu ;-)

PAPITKA - ból porządny taki zaczął się około 12 wtedy to już mnie naprawdę wkurzały te skurcze :-p a urodziłam o 4:45 ale jakoś nie wspominam źle porodu ;-) dla mnie to piękne przeżycie było :-) Ninę mi zawsze mierzyli ;-)

VI - To nieźle :-p jak Cię szybki poród by złapał to kicha :-p :-p

ANETAF - no widzisz to niezła akcja porodowa :-p dobrze że ja samczyka mam :-p

SOKSY - witamy ;-)

ANULA - :-D:-D to wam mały narobił :-D :-p

dzieki dziewczyny za przyjęcie :)

Oskar urodził sie 1 czerwca 2011 roku jest duzy jak na swój wiek bo wazy 13 600 :) ale waga nie przeszkadza mu w calodziennym bieganiu i rozrabianiu :p
Ja mam na imie Kasia mieszakamy w wielkopolsce a dokładnie we Wronkach a pochodze z okolic Wrocławia i czesto tam bywam :)
w sierpniu mineło 4 lata jak jestem po slubie obecnie szukam pracy bo w poprzedniej zwolnili mnie po macierzyńskim :no:

komputer u mnie wlaczony jets prawie caly czas wiec pewnie ebde czestym gosciem :)

Anula znam ten ból.... Ja wyjmowałam klocki z toalety...

Soksy
którego sierpnia brałaś ślub ja też sierpniowa:) Ale trafił w Dzień dziecka:)

reklama
Do góry