reklama
Anula1989
Fanka BB :)
Pisze z wami a maly grzecznie sie bawil jak sie okazalo zrobil kupe, wlozyl reke w pampersa i wybrudzil zabawki, ja go wykapalam a Ł myje zabawki
A wczoraj wrzucil do ubikacji takie koleczka ktore uklada na w stozek od najwiekszego do najmiejszego, no myslalam ze wyjde z siebie ale wyjscia nie bylo musialam wyjac i umyc
Papitka mu nas ciemiaczko mierzyli, teraz juz zaroslo
A wczoraj wrzucil do ubikacji takie koleczka ktore uklada na w stozek od najwiekszego do najmiejszego, no myslalam ze wyjde z siebie ale wyjscia nie bylo musialam wyjac i umyc
Papitka mu nas ciemiaczko mierzyli, teraz juz zaroslo
Aneta ja tak jak pisalam wczesniej odkrecilam dwa boczne kolka dla Filipa, kazalam mu jechac. Bez zadnego patyka. przytrzymalam kierownice, zeby prosto jechał. raz sie wywalił. Sasiad mi biadolił ze zle ucze bo on to by patyka wsadził.Bo jego wnuczka to z patykiem jezdzila ( 10 lat miala jak sie uczyla i sie nie nauczyla. dopiero w tym roku wiosną zalapala ocb z tą jazdą. ma 11 lat. w duchu mu zyczylam zeby sobie go wsadził glęboko a jaki był zdziwiony ze F tak szybko sie nauczył.
Ja mialam 4 lata jak sie nauczylam jezdzić. tato tez odkrecił kola i kazal mi jechac. twierdzil ze trzyma. jak sie zbadalam ze ja sama jade to z tej radosci zatrzymalam sie na chlewku
znasz najlepiej swoją corke i wiesz czy bedzie bala sie jechac czy nie. jak nie wypali teraz jazda na 2 kółkach to mozna je spowrotem dokrecić
Soksy witaj Tez mam Oskara w domu napisz coś wiecej o sobie
Anula moi chlopcy uwielbiali reczniki w sedesie topić. Zabawki tez. jak nisko papier stal to tez lądował w muszli
a dla malzona nie zazdroszcze szorowania okupkanych zabawek.. ;/
Ja mialam 4 lata jak sie nauczylam jezdzić. tato tez odkrecił kola i kazal mi jechac. twierdzil ze trzyma. jak sie zbadalam ze ja sama jade to z tej radosci zatrzymalam sie na chlewku
znasz najlepiej swoją corke i wiesz czy bedzie bala sie jechac czy nie. jak nie wypali teraz jazda na 2 kółkach to mozna je spowrotem dokrecić
Soksy witaj Tez mam Oskara w domu napisz coś wiecej o sobie
Anula moi chlopcy uwielbiali reczniki w sedesie topić. Zabawki tez. jak nisko papier stal to tez lądował w muszli
a dla malzona nie zazdroszcze szorowania okupkanych zabawek.. ;/
Ostatnia edycja:
Anula no to u mnie lenie chyba są totalne. A mały nieźle psoci widzę. Kiedyś mojego brata synek narobił mi na środku pokoju bo zaczynał bez pampka chodzic a mial taki dzień że ciągle sikał w gatki i bratowa poleciała po nastepne bo to piętro wyżej a on nie wytrzymał a jak chciałam do kibelka zabrać to mówił że nie trzeba
femme fatal
Mama Ninki :)
Ale mi dzisiaj szybko dzień zleciał ;-) jeszcze godzinka i do domu ;-)
PAPITKA - ból porządny taki zaczął się około 12 wtedy to już mnie naprawdę wkurzały te skurcze a urodziłam o 4:45 ale jakoś nie wspominam źle porodu ;-) dla mnie to piękne przeżycie było :-) Ninę mi zawsze mierzyli ;-)
VI - To nieźle jak Cię szybki poród by złapał to kicha
ANETAF - no widzisz to niezła akcja porodowa dobrze że ja samczyka mam
SOKSY - witamy ;-)
ANULA - to wam mały narobił
PAPITKA - ból porządny taki zaczął się około 12 wtedy to już mnie naprawdę wkurzały te skurcze a urodziłam o 4:45 ale jakoś nie wspominam źle porodu ;-) dla mnie to piękne przeżycie było :-) Ninę mi zawsze mierzyli ;-)
VI - To nieźle jak Cię szybki poród by złapał to kicha
ANETAF - no widzisz to niezła akcja porodowa dobrze że ja samczyka mam
SOKSY - witamy ;-)
ANULA - to wam mały narobił
soksy
dzieki dziewczyny za przyjęcie
Oskar urodził sie 1 czerwca 2011 roku jest duzy jak na swój wiek bo wazy 13 600 ale waga nie przeszkadza mu w calodziennym bieganiu i rozrabianiu
Ja mam na imie Kasia mieszakamy w wielkopolsce a dokładnie we Wronkach a pochodze z okolic Wrocławia i czesto tam bywam
w sierpniu mineło 4 lata jak jestem po slubie obecnie szukam pracy bo w poprzedniej zwolnili mnie po macierzyńskim
komputer u mnie wlaczony jets prawie caly czas wiec pewnie ebde czestym gosciem
Oskar urodził sie 1 czerwca 2011 roku jest duzy jak na swój wiek bo wazy 13 600 ale waga nie przeszkadza mu w calodziennym bieganiu i rozrabianiu
Ja mam na imie Kasia mieszakamy w wielkopolsce a dokładnie we Wronkach a pochodze z okolic Wrocławia i czesto tam bywam
w sierpniu mineło 4 lata jak jestem po slubie obecnie szukam pracy bo w poprzedniej zwolnili mnie po macierzyńskim
komputer u mnie wlaczony jets prawie caly czas wiec pewnie ebde czestym gosciem
soksy
Anula znam ten ból.... Ja wyjmowałam klocki z toalety...
Soksy którego sierpnia brałaś ślub ja też sierpniowa Ale trafił w Dzień dziecka
2 sierpien a Ty?
trochę sie pospieszył bo miał byc na 27 czerwca
reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
SOKSY - ale łajzy z tych pracodawców no to nieźle Ci się pośpieszył widocznie data mu się spodobała :-)