reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

soksy masz może jakieś fotki małego i swoje? Móje małe też by sie urodziło 1 czerwca tego roku oczywiście jaby nie uciekało w góre brzucha i przez to urodził się 00:50 2 czerwca:-D

reklama
SOKSY - ale łajzy z tych pracodawców :sorry: no to nieźle Ci się pośpieszył widocznie data mu się spodobała :-D :-)

teraz musze szukac czegos na gwałt bo z jednje pensji to ciezko :/ ale mysle ze coś znajde :dry:

Soksy ja 7 sierpnia tydzień temu rocznica była druga:)

jak spedziliscie rocznie? My osobno bo s był w pracy

soksy masz może jakieś fotki małego i swoje? Móje małe też by sie urodziło 1 czerwca tego roku oczywiście jaby nie uciekało w góre brzucha i przez to urodził się 00:50 2 czerwca:-D
.
No to rzeczywiscie mało brakowalo ale to chyab dobrze bo u nas wszyscy zapomnieli o dniu dziecka ttlko przyszli na urodziny które robiłam 3 czerwca, więc Kuba dobzre wiedział co robi :)

a to właśnie Oskar i ja a w tle Sławek moj mąż i tato 086b15068a.jpg354b769652.jpg
0ddad77760.jpg

Soksy ni specjalnego piwko wypiliśmy bo mieliśmy teraz trochę w domu zawrót głowy:)
a co to za zamieszanie? my w sumie ogolnie nie obchodizmy zadnych rocznic aniu rodzin jakos chucznie jedynie to roczek Oskara no i tearz to chyba jego komunia dopiero :) mamy duza rodzine i te ciagle urodziny imieniny i rocznice za duzo pochłaniaja pieniedzy jak juz to trocik w domowym zaciszu we troje :)

jak jetescie fejsbukowe moge wrzucic linka :) tam jest wiecej zdjec na laptopie nie stety nic prawie nie mam bo Oskar sie do niego dobral i pousówał wiekszośc :rofl2:

Kasiek lazienka to jego ulubione miejsce, zwlaszcza toaleta:sorry2:
Femme rozrabia strasznie. Ostatnio ledwo wyszlam na miasto dzwoni Ł i pyta w co przbrac malego bo znalazl moj blyszczyk, jakims cudem otworzyl i sie pomalowal:-D
Soksy witaj;-)duzego masz synka, dziewczyna ktora ze mna ur tego samego dnia ma jeszcze wieksze bo w maju wazyl 15 kg a ur sie mniejszy od mojego bo chyba 3200.
Dopiero usypia, skad takie dziecko ma tyle energii:szok:

Kasiek lazienka to jego ulubione miejsce, zwlaszcza toaleta:sorry2:
Femme rozrabia strasznie. Ostatnio ledwo wyszlam na miasto dzwoni Ł i pyta w co przbrac malego bo znalazl moj blyszczyk, jakims cudem otworzyl i sie pomalowal:-D
Soksy witaj;-)duzego masz synka, dziewczyna ktora ze mna ur tego samego dnia ma jeszcze wieksze bo w maju wazyl 15 kg a ur sie mniejszy od mojego bo chyba 3200.
Dopiero usypia, skad takie dziecko ma tyle energii:szok:

:szok:a ja myslam ze moj jest duzy :)
Oskar ajk sie urodził wazył 3350 i 53 cm. ładnie Bartus szaleje u ans młody padł po 19 zreszta jak zwykle wiec wieczór mam wolny ale wstajemy po 6 czasami przeciagnie do 7:30 ale to jak wstanie nad ranem kolo 4 wypije mleko i jak go przewine :p
ja tez sie zastanawiam skad te dzieci maja tyle energi i sa ciagle niezmordowane :-D

Soksy i tak dobrze spicie moj gdy mial w dzien 2 drzemki i zasypial o 20 wstawal o 5 a traz byczymy sie az do 7:-Dmoj nadal w nocy wstaje jesc, nijak nie idzie go oduczyc:dry:

reklama
Anula ja musze przyznac ze jezeli chodzi o spanie małego to nie mam na co narzekac odkąd skoczył 4 tygodnie przesypa mi całe noce tak od 19 do 5-6 rano (no chyab ze jest chory albo jakis zab mu sie wyrzyna) w dzien od jakiechs 2 miesiecy spi raz od 12 do 14 30 a jak sie poloze koloniego do 15 pociagnie :-)

Do góry