reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MILENAAA - na pewno przez to :-p to przeczyszcza i skurcze powoduje ale bierzesz tylko jak wiesz że już gotowa na poród jesteś i masz normalny szpital :-p bo ja z regularnymi skurczami przyjechałam ale bez rozwarcia ale powiedziałam że się nigdzie nie ruszę to mi zastrzyk na rozwarcie dali i jazda :-p :-p a jak by nie dali to cholera wie ile bym się ze skurczami męczyła jeszcze więc to takie ryzykowne trochę ;-)
Wiesz , nie będę wypowiadać się na temat szpitala :-D:-D:-D:-D:-D gdybym nie była przerażona porodem , ze np zacznie się to szybko , rodziła bym chętnie gdzie indziej ...

reklama
hej. u nas leje ;/ pije na zmiane kawe, mocną gerbate i energetyki i non stop ziewam i jakas taka wypluta chodze ;/ tzn siedze.

Milena u mnie nic nie przyspieszylo porodu. w pierwszej ciązy skurcze mialam od soboty rano, urodzilam we wtorek o 23.15.
a
z O chcialam 19 kwietnia, wiec napastowlaam ile sie dalo Ł. On przeszczesliwy oczywiscie :D ale O niemiał ochoty wychodzić. potem 20-go byl pogrzeb mego brata, myslalam ze urodze wieczorem tyle sie nachodzilam, ale nie. O siedział twardo.nAdal gwałcilam meza :) hahahaha nigdy tyle razy w ciągu pol mniesiaca tyle uciechy nie mial :D w dzien terminu 30-go dostalam skurczy i wiedzialam ze urodze.

Milena u mnie też najlepiej w szpitalu nie ma wszyscy same negatywy opowiadają ale przy porodzie miałam bardzo dobrą opiekę. po porodzie trochę gorzej bo akurat na tej zmianie była wredna położna i mama musiała ja nieźle najechać bo nie chciała mi pomóc a ja jak tylko chociaż usiadłam to mdlałam i jak oberwała to milutka była. Nie bój się będzie dobrze.

MILENAA - aż tak ? wiesz zanim zaczniesz rodzić na poważnie to trochę raczej minie ;-) ja przy drugim dziecku chce wrócić do tego samego szpitala a teraz będę mieć 40km :-p obym nie zaczęła rodzić w godzinach szczytu bo w korkach to mi 2h zejdzie :-D:-p

Papitka &&&:)

Dorotar biedna Amelka...

AnetaF no to pęka jak baba:p:p

Femme
dobra jesteś:p A miałam milszy sposób bo się poprzytulaliśmy a ja głupia przetrzymała:p

Leje i leje;/ Tylko wyskoczyłam po prezent dla małej Marysi:)

Femme no nie wiem ja raczej nigdzie dalej do szpitala bym nie zdazyła bo mi wody odeszły i od razu skurcze co 4 minuty za chwilkę dosłownie co 3 a jak karetka dotarła to już były co 2 i na porodówke od razu migiem. Wiec nigdy nie wiadomo:tak::-D
Aneta dobrze ze kobieta tak kolorów nie zmienia przy porodzie jak te rybki hihi

Femme oj biedna sie namęczyłaś:szok: chyba bym wykitowała :-D
Mój niunio śpi już jakieś 2h cały dzień buszował. Zimno u nas wiec byliśmy po południu na spacerku i siedzimy w domku. Podobno mają być znowu upały wykańcza mnie ta zmieniająca sie pogoda.;/

Ostatnia edycja:
reklama
anetaF ja pamiętam ze ja jak byłam mała to na 2 kółkowym rowerze składaku :cool2:umiałam już jeździć jak miałam dokładnie 5 lat
kasia88 no już jakoś mi lepiej,...
Milenaaa ja z Vi wypiłam 2 opakowania herbaty z liści malin bo była po terminie i nic :-p a z Emmą nic nie piłam i tydzień przed terminem poszła :-D
femme ja do mojego szpitala mam jeszcze raz tyle co Ty do swojego :-D

Do góry