Wiesz , nie będę wypowiadać się na temat szpitala gdybym nie była przerażona porodem , ze np zacznie się to szybko , rodziła bym chętnie gdzie indziej ...MILENAAA - na pewno przez to to przeczyszcza i skurcze powoduje ale bierzesz tylko jak wiesz że już gotowa na poród jesteś i masz normalny szpital bo ja z regularnymi skurczami przyjechałam ale bez rozwarcia ale powiedziałam że się nigdzie nie ruszę to mi zastrzyk na rozwarcie dali i jazda a jak by nie dali to cholera wie ile bym się ze skurczami męczyła jeszcze więc to takie ryzykowne trochę ;-)
reklama
hej. u nas leje ;/ pije na zmiane kawe, mocną gerbate i energetyki i non stop ziewam i jakas taka wypluta chodze ;/ tzn siedze.
Milena u mnie nic nie przyspieszylo porodu. w pierwszej ciązy skurcze mialam od soboty rano, urodzilam we wtorek o 23.15.
a
z O chcialam 19 kwietnia, wiec napastowlaam ile sie dalo Ł. On przeszczesliwy oczywiscie ale O niemiał ochoty wychodzić. potem 20-go byl pogrzeb mego brata, myslalam ze urodze wieczorem tyle sie nachodzilam, ale nie. O siedział twardo.nAdal gwałcilam meza hahahaha nigdy tyle razy w ciągu pol mniesiaca tyle uciechy nie mial w dzien terminu 30-go dostalam skurczy i wiedzialam ze urodze.
Milena u mnie nic nie przyspieszylo porodu. w pierwszej ciązy skurcze mialam od soboty rano, urodzilam we wtorek o 23.15.
a
z O chcialam 19 kwietnia, wiec napastowlaam ile sie dalo Ł. On przeszczesliwy oczywiscie ale O niemiał ochoty wychodzić. potem 20-go byl pogrzeb mego brata, myslalam ze urodze wieczorem tyle sie nachodzilam, ale nie. O siedział twardo.nAdal gwałcilam meza hahahaha nigdy tyle razy w ciągu pol mniesiaca tyle uciechy nie mial w dzien terminu 30-go dostalam skurczy i wiedzialam ze urodze.
Milena u mnie też najlepiej w szpitalu nie ma wszyscy same negatywy opowiadają ale przy porodzie miałam bardzo dobrą opiekę. po porodzie trochę gorzej bo akurat na tej zmianie była wredna położna i mama musiała ja nieźle najechać bo nie chciała mi pomóc a ja jak tylko chociaż usiadłam to mdlałam i jak oberwała to milutka była. Nie bój się będzie dobrze.
femme fatal
Mama Ninki :)
MILENAA - aż tak ? wiesz zanim zaczniesz rodzić na poważnie to trochę raczej minie ;-) ja przy drugim dziecku chce wrócić do tego samego szpitala a teraz będę mieć 40km obym nie zaczęła rodzić w godzinach szczytu bo w korkach to mi 2h zejdzie
M
malenstwo20
Gość
dorota no nie wiem jak tak szybko złatwiłam wszystko.
a wyników nie odebrałam nie było jeszcze dopiero jutro będą
a wyników nie odebrałam nie było jeszcze dopiero jutro będą
Femme no nie wiem ja raczej nigdzie dalej do szpitala bym nie zdazyła bo mi wody odeszły i od razu skurcze co 4 minuty za chwilkę dosłownie co 3 a jak karetka dotarła to już były co 2 i na porodówke od razu migiem. Wiec nigdy nie wiadomo
Aneta dobrze ze kobieta tak kolorów nie zmienia przy porodzie jak te rybki hihi
Aneta dobrze ze kobieta tak kolorów nie zmienia przy porodzie jak te rybki hihi
femme fatal
Mama Ninki :)
PAPITKA - ja też skurcze miałam co 3 minuty chyba wiem że częste a mimo to urodziłam dopiero 8h później
Femme oj biedna sie namęczyłaś chyba bym wykitowała
Mój niunio śpi już jakieś 2h cały dzień buszował. Zimno u nas wiec byliśmy po południu na spacerku i siedzimy w domku. Podobno mają być znowu upały wykańcza mnie ta zmieniająca sie pogoda.;/
Mój niunio śpi już jakieś 2h cały dzień buszował. Zimno u nas wiec byliśmy po południu na spacerku i siedzimy w domku. Podobno mają być znowu upały wykańcza mnie ta zmieniająca sie pogoda.;/
Ostatnia edycja:
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
anetaF ja pamiętam ze ja jak byłam mała to na 2 kółkowym rowerze składaku umiałam już jeździć jak miałam dokładnie 5 lat
kasia88 no już jakoś mi lepiej,...
Milenaaa ja z Vi wypiłam 2 opakowania herbaty z liści malin bo była po terminie i nic a z Emmą nic nie piłam i tydzień przed terminem poszła
femme ja do mojego szpitala mam jeszcze raz tyle co Ty do swojego
kasia88 no już jakoś mi lepiej,...
Milenaaa ja z Vi wypiłam 2 opakowania herbaty z liści malin bo była po terminie i nic a z Emmą nic nie piłam i tydzień przed terminem poszła
femme ja do mojego szpitala mam jeszcze raz tyle co Ty do swojego