reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej Hej wam ;-)
Wczoraj spędziłam dzień na zdjęciach :-D 9h :szok: :-p najpierw 2,5h z Niną później sama już zostałam :-p no i na koniec K po mnie przyjechał to go jeszcze na kilka zdjęć wcisnęłam ze mną :-D:-D ogólnie jestem zadowolona jak nie wiem :-p super fotograf mi się trafił ;-)

SZALOM - wow 18kg zrzuciłaś :szok: nieźle jak to zrobiłaś ? :-p

MILENAAA - Haha ja to mam świra na punkcie zdjęć więc jak jechałam na porodówkę Kubie powiedziałam że go zabije jak mi nie zrobi dobrego zdjęcia z porodu więc pykał ile mógł żeby przeżyć :-p no i później ja się dorwałam do aparatu jak Kuba pierwszy raz małą trzymał i też trochę narobiłam :-p :-p ... ja leciałam na DADA przetestowałam chyba wszystkie i te były zdecydowanie najlepsze :-)

SALI - "...dlatego schudłabym ale zal mi cycków
laugh.gif
" hahaha :-D:-D dobre :-p

.ANETA. - masz już wodę ? :-p :-D

PAM - wow to niezłą akcję mieliście :no: ,...no na niewiniątko to ty mi nie wyglądasz :-D:-p Faceci już tak mają że chcą zadbać o finanse przede wszystkim ;-) ale to kobieta musi wiedzieć czy dacie radę czy nie :-p skoro nie zabezpieczacie się i on nie ma nic przeciwko to niech tak zostanie chyba że konkretnie Ci powie że chce się zabezpieczać że nie jesteście gotowi to wtedy rozmowa i tyle

AURELKA - to jak masz tyle tych placków to podrzuć parę ja bym chętnie zjadła :-D :-p

reklama
AnetaF aleś zabiegana:)

Dorotar to trzymam kciuki&&&

Ewi zdrówka dla Mareczka:)

Aurelka ojoj to ile wyście tych placków narobili:p

Milena
będziesz jeszcze USG robić/?

Femme super zdjęcie w avatarze:)

C wrócił o 2 nad ranem z pracy a od rana już go nie ma;/ Domiśka przysneła a ja mam chwilę czasu:)

MILENAAA - Haha ja to mam świra na punkcie zdjęć więc jak jechałam na porodówkę Kubie powiedziałam że go zabije jak mi nie zrobi dobrego zdjęcia z porodu więc pykał ile mógł żeby przeżyć :-p no i później ja się dorwałam do aparatu jak Kuba pierwszy raz małą trzymał i też trochę narobiłam :-p :-p ... ja leciałam na DADA przetestowałam chyba wszystkie i te były zdecydowanie najlepsze :-)
Szalona jesteś . ;) Masz pamiątki . Jak P dzielnie będzie stał przy porodzie , każe mu zrobić choć kilka :)

Milena
będziesz jeszcze USG robić/?
Oj nie wiem czy mnie wyśle na USG , choć na pewno jeszcze jedno przed porodem powinni mi zrobić .

A ja za 20 min idę na busa , i jadę do teściów :tak::tak: P tam pewnie przyjdzie od razu po pracy . Miłego dnia . Zajrzę wieczorkiem dziewczynki ...

PAM - wow to niezłą akcję mieliście :no: ,...no na niewiniątko to ty mi nie wyglądasz :-D:-p Faceci już tak mają że chcą zadbać o finanse przede wszystkim ;-) ale to kobieta musi wiedzieć czy dacie radę czy nie :-p skoro nie zabezpieczacie się i on nie ma nic przeciwko to niech tak zostanie chyba że konkretnie Ci powie że chce się zabezpieczać że nie jesteście gotowi to wtedy rozmowa i tyle

Wiem wiem... poki co jest dobrze :)

femme fatal ja tak chudne od stresu ;( teraz schudlam kolejne 2kg czyli juz 20kg w sumie i ważę 49kg. Szczerze to mi się to nie podoba, bo chcialam przytyc a nie spadac na wadze.... :no:

Cześć czy dla mnie też znajdzie się tu troszkę miejsca?
Mam obecnie skończone w czerwcu 21 lat. I synka 3 latka tak jak w suwaczku i po 1,5 roku starań udało nam się drugie maleństwo. :) Mąż za to nadrabia za mnie wiekiem :) ma 30 lat i jest kochany, opiekuńczy po prostu mój ideał :)

KASIEK - ups już zmieniłam na inny :-p :-D Twój C to taki ruchliwy chyba co ? :-p

MILENAAA - musi być dzielny :-p :-) mój to przysypiał :dry: kładł głowę na moim łóżku i odlatywał skubany nudził się :-D:-D:-p

SZALOM - :no: masakra to faktycznie malutko ważysz przy jakim wzroście ? ja Ci powiem że ja też ważyłam 50kg mam 169 to chciałam przytyć i ni cholery nie mogłam ... później jak ruszyło to teraz 55-56 ważę i za to schudnąć nie mogę :-p

DEIZZI - a pewno zapraszamy :-) no to szybko mamusią zostałaś ;-) gratuluje ciąży ! długo się staraliście pewnie już wątpiłaś momentami :sorry:

A ja już w pracy jestem więc proszę bardzo teraz możecie pisać do woli ! :-D :-p :-)

Witaj DEIZZI, mój K też w tym roku 30 lat skończył, ja skończę 25 w grudniu.

SZALOM oj przez stres można bardzo schudnąć, moja mama wiele razy to przerabiała i ja od rana mam stresa wielkiego któy może trwać ze 3 tygodnie i już przez pół dnia schudłam kilogram.

reklama
Dezzi witaj jak synuś ma na imię??

Femme oooooo moje ulubione!!! Mega to zdjęcie:) A Czarek to widzisz musi tak trochę biegać.

Ostatnia edycja:
Do góry