reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Pam a te mieszkanie to wasze czy jego?? On u was pomieszkuje? a tym ze zgłosi do sądu.. eeeee.. niech zglasza. na wszą korzysc jest to ze wy wezwaliscie policje i karetke. nie on.

Mieszkanie jest wynajmowane przez V i M.... M jest bardzo dobrym przyjacielem V znaja sie od przedszkola.... a ten co sie upil jest starszym bratem M... wiec jak potrzebowal gdzies pomieszkac bo stad ma blizej do szkoly to , ze tak powiem, sie wprowadzil nie pytajac o nikogo zdanie. V i M dobre chlopaki nie roblili mu problemow... jedyne co to nie chcial sie do czynszu dokladac... ale ciul duzo nie bylo bo tylko 300 euro placa na miesiac... Wiec wsumie on nie ma zadnego prawa do tego domu.... Ja od wrzesnia sie wprowadzam i juz rozmawialam z wlascicielem dopisze mnie do umowy wynajmu :)

Z tego co wiem J sie wyprowadza za tydzien czy dwa... bedzie spokoj :)

A tym sadem sie nie przejmuje.... garda mnie poprze, mam zdjecia siniaka na reku, i V tez bedzie zeznawal.... Moga nas wogole nie wezwac bo Sad moze umozyc postepowanie bo nie ma o co sie klucic :)

a tak jeszcze spytam... rozmawiam z moim o dziecku i niby chce ale sie boi... bo on teraz nie ma pracy i nie chce utrzymywac dziecka i mnie bez pracy.... pracy szuka intesywnie i chyba cos sie udalo ma isc w poniedzialek na rozmowe... moze poczekam... moze ma racje.... ale z drugiej strony niczego nam nie brakuje... na oplaty zawsze jesc na jedzenie jest a i odkladamy co miesiac ladna sumke na zas... wiec na dziecko jest i to spokojnie... nie bede go naciskac... niby nie mowi nie i nie ma problemu z nie uzywaniem zadnej antykoncepcji... moze liczy na to ze jak nie bedzie o tym myslal to bedzie niespodzianka? sama nie wiem....
co radzicie?

Ostatnia edycja:
reklama
renataT ja jestem z okolic bielska podl. mi tez sie podobają coś kolory włosów wpadające pod czerwien mam do tego słabość he
pam o raju co za facet zeby dziewczyne bić i wogole w głowie sie nie miesci
liza ta stronke co wysłałas wczoraj o tym chłopczyku z chorym serduszkiem normalnie nie mogłam tego czytac szkoda mi takich dzieciaczków biedny chłopczyk tak się meczy i rodziców szkoda az płakać mi sie chciało czytając to dziekuje bogu ze moje dziecko jest zdrowe

a mnie dzis cieciaki wymeczyli jeszcze niki coś marudna dzis była i katar ma i kicha jakieś przeziebienie widac ja wzielo
co do pampersów my najpierw uzywalismy tych pampers bo mała miala straszne uczulenie pózniej jak podrosła przezuciliśmy sie na dada bo z kasa sie nie wyrabialiśmy i jest ok zero uczulen pupa sliczna no jak były te upały straszne to były odparzenia ale to w kazdych innych pampkach by byly wiec dada sa ok teraz ost w biedronce była promocja tych pampersów podwina paka za 50zł opłacalo sie na jednej paczce 10 zł w kieszeni my 3 paki kupilismy 30 zł w kieszeni czyli jedna paczka dada:)

Ostatnia edycja:
Liza ja nie narzekam na cycki chociaż mogłyby być równe a nie rok i 4 miesiące z jednego...

Sali to szykuje się szalony weekend:)

Anetka jak tam masz wodę/?

Pam o kurde jakaś masakra!!! Dobrze że nic Ci się nie stało i V był w domu!!! Jak się nie może to się nie pije!!!

Malwina to kiedy na panieński uderzasz??

Milena
jak będzie czas to urodzisz:) My później używaliśmy biedronkowych więc nie wiem jak się sprawdzają na początku.
U mnie z tym przyśpieszaniem to podziałało nie u wszystkich tak jest. My poszaleliśmy bo moja gin mi tak powiedziała po terminie i takich skurczy dostałam że powinnam na porodówkę lecieć ale przetrzymałam:p

Renata
pokaż się jak pofarbujesz:)

Ale mnie ręce bolą;/ na wsi bylismy dzieciaki wyszalały się Domka padłą jak mucha a C jeszcze nie ma;/

Hej
witam z rana :-)
w niedzielę i poniedziałek nie mialam internetu a jak mam internet to nie mam czasu posiedzieć, tym bardziej że moje panny chcą grać bo już im się nudzi i dlatego w zeszlym tygodniu pojechaliśmy na basen na 2 godziny a w niedzielę ze znajomymi do McDonalda gdzie jest mini plac zabaw to się wyszalały

ja nie mam na nic czasu ani siły co dzień od 12-12 siedzę w sklepie szwagierki, w domu muszę wszystko robić biegiem

OK nadrabiam od 7018 strony, więc jak którejś odpiszę nie na bieżący temat tzn że to z tygodnia do tyłu
:-p

sali a da się jakoś zdiagnozować migrenę że to na pewno to, ostatnio mi przeszło ale czasami mnie głowa ćmi

gosia91 gratulacje dla córeczki za odwagę na szczepieniu

mirabelka90 wyślij mi wiadomość na pw z namiarami na Ciebie na fb, chętnie zobaczę Cię w tej sukience
inne dziewczyny których nie mam w znajomych a chciałyby mnie mieć w znajomych też poproszę o namiary

milena
mój za pierwszym razem o północy skończył pracę ja już miałam bule to mnie zawiózł do szpitala i jak wrócił poszedł spać tak że jak się Klaudia urodziła i chciałam zadzwonić żeby mu o tym powiedzieć to nie odbierał, a za drugim razem buli dostałam o 5 rano to się tylko przebudził i kazał teściowi mnie zawieść bo Klaudia miała niecałe dwa latka więc on z nią został i też spał

ookatkaoo witaj

ola całe szczęście że się wyprowadzacie, ja już bała bym się tam mieszkać

Papitka
śliczny jest Twój synuś

nadrobiłam do7027 strony a z racji że ta godzina a po 7 muszę być na nogach bo od rana na cały dzień idę dzisiaj do sklepu to zdrzemnę się jeszcze z 1,5 godz i reszta nadrabiania po 16 jak znowu mi coś nie wypadnie

PAM ale miałaś przygodę.

MILENA ja używam Biedronkowych DADA i uważam, że są super, chusteczka też DADA.

SZALOM dla mnie te z rossmana to porażka te Baby Dream.

A u mnie problemów ciąg dalszy. Ale nie będę smęcić póki się wszystko nie wyjaśni, strasznie się boję tylko.. Dodam tylko, że nie chodzi tym razem o K.. Trzymajcie kciuki za dobre wiadomości.

pam dobrze,że był twój facet bo jeszcze by Ci coś zrobił.
szalom wg mnie się rózni dada i pampers nawet samym dotykiem sa bardziej chlonne i jak dziecko duzo nasika to wcale tego tak nie czuc jak w dadzie....a moje dziecko moze tylko w pampersach chodzic idzie ich juz tak malo ze paczka nam starcza na 1,5mies...
dorotar trzymam kciuki:) będzie dobrze:)

Witam.
Mareczka dopadł jakiś wirus całą noc chyba brzuszek go bolał a nad ranem rozwolnienia dostał.
Milenaa ja używałam i będę używała tych z biedronki, kiedyś jeszcze one były takie ceratowate ale teraz sa super, jeszcze te z rossmanna babydream są dobre. ale to czy podpasuję twojemu szkrabowi zależy tylko od niego.
Dorotar To trzymam kciuki.
pam o to się działo . dobrze ze nic więcej ci nie zrobił.

EWI bo w Biedronce są jeszcze inne i właśnie tamte są ceratowe, masakra z nich.

Dzięki laski kciuki się przydzą ale wieści dopiero będą pewnie za jakieś 3 tygodnie, chyba najgorsze tygodnie w życiu. Z nerwów przez jeden poranek schudłam kilogram, najlepsza dieta ale ja pieprzę taką dietę, najgorsze tylko, że nie mam na to wpływu i nerwy czasami nas zjadają.

Hej wam. :)

Wczoraj nie pisałam nic, ale podczytywałam was na bieżąco, żeby potem nie być za bardzo w tyle. ;D My wczoraj z moim M, robiliśmy placki ziemniaczane. A narobiliśmy ich tyle, że prawie przez 3 godziny je smażyliśmy i to na 2 patelnie. Ale wyszły pyszne to warto było się pomęczyć. :) Potem pyszny deserek i w ogóle jest git. ;p Bóle brzucha na szczęście przeszły, chociaż w nocy troszkę przeszkadzały, ale dało radę. ;p Dzisiaj pewnie znów będę leniuchować przez laptopem, rodzice M wrócili, to ja mam już luz. ;p Ostatnio wkręciła mi się rodzinka.pl - Śmiech małego Kacperka jest bezcenny. ;D Dzisiaj na śniadanie jadłam śledzie w śmietanie z jogurtem. Nawet dobre było. ;D

Pozdrawiam wszystkie mamusie. ;)

Bry
Wlosy maluje :) na "czerwoną porzeczke " ciekawe co mi na głowie wyjdzie ? :)

Ciekawie brzmi ten kolor. ;> Mogłabyś się po wszystkim pokazać, bo jestem zaciekawiona. :szok:

reklama

Milena
jak będzie czas to urodzisz:) My poszaleliśmy bo moja gin mi tak powiedziała po terminie i takich skurczy dostałam że powinnam na porodówkę lecieć ale przetrzymałam:p
/
o dokładnie będzie an to odpowiedni moment .. We wtorek powinien być mój gin , ale żeby nie iść na darmo, pójdę w środę . Zobaczymy jak tam mała :)
Witam.
Mareczka dopadł jakiś wirus całą noc chyba brzuszek go bolał a nad ranem rozwolnienia dostał.
Milenaa ja używałam i będę używała tych z biedronki, kiedyś jeszcze one były takie ceratowate ale teraz sa super, jeszcze te z rossmanna babydream są dobre. ale to czy podpasuję twojemu szkrabowi zależy tylko od niego.
Zdróweczka dla Mareczka ;) Te z rossmana też siostra poleca , wszystko trzeba będzie przetestować :-D:-D:-D

A ja siedzę z Maksiem ( siostry syn , 6 miesiecy ) już mi się chcę tą moją córę noo ;-);-);-)

Do góry