reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam ;)

My po śniadanku. Wyszłabym z młodym na dworek ale mam takiego lenia ;o i chyba popołudniu pospacerujemy ;)
U nas 18stopni w cieniu rano było 13 brr. Ale 0 chmurek. Dzisiaj pojedziemy może do teściów troszkę posiedzieć, bo mam już dość mojej matki tym bardziej, że ma teraz urlop i truje mi dupe na każdym mozliwym kroku:crazy:

Miłego dnia laski ;)

reklama
Witajcie co do rozstępów to ja mam troche po wewnętrznej stronie ud i na piersiach trochę i ze 4 małe na brzuszku.
Jestem zła i załamana. Chyba mi się telefon popsuł. Dzwoniła do mnie kuzynka, że jej siostra urodziła synka, pogadałam z nią, rozłączyłam się i chciałam zadzwonić do tej co urodziła, nie odbierała telefonu to wziełam się a pisanie smsa i nagle dostałam sygnał od tej kuzynki co rodziła i nagle telefon mi zgasł i nie da rady go włączyć, próbowałam już 2 razy baterię wyjąć i włożyć i dalej się nie włańcza, chyba jakieś spięcie poszło, brrrr no nie miał kiedy.
A wogule to od poprzedniego piątku to już trzeci poród w moim otoczeniu. W piątek urodziła Amelki przedszkolanka-moja znajoma, wczoraj była narzeczona mojego kuzyna urodziła bliźniaki no też wczoraj właśnie ta kuzynka co dzwoniłam do niej.

Milena no można niby ale od 9-10 ego dnia kładą na szpital :p z Hanią tak miałam i z Mikim tyle ze do szpitala mialam isc 9ego czerwca a 8 urodziłam :D hehehe
Sali u mnie pochmurno i widze z ebedzie padac musze leciec pranie pozbierac... :dry:

szalom głupie pytanie wiem:) Ale ja jak pracowalam w sklepie to przychodzil facet i był tak podobny do tego pana co stoi kolo meza Twojego:tak:

a ja zaraz do pracy przepraszam ze Wam nie odpisuje,tylko podczytuje,ale mam nadzieje ze to sie zmini jak nam skroca ilosc godzin w pracy;p

Co do rozstępów to ja mam wszędzie :baffled: na brzuchu, na biodrach, na piersiach i troszkę na udach :baffled: a najgorsze, że nawet trochę zrobiło mi się na ramionach (Tak od wewnętrzenej strony), bo w ciąży przytyłam 25 kg, a później jeszcze trochę na tabletkach :sorry:

femme
Też bym musiała Herkulesa z Zuzką w końcu obejrzeć, bo ściągnęłam a jakoś póki co nie oglądałyśmy. Może i jej się spodoba :tak:
Świetne zdjęcie :-p:-D

mirabelka
zdrówka dla wujka :tak:

sali to widzę, że fajnie wakacje spędzacie. Na pewno się nie nudzicie ;-)
I co, wymyśliłaś coś na ten roczek?

U nas dzisiaj od czasu do czasu słońce się przebija, ale chmur jest sporo. I tylko 17 stopni.

Ale jestem zła. Wody u nas nie ma
sorry2.gif
nie mam pojęcia dlaczego ani kiedy będzie. A że dzisiaj robię pizze to po wyrabianiu ciasta miałam całe ręce brudne i jak tu je umyć?
baffled5wh.gif
mineralną musiałam wykorzystać
p.gif

Milena no można niby ale od 9-10 ego dnia kładą na szpital :p z Hanią tak miałam i z Mikim tyle ze do szpitala mialam isc 9ego czerwca a 8 urodziłam :D hehehe
No cóż udało Ci się szpitala uniknąć :-). Jak będzie taka potrzeba to będę leżeć , bo co innego zrobię :-p Jak na razie to czekam aż gin wróci pójdę na wizytę i zobaczę co powie .
Chyba mi się telefon popsuł. Dzwoniła do mnie kuzynka, że jej siostra urodziła synka, pogadałam z nią, rozłączyłam się i chciałam zadzwonić do tej co urodziła, nie odbierała telefonu to wziełam się a pisanie smsa i nagle dostałam sygnał od tej kuzynki co rodziła i nagle telefon mi zgasł i nie da rady go włączyć, próbowałam już 2 razy baterię wyjąć i włożyć i dalej się nie włańcza, chyba jakieś spięcie poszło, brrrr no nie miał kiedy.
Tak to z tymi telefonami jest . Ostatnio mojemu P też padł sam z siebie niby telefon się uruchamia , ale nic nie widać . i od poniedziałku czekam na przesyłke , której gość nawet nie wysłał jeszcze :wściekła/y: Gratulacje dla kuzynki !!!!!!!!

a ja zaraz do pracy przepraszam ze Wam nie odpisuje,tylko podczytuje,ale mam nadzieje ze to sie zmini jak nam skroca ilosc godzin w pracy;p
Miłej pracy !!

Cicho tu dziś !!!

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny :)
Widze ze sie dzieje...

U nas sie w nocy dzialo... byla karetka i Garda (odpowiednik policji).... Brat Przyjaciela mojego V ktory obecnie tutaj pomieszkuje... zalal sie w trupa wczoraj i jak wrocil to stwierdzil ze porozrabia ale natknol sie na.....moja osobe :)
Leze sobie spokojnie na kanapie moj V bierze prysznic i wchodzi J.... Drze sie od progu na mnie ze mam to cos (laptop) wylaczyc i isc spac bo jak nie to on mi pokaze...(chlopak raptem dwa lata odemnie starszy)... ja WDF na twarzy i dalej siedze.... zamachnol sie... nie trafil... ale kazda forma przemocy wzbudza we mnie taka agresje ze szok....
wstalam... i stoje patrze sie na niego... popchnol mnie... a ja dalej stoje mimo tego gipsu... furia niezla... i mowie zeby spadal spac bo sama go tam zaniose.... (V wylaczyl prysznic) a ten debil nic... znowu sie zamachnol...trafil... oddalam mu.. w tym momecie zlazl V zaszedl go od tylu i zlapal za ramiona... a ja mu przywalilam jeszcze raz ;-)

Chlopak sie opamietal wiec V poszedl na gore sie ubrac.... a ten pieprz...duren do mnie z lapami.... i za bluzke... ja w krzyk V znowu zlecial zlapal go i wyprowadzil do niego do pokoju i zamknol od zewnatrz poczym usiadl i dzwoni na garde.... i karetke... miejwiecej bylo tak
V- chcialbym zglosic pobicie
G- dobrze kto pana pobil
V- nie mnie tylko Pam kogos..
G- i to pan zglasza?
V- tak kur.. bo mi kumpel Pam szarpal to go uderzyla a potem chcial ja zgwalcic...
G- potrzebna karetka( dla pam)
V- nie ale dla J sie przyda...
G- zaraz bedziemy...

Byli za 10 minut (nie maja daleko) pogadali z nami wzieli zeznania a potem wypuscili J z pokoju a ten pierwsze co... z piesci w twarz Gardai... zakuli go wsadzili do karetki i pojechali....

Dzwonili dzisiaj... bede za 2h pogadac ze mna i zrobic zdieca mojego siniaka....

V spi a ja siedze na tej kanapie i sie zastanawiam po cholere ludzie pija jak im sie taki agresor wlancza? no po cholere....i dlaczego zawsze ja ? czy naprawde wygladam na niewinna nie umiejaca sie bic dziewczyne ??

Witam

My wrociłysmy ze psaceru i Zuzia usnęłą bo dzisiaj była zmęczona(przytrzasnęła sobie palca a pozniej przewrociła się i warge rozwaliła)

Aneta
super ze Zuzi podoba się lala

Pam o mamo ja nie wiem co bym zrobiła gdyby jakis kolega na mnie rękę podniosł. Dobrze ze był z Tobą twoj V

a do mnie przyszły prezenty na wieczor panienski , gadający pilot i gra

Hej.
Ja dzisiaj w złym humorze. Nawet nie mogłam zakupów takich dla siebie dzisiaj zrobić, z obcięcia zadowolona nie jestem, babka nie trafiła w moją wizję niestety. miała mi wycieniować mocno włosy a zrobiła zwykłego boba.
Na S się wkurzyłam.
Femme A widzisz ja raz wyprałam białe z jakimś niebieskim i wystarczyło do razu jeszcze raz do pralki włożyć i wyprać i zeszło wsio, bez żadnych dodatków.
milenaa no termin z pierwszego usg jest najbardziej wiarygodny. ciążę można przenosić o te dwa tygodnie ale właśnie jak Liza pisze trzeba potem być pod stałą kontrolą.

reklama
Pam o Matko :no::no::no::no: Dobrze że V był z Tobą . Takim ludziom alkoholu się nie powinno dawać :wściekła/y: Rozumiem wypić, ale z łapami do kobiety brr ..
Ewi To na to by wychodziło ze urodze ok 3 września ( jak z pierwszego USG ) i to akurat dwa tyg po terminie :) Najwyżej poleżymy w szpitalu skoro taka konieczność , czego się nie zrobi dla takiej kruszynki ;-);-) Nie złość się tak , złość piękności szkodzi . a włoski odrosną :-)

Cichutko dziś tutaj . Ja pomyłam sobie okna ;-) Przyszedł P z pracy , i w trójkę z moją mamuśka rozłożyliśmy łóżeczko , wiem że to czas jeszcze . Ale odkupowałam i to za tanie pieniądze , chcieli sprawdzić czy wszystkie śrubki są , bo jak by tak nie było to stwierdzili ze mogli by nie dokupić ze jak będę leżeć w szpitalu ( bo plan był rozłożyć je , kiedy już w szpitalu będę po porodzie ) . Poszłam z P na małe zakupy i siedzę dalej się nudzę , a P popija piwko :wściekła/y::wściekła/y:

Któraś z was używała/używa pampersów z biedronki ??

Do góry