reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
EWI - toć na to już wpadłam nawet z jakimś wybielającym usuwającym niby plamy prałam i dużo to nie zmieniło
dorotar110
Fanka BB :)
KASIEK nie mam pojęcia co mu się stało. Nie wiem może go słońce przegrzało.
U nas mało kiedy wywołują poród . Czekają , az sam sie zacznie , jeszcze Cie nawet w szpitalu nie zostawią , tylko idz do domu, przyjdz jak beda regularne skurcze
Milena Renata no to jakaś już przesada i jak się mówi wyjątki się zdarzają... Ale bez przesady
Szalona to ty jesteś , ale pamiątkę masz ładną ;-);-);-)
Milena noo moja mama to mnie tez przenosila.. mialam byc ok 10 sierpnia a urodzilam sie 1 wrzesnia dopiero, nawet wod plodowych juz nie bylo tylko zielona galareta;/ I obie zastrzyki dostawalysmy przez 2 tyg. Kuzynka z ktora mieszkamy jak byla w ciazy to ok tydzien przed miala takie skurcze lekkie i 14 wrzesnia wstala sobie o 6 zjadla sniadanko i o 8 zaczely sie skurcze a o 21 sie Kuba urodzil.
Femme hehe szalona z Ciebie dziewczyna nadajesz sie na fotografa w ekstremalnych warunkach
Kurcze boli mnie podbrzusze i kluja jajniki, pewnie bobo szuka miejsca bo tak jakos wg moich obliczen to jakis 5 tydzien bedzie od ost okresu:-)
Ciagle leze i leze. Siorka robi nalesniczki na obiadek z dzemikiem od mojej mamci wlasnej roboty z truskaweczke: mniammm Teraz mam z nia dobrze dzis posprzatala, robi obiadek hehe.. a mnie spanko muli;D
Jedynie co zrobilam dzis to pranko bo sie nam uzbieralo i juz pranie poschlo
Femme hehe szalona z Ciebie dziewczyna nadajesz sie na fotografa w ekstremalnych warunkach
Kurcze boli mnie podbrzusze i kluja jajniki, pewnie bobo szuka miejsca bo tak jakos wg moich obliczen to jakis 5 tydzien bedzie od ost okresu:-)
Ciagle leze i leze. Siorka robi nalesniczki na obiadek z dzemikiem od mojej mamci wlasnej roboty z truskaweczke: mniammm Teraz mam z nia dobrze dzis posprzatala, robi obiadek hehe.. a mnie spanko muli;D
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
podczytuję was na szybko , bo szykuje się na imprezę urodzinową kumpla którego ostatnio zabrakło na świetwaniu hehe
szalom zaprosiłam Cię .. faktycznie miałaś ogromny brzuchol , ale jestes bardzo śliczniusia :-)
a masz rozstepy?
a resztę jutro poczytam bo nie mam czasu !!! jeszcze musze koreczki na impreze zrobić pffff hahaha
chyba je zjem zanim doniosę
szalom zaprosiłam Cię .. faktycznie miałaś ogromny brzuchol , ale jestes bardzo śliczniusia :-)
a masz rozstepy?
a resztę jutro poczytam bo nie mam czasu !!! jeszcze musze koreczki na impreze zrobić pffff hahaha
chyba je zjem zanim doniosę
Monisia22
Początkująca w BB
Zobacz załącznik 489373 KASIEK - o proszę jakie miałam szalone wyjściowe skarpetki w ogóle na tym zdjęciu nie widać akurat niestety w pomarańczowe motylki w ogóle teraz tak sobie uświadomiłam że ja jeszcze nieźle musiałam się unieść żeby to zdjęcie zrobić jeszcze na brzuszki miałam siłę po porodzie
Ale superaśna pamiątka!! ja niestety nie mam żadnego zdjęcia mojego Szymonka z pierwszych minut zaraz po cc
Jakos to będzie z tym moim porodem w tym naszym szpitalu ;// Ale i tak pamiątka fajna , powspominać można :-) Ja to nie myśle o zdjęciach na porodówce .Milena no to współczuję... Mam takie samo tylko nie widać że przecina bo moja mama tak się aparatem umie posługiwac następnym razem sama jak Femme zrobię;P
Mi w sumie gin mówił ze jemu to się wydaję ze gdzieś 3 września urodzę , bo Córka jest mała . A co będzie to się okaże , i na pewno dam wam znać . Ja urodziłam się równo w 40 tc , ale też byłam ok 2tygodni po porodzie w szpitalu . Naleśniki , mniiiiiaaaaaaam . Muszę P namówić na naleśniki , ale dziś jest zmęczony więc nawet mu nie mówięMilena noo moja mama to mnie tez przenosila.. mialam byc ok 10 sierpnia a urodzilam sie 1 wrzesnia dopiero, nawet wod plodowych juz nie bylo tylko zielona galareta;/ I obie zastrzyki dostawalysmy przez 2 tyg. Kuzynka z ktora mieszkamy jak byla w ciazy to ok tydzien przed miala takie skurcze lekkie i 14 wrzesnia wstala sobie o 6 zjadla sniadanko i o 8 zaczely sie skurcze a o 21 sie Kuba urodzil.
reklama
FEMME unieśc się? a nie miałaś fotela zrobionego na pół siedząco? chociaż w sumie to to zdjęcie wygląda na siedząco a nie na pół... Wariatka nasza.
VI a ty co takie zmiany w profilu?.
MILENA no coś ty to byś musiała bardzo przenosic, jak na września... ty na kiedy masz termin? jakoś jak licze to tak na 17? to gdzie ci do września
VI a ty co takie zmiany w profilu?.
MILENA no coś ty to byś musiała bardzo przenosic, jak na września... ty na kiedy masz termin? jakoś jak licze to tak na 17? to gdzie ci do września