reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Milena no to współczuję... Mam takie samo tylko nie widać że przecina bo moja mama tak się aparatem umie posługiwac następnym razem sama jak Femme zrobię;P

Milena noo moja mama to mnie tez przenosila.. mialam byc ok 10 sierpnia a urodzilam sie 1 wrzesnia dopiero, nawet wod plodowych juz nie bylo tylko zielona galareta;/ I obie zastrzyki dostawalysmy przez 2 tyg. Kuzynka z ktora mieszkamy jak byla w ciazy to ok tydzien przed miala takie skurcze lekkie i 14 wrzesnia wstala sobie o 6 zjadla sniadanko i o 8 zaczely sie skurcze a o 21 sie Kuba urodzil.
Femme hehe szalona z Ciebie dziewczyna:) nadajesz sie na fotografa w ekstremalnych warunkach:p:p

Kurcze boli mnie podbrzusze i kluja jajniki, pewnie bobo szuka miejsca bo tak jakos wg moich obliczen to jakis 5 tydzien bedzie od ost okresu:-)
Ciagle leze i leze. Siorka robi nalesniczki na obiadek z dzemikiem od mojej mamci wlasnej roboty z truskaweczke::p mniammm:p Teraz mam z nia dobrze;) dzis posprzatala, robi obiadek hehe.. a mnie spanko muli;D
Jedynie co zrobilam dzis to pranko bo sie nam uzbieralo i juz pranie poschlo:-D

podczytuję was na szybko , bo szykuje się na imprezę urodzinową kumpla którego ostatnio zabrakło na świetwaniu :-p hehe

szalom zaprosiłam Cię .. faktycznie miałaś ogromny brzuchol , ale jestes bardzo śliczniusia :-)
a masz rozstepy?

a resztę jutro poczytam bo nie mam czasu !!! jeszcze musze koreczki na impreze zrobić pffff :-D hahaha
chyba je zjem zanim doniosę :-p

Zobacz załącznik 489373 KASIEK - o proszę:-D jakie miałam szalone wyjściowe skarpetki w ogóle :-p:-D na tym zdjęciu nie widać akurat niestety :-p w pomarańczowe motylki :-D :-p w ogóle teraz tak sobie uświadomiłam że ja jeszcze nieźle musiałam się unieść żeby to zdjęcie zrobić :-p :-p jeszcze na brzuszki miałam siłę po porodzie :-D

Ale superaśna pamiątka!! ja niestety nie mam żadnego zdjęcia mojego Szymonka z pierwszych minut zaraz po cc :(

Milena no to współczuję... Mam takie samo tylko nie widać że przecina bo moja mama tak się aparatem umie posługiwac następnym razem sama jak Femme zrobię;P
Jakos to będzie z tym moim porodem w tym naszym szpitalu ;// Ale i tak pamiątka fajna , powspominać można :) :-) Ja to nie myśle o zdjęciach na porodówce .

Milena noo moja mama to mnie tez przenosila.. mialam byc ok 10 sierpnia a urodzilam sie 1 wrzesnia dopiero, nawet wod plodowych juz nie bylo tylko zielona galareta;/ I obie zastrzyki dostawalysmy przez 2 tyg. Kuzynka z ktora mieszkamy jak byla w ciazy to ok tydzien przed miala takie skurcze lekkie i 14 wrzesnia wstala sobie o 6 zjadla sniadanko i o 8 zaczely sie skurcze a o 21 sie Kuba urodzil.

Kurcze boli mnie podbrzusze i kluja jajniki, pewnie bobo szuka miejsca bo tak jakos wg moich obliczen to jakis 5 tydzien bedzie od ost okresu:-)
Ciagle leze i leze. Siorka robi nalesniczki na obiadek z dzemikiem od mojej mamci wlasnej roboty z truskaweczke::p mniammm:p Teraz mam z nia dobrze;) dzis posprzatala, robi obiadek hehe.. a mnie spanko muli;D
Jedynie co zrobilam dzis to pranko bo sie nam uzbieralo i juz pranie poschlo:-D
Mi w sumie gin mówił ze jemu to się wydaję ze gdzieś 3 września urodzę , bo Córka jest mała . A co będzie to się okaże , i na pewno dam wam znać . Ja urodziłam się równo w 40 tc , ale też byłam ok 2tygodni po porodzie w szpitalu . Naleśniki , mniiiiiaaaaaaam . Muszę P namówić na naleśniki , ale dziś jest zmęczony więc nawet mu nie mówię ;)

reklama
FEMME unieśc się? a nie miałaś fotela zrobionego na pół siedząco? chociaż w sumie to to zdjęcie wygląda na siedząco a nie na pół... Wariatka nasza:-D.

VI a ty co takie zmiany w profilu?.

MILENA no coś ty to byś musiała bardzo przenosic, jak na września... ty na kiedy masz termin? jakoś jak licze to tak na 17? to gdzie ci do września:szok:

Do góry