reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam mamusie których nie znam.
Szalom wysłałam zaproszenia.;-)

Kurde nie mam kiedy nadrabiać mały pokazuje kto rządzi w domu a niestety nie da się mu postawić hihi i trzeba ulegać. Ma tyle energii ze nie wiem czasami się śmieje że podkrada kawę chyba. obudził sie na jedzenie o 4:30 i po tym spal chyba 1,5h i koniec. Ciągle gaworzy jakby coś ciągle opowiadał. Nawet jak jest głodny to nie płacze tylko głośno krzyczy jak nie ''agu'' to ''me'' albo ''gii''. Ja oczywiście teraz przy nim nie mam czasu zjeść nawet. Jem w biegu co wpadnie nawet nie mam co myśleć o ćwiczeniach żeby brzuch zrzucić bo jak niunio wieczorem idzie spać to ja padam i zasypiam i nie ma zmiłuj żeby mnie obudzić. U nas od wczoraj się chłodniej zrobiło. Spadam robić małemu mliko. Miłego dnia dziewuchy. Żeby nie było to was podczytuje ;d

Z moim szkrabem jest podobnie;)) gaworzy już na całego;) czasem to aż głowa boli;D po kąpieli dostaje butle i zasypia tak o 20.30 i śpi do 4. ale jak już się naje to nie śpi do 9.00 czasami do 10 gdzie zdrzemnie się 15/20 min i na nowo muszę przy nim skakać;/ czasami śniadanie jem dopiero po 14;/ ale i tak go kochulkam;)
u mnie na brzuchu bardzo dużo skóry zostało;/ strasznie to wygląda;/ ale co się dziwić jak mały ważył 4330 ;)
Rodziłaś SN czy miałaś CC ? ile Twój skarbek ważył? ;)

Nawet nie mam jak Was przeczytac, bo zajeloby mi to chyba z pol dnia :-D siedze wlasnie w pracy, przezylam kolejny dzien, coraz blizej do piatku :-D

kasiek kuratorki dzis nie bylo...czyzby zrezygnowala ?:sorry: Jutro bede do Niej dzwonic, bo Pancia zapowiedziala sie,ze albo dzis albo w piatek zaszczyci Nas swa obecnoscia, ale w piatek w koncu musze jechac na zakupy, eh kiedy mam to zrobic,jak w sobote wyjezdzamy juz na urlop :crazy:

Vi rozstępy to ja mam straszne i wszędzie. brzuch, cycki, uda, biodra, na kolanie nawet mi sie porobily:szok: a cycki jak mialam przed samym porodem miseczke C tak teraz wgl nie mam cycków -.- że mi stanik niepotrzebny ;O i skóre na brzuchu mam strasznie rozciągnięta ;(

a ja leze umieram i mam migrene ;(

szalom ja tez mam rozstepy wszedzie.... ale cycki nadal sa :)

ktos pytal o gips wybaczcie :sorry: sciagaja mi to cos 30 sierpnia

K poszedł na piłkę sobie to wpadam wieczornie ;-) Siostra przyjechała u mamy siedziałyśmy kawkowałyśmy bo urodziny dzisiaj ma :-) a teraz z Niną oglądamy Herkulesa uwielbiam tą bajkę :-p :-)

MILENAAA, MONISIA22 - ja mam z porodu około 50-100 zdjęć :-p :-) więc pamiątka jest :-)

MAGDA - ale Ci dobrze mmmm naleśniki z domowym dżemikiem czy może być lepiej ? :-D:-D

KASIAF - miałam chyba nie wiem nie pamiętam ale i tak musiałam się zgiąć żeby taki efekt uzyskać bo parę zdjęć wcześniej widzę z innej perspektywy i już więcej mnie :-p widać od uda także musiałam się pochylić do przodu żeby nie było tego widać :-)

Vi rozstępy to ja mam straszne i wszędzie. brzuch, cycki, uda, biodra, na kolanie nawet mi sie porobily:szok: a cycki jak mialam przed samym porodem miseczke C tak teraz wgl nie mam cycków -.- że mi stanik niepotrzebny ;O i skóre na brzuchu mam strasznie rozciągnięta ;(

Szalom moj brzuch tez okropnie wygląda.rozstepów mam kilka na biodrach, cyckach. I ja przytylam w pierwszej ciązy 27 kg, w drugiej 38 kg. 3 m-ce po porodzie wyglądalam jakbym nadal w ciązy byla.

Femme wyrąbiste zdiecie :) hahahah.. ja niestety z przejecia nie robilam zdiec. :) Z F nie mialam kiedy bo od razu mi go zabrali, a z O nawet mi do głowy nie przyszło zeby na porodówce go fotografowac :)

Pam wspolczuje gipsu. Matko.. kostka.. auć.. mialam skreconą dwa razy. Wiem co za bol. do tej pory musze na nią uwarzac bo zle stane i kicha.. cala puchnie. Buty na obcasie lub koturnie to tylko na chwile.

Z tymi pieprzonymi rozstępami mam to samo,na kolanie również !! Zamiast cycków mam "flaki", na brzuchu wisi mi skóra, masakra!!! Ja w ciąży przytyłam niecałe 18 kg ;/ 15 już odpadło;) jeszcze "tylko" 3 kg ;)

reklama
Do góry