Aurelka.
Fanka BB :)
Jak na TLC oglądać cokolwiek?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam mamusie których nie znam.
Szalom wysłałam zaproszenia.;-)
Kurde nie mam kiedy nadrabiać mały pokazuje kto rządzi w domu a niestety nie da się mu postawić hihi i trzeba ulegać. Ma tyle energii ze nie wiem czasami się śmieje że podkrada kawę chyba. obudził sie na jedzenie o 4:30 i po tym spal chyba 1,5h i koniec. Ciągle gaworzy jakby coś ciągle opowiadał. Nawet jak jest głodny to nie płacze tylko głośno krzyczy jak nie ''agu'' to ''me'' albo ''gii''. Ja oczywiście teraz przy nim nie mam czasu zjeść nawet. Jem w biegu co wpadnie nawet nie mam co myśleć o ćwiczeniach żeby brzuch zrzucić bo jak niunio wieczorem idzie spać to ja padam i zasypiam i nie ma zmiłuj żeby mnie obudzić. U nas od wczoraj się chłodniej zrobiło. Spadam robić małemu mliko. Miłego dnia dziewuchy. Żeby nie było to was podczytuje ;d
Vi rozstępy to ja mam straszne i wszędzie. brzuch, cycki, uda, biodra, na kolanie nawet mi sie porobily a cycki jak mialam przed samym porodem miseczke C tak teraz wgl nie mam cycków -.- że mi stanik niepotrzebny ;O i skóre na brzuchu mam strasznie rozciągnięta ;(
Vi rozstępy to ja mam straszne i wszędzie. brzuch, cycki, uda, biodra, na kolanie nawet mi sie porobily a cycki jak mialam przed samym porodem miseczke C tak teraz wgl nie mam cycków -.- że mi stanik niepotrzebny ;O i skóre na brzuchu mam strasznie rozciągnięta ;(