reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dzien dobry
wink2.gif

Maly wstal jak zawsze o 5, w nocy wkurzylam si na Ł wrocil o polnocy z meczu zly z powodu przgranej i tak sie krecil po mieszkaniu ze obudzil mi malego a sam poszedl spac
realmad2.gif
a ja usypialam malego, pozniej wstal po 3 na jedzienie a o 5 na dobre...

Hej
biggrin.gif
Boże, ale parno
baffled5wh.gif
Znów dziś ładnie się opaliłam, więc jestem zadowolona
yes2.gif
Mała pokorzystała z basenu. No a teraz się lenimy, muszę pazurki pomalować w stopach i w dłoniach i wydepilować nogi. Jutro znowu do pracy, normalnie te weekendy mnie rozleniwiają. Zwłaszcza te upalne weekendy. Jakoś trzeba dotrwać do urlopu. Martynka coś katarek ma
baffled5wh.gif
Obawiam się, że to mój tata ją zaraził bo niedawno skończył chorować.

Maleństwo kurcze to chyba niewiele się nacieszyłaś swoim Lubym.. A to Ty tak w każdy weekend pracujesz?
Anula ja to się wkurzam jak mi J. czasem Młodą obudzi jak J. wraca z nocek. Ale u Ciebie to kicha jak Bartuś na dobre o 5 się budzi. A o której on chodzi spać?

Maleństwo kurcze to chyba niewiele się nacieszyłaś swoim Lubym.. A to Ty tak w każdy weekend pracujesz?

nie w każdy. zależy jak grafik ustale z szefem i kiedy muszę wolne mieć. na ten weekend już dawno była ustalona praca a o jego przyjeździe późno się dowiedziałam i załatwić wolnego się nie dało. :-(

Vegas u nas tez tak parno, maly na spacerze ciagle chcial pic. A spac chodzi zwykle o 21 czasami nawet pozniej:sorry2: w dzien spi max 1,5 godz
Malenstwo a Twoj ma tam parce na stale?

nie tylko na wakacje. tam sie poznaliśmy. 25 czerwca będzie rocznica pierwszego spotkania. w lipcu rocznica 21 ze jestesmyczy razem.

Maleństwo widzę, że już imię dla synka macie wymyślone:-) Ładne - Jasiu:-) Jeden z moich bratanków ma tak na imię, od dawna imię mi się podoba, tak słodko brzmi, a potem w przyszłości Jan męsko brzmi:-p

reklama
WITAJCIE DZIEWCZYNKI : *** :-)
snoopy
Gratulacje .
Vegas Tak dziś spojrzałam skąd jesteś , znam tam parę osób ; )) Mój P Tez Je i je ile chce ..
młodamamusia18 Śliczniutki Synuś ..
Herbata Śliczna córeczka ..
malenstwo20 Moja siostra dzieci mieć nie może , a ja będę mieć Co dopiero skończę 18nastkę , Bałam sie co kolwiek powiedzieć jej o ciązy ..

Starałam się nadrabiać wszystko , ale Zajęło by mi to cały boży dzień ; //
Ile dałam rade to przeczytałam . Pogoda ładna , ale z moim brzuchem ciężko już wyjść na jakiś spacer .. Basen otworzyli w mieście , i Ja niestety nie skorzystam z tej atrakcjii . Zdałam egzamin z gastronomi na bdb , w końcu koniec z zajęciami .Teraz czeka mnie remont ; (( I końcowe Przygotowania na przyjście kruszynki ..
POZDRAWIAM .

Do góry