reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas nie mam pojęcia chyba życzenia bo nawet nie będziemy się widzieć;/ Fajnie że się opaliłaś:)

Anula ale masz się z tym wstawaniem;/ Oj też bym się wkurzyła;/

Ola gratulacje ząbków;)

Maleństwo widzę że na Jasia się zdecydowaliście:) Masz rocznicę w moje urodziny:p

Milena gratuluję egzaminu:)

U mnie weekend bardzo udany świetnie bawiłyśmy się na wieczorze panieńskim:)
Dzisiaj sobie trawkę skosiłam Domiśka śpi:)

reklama
Maleństwo widzę że na Jasia się zdecydowaliście:) Masz rocznicę w moje urodziny:p

ja się też dopiero zorientowałam że 25 czerwca w dzień który się poznaliśmy to imieniny obchodzi JAN bo jest św. Jana. heheh
zbieg okoliczności???

malenstwo20 Moja siostra dzieci mieć nie może , a ja będę mieć Co dopiero skończę 18nastkę , Bałam sie co kolwiek powiedzieć jej o ciązy ..

ja też siostrze krępowałam się powiedzieć bo przecież dwa razy poroniła, starali się i jest starsza. ale teraz i ona jest w ciąży z terminem na grudzień. :-)

Hej :)
Nie wiem, do jakiego watku sie zapisac, wiec probuje tutaj :)
Ogolnie to mam 23 lata i jakos ostatnio ciagle mysle o dziecku, tylko boje sie, ze to jeszcze za wczesnie :( co Wy o tym sadzicie ??

kasiek88kasiek Dzięki za gratki .
malenstwo20 Gratulacje dla siostry .. Moja niestety , ale ... nie zajedzie prawdopodobnie .; //
mamba1305 hej .. Mam niespełna 18 lat lada chwila rodzę , i mimo ze ludzie patrzą i gadają , czuję ze dam rade .

czesc dziewczyny.
jak pogoda u was? jak sie czujecie ciezarne mamuski? ja chora jestem juz 4. dzien i ledwo na oczy ze zmeczenia widze. mala dokazuje, choc doskwiera jej katar, ale mam nadzieje ze to dziadostwo w koncu sie skonczy... M. w robocie od pn do pt, wiec jest tak se.jutro ma byc ladnie, wiec moze na spacer sie wybiore. dzis lalo i wialo i cale 16 stopni :sorry2: zaraz was nadrobie. milego wieczoru

Bry. Upalnie dziś u nas strasznie. wczoraj tylko duszno, bez slonca. No a dziś masakra.

Oskar zapalenie ucha ma.najlepsze jest to ze laryngolodzy jak dzwonilam to niechcą przyjmowac ze skierowaniem na cito. kazą sie umawiac na wizyte. no wiecie co. kurwica mnie myslalm ze strzeli. dziec mi jeczy ze go ucho boli a ja mam 3 m-ce w kolecjce na wizyte czekac. po****lo ich.
no ale plyn z dwuch uszek wyciekł i po ptakach.. jutro pojade z nim do pierwszego lepszego laryngologa z tym naszym skierowaniem i nie wyjde z tamtąd dopuki nas nie przyjmą.

ja ledwie oddycham ( alergia i astma ) non stop kaszle, i mam taką gule w gardle ze niedam rady nic lykac.
no to tyle. padam na ryj..

Ostatnia edycja:
Ja pewnie tez bym dala rade, tylko jest strach przed ta decyzja ... czasem tak sobie mysle, ze jakbym wpadla, to bym miala z glowy, bo Bog by tak chcial i pewnie bylabym najszczesliwsza na swiecie...

reklama
Hej. U nas też strasznie upalnie:sorry2: Najgorsze, że mamy sypialnię na poddaszu, nasze utrapienie:baffled: Już sobie zaplanowaliśmy, że za 2tyg jedziemy do zoo z Martynką, na pewno będzie szczęśliwa bo uwielbia zwierzątka:-)

Kasiek to super, że imprezka udana:-)
Renata o kurcze, biedny Oskar. Oby szybko go zbadano, przepisano co należy i niech uszko zdrowieje;*
Herbata zdrówka dla Małej;* Kurcze aż zdziwiona jestem, że dziś gdziekolwiek była zła pogoda:-D
Ewi sto latek, zdrówka, radości i bezproblemowej ciąży
yes2.gif

Maleństwo no Kasiek Ci już wypisała kiedy są imieniny Jana:-p

Do góry