reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzieki dziewczyny ,trzeba sobie radzic jak chłopa w domu nie ma haha..dzisiaj wraca wiec cos wymysli bardziej profesjonalnego bo nakrętka musi wrócic na wrotki;)

U nas 12 stopni i od rana pada;/;/

reklama
Malenstwo dlaczego sie rozplakałas???wahania hormonalne??;P

Boszz cały dzien pada litosci;/

Malenstwo ale ja w domu nie mam zadnych nakretek i srubek jedynie w piwnicy cos bym znalazła wiec nie kazdy by wpadł na pomysł zeby odkręcic nakładke z wrotek hehe

Malenstwo dlaczego sie rozplakałas???wahania hormonalne??;P

Boszz cały dzien pada litosci;/

Malenstwo ale ja w domu nie mam zadnych nakretek i srubek jedynie w piwnicy cos bym znalazła wiec nie kazdy by wpadł na pomysł zeby odkręcic nakładke z wrotek hehe

no chyba tak. hormony.
a i dochodzi to ze moj B daleko ode mnie i tesknimy za sobą.

idę się zdrzemnać. pogoda usypia mnie. deszczowo :/

Hej Laski. Ćwiczyłam z Młodą popołudniu to robi lekkie postępy, półkoła do przodu wykonuje pedałując:-p Lepiej niż wczoraj:-p Pokażę Wam potem ten rowerek tylko zgram na lapka. Pogoda do duu.., ale w sumie mi nie wadzi. Ważne, że w week upały to będę się mogła opalać:-) Bardzo mi już tego brakowało.

Anula zdrówka dla Maluszka;*
Sali o Ty Złota Rączko:-) Pomysłowa kobita to wielki plus dla faceta, po co Ci facet, co nie?:-D I co, Tymek się skarżył na ranny deszczyk?:-p

Vegas super bryka;))

Kaja na dzialce ma 3 rowery...biegowy na dwóch kołach i na 4 ale na dzialce tylko na tym biegowym jezdzi bo tam jest wszedzie trawa i cieżko sie pedałuje...ten na 4 kołach załatwiła mi szwagierka z Reala za 100 zł z 200 jest bardziej chłopiecy bo bordowy ale przeciez Kaja lubi takie hihih;)

Kaja w nocy miala krtaniowy kaszel ale własnie wstała i nie kaszle aczkolwiek gardło ma lekko czerwone ,kupie cos do psikania i przeczekam weekend mam nadzieje ze sie nic wiecej nie wykluje z tego;/

hej dziewczyny :biggrin2:
witam po przerwie... nie wchodziłam na forum bo nie miałam ani siły ani czasu...
z chorobą jeszcze zajmowałam się dzieciakami przez co nie miałam absolutnie siły na nic :/
teraz czuję się lepiej ale nadal nie słysze na ucho :-( i nadal biorę antybiotyki...

zaraz poczytam co tam u was się działo...

reklama
Hej. za tydzien u Genetyka. wkoncu sa moje wyniki na ktore czekam ponad dwa miesiace.
nie zwiazane z ciaza ale genetyczne. i sie boje nie moge sie doczekac moglby juz byc piatek 22.06
a we wtorek mam ginekologa

Do góry