reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ale się wkurzę !!!!

napisałam takiego długoego posta i chciałam go wkleić ale zapomniałam że zaczęłam po południu a skończyłam teraz .. i przez to ze tak długo pisałam to mi się nie zatwierdziło tylko wyskoczyło info żebym cofnęła stronę i spróbiwała ponownie :-(
i kur*** jak cofnęłam to nic nie mam !!!
napisze póxńiej jak dziewcvzyny mi zasną bo teraz zaczęła Emma marudzić

Witam wieczornie przy popcornie, jak dobrze, że już weekend:-)

ViKamcia zdrówka;* Niech Ci wreszcie przechodzi;*
Sali zdrówka dla Kai:-) Moja miała wcześniej 2 rowerki trzykołowe, ale na tych dla maluszków to się pedałować nie dało a ten nowy to już coś:-) I się uczy Mała pedałować.
Maleństwo mam nadzieję, że wyniki wyjdą w porządku:tak:

Dziewczyny co Wy tatom kupujecie na Dzień Ojca? Bo ja jakoś wymyśleć nie mogę:confused2:

Witam;-)
Nie spimy juz blisko godz:sorry2:nie pisze bo jestem tak zmeczona wstawaniem o 5 czasami wczesnej ze najchetniej w ciagu dnia poszlabym spac. Maly mial katar tylko 3 dni chyba na zeby, wczesniej tez tak mial ale slaby tak jak teraz i szybko mijal
Vikamcia dobrze ze juz lepiej, co do ucha tz tak mialam po mies zaczelam dobrze slyszec:dry:ale ja mialam zalenie ucha ktore zawsze powracalo co pol roku, masakra:wściekła/y:
Vegas fajny rowerek;-)
koncze bo maly co chwila wchodzi na lozko:wściekła/y:

czytam was i czytam ale nie odpisze bo mlody sie uwziął tak na kompa i mame ze nie ma bata.
Na dzien ojca nic nie kupujemy , ja nie dostalam na dzien mamy nic . ;]
a i wyszly mlodemu dwie gorne tojki ;> moze teraz troche odpusci
a u nas upal nareszcie czekalam na taka pogode!!!

Hej :)

Vi zdrowia zycze :) a z uchem.. no nie zazdroszcze.

Oskar kaszlacy na maksa. fluk po pas, temp. wczoraj tez byla. Alezachowywał sie jakby byl zupelnie zdrowy.

dziś ja z bolącym gardlem. ledwie sline lykam.

Na dzien ojca niewiem co kupią chlopcy. ja dostalam kwiatka. Dla Ł chcialam kupić fajny krzaczek :) ale juz go kupolam. nie wytrzymalabym czekac z tym nabytkiem 2 tygodnie :D
I zastanawiam sie co ja mam mojemu tacie kupic??

Witam

U nas narazie 16 stopni i wiatr wieje

Ola gratki ząbków, ja tez pamiętam ze był taki okres ze Zuzia nie pozwalał mi siedzieć przy kompie

Renata zdrówka dl Was

Vi dla Ciebie również duzo zdrówka

Anula ty to masz z tym rannym wsawaniem

A my dzisiaj nie wiem jakie lany, wieczorem napewno meczyk bede oglądać:-)

Mój wczoraj przyjechał. tylko do niedzieli ale najważniejsze że jest.
ale najgorsze że ja w pracy i dzis i jutro :(

ale co tam... jak się stęskniłam... :)
miesiac się nie widzieliśmy. chyba nawet ponad.

synuś nie chciał taty kopać. kopał nie tam gdzie rękę przyłożył ;p
może dziś się po pracy uda i tatuś poczuje kopanie.

Hej. Ja się dziś poopalałam, Mała popluskała się w basenie, żyć nie umierać, jeszcze jutro pokorzystam z upału aby w tygodniu wyglądać jak ''ludź'':-p Laski mi chodziło o prezenty dla naszych tatków, a nie partnerów:-p Ja J. nie kupuje nic na Dzień Ojca, uważam, że jak Mała podrośnie to sama coś narysuje itp.

Anula o Boże, nie zazdroszczę z tym wstawaniem:no:
Renata zdrówka dla Młodego;**
Maleństwo o to się doczekałaś Lubego, super:-) A na długo potem wyjeżdża?

A dziś meczyk Polski, trza oglądać:-)

reklama
Vegas no ja tacie nic nie daje zreszta jakoś tak sie rpzyjeło ze u nas nikt nic nie daje...:dry:

A meczy, kurcze musze isc oglądac do rodziców ;P bo nam CP szaleje co jakis czas wyskakuje "brak kanału w abonamencie" gdzie caly dzien byly a teraz kanały zniknely są tylko niekodowane :no: w necie wyczytalam ze nie tylko u nas tak bywa :dry: w tygodniu moze sie uda pojechac i reklamacje trzeba zlozyc bo sie placi i co nie oglada sie :wściekła/y:
Jutro idziemy na zarobek z mężem, takze milego weekendu! ::*

Do góry