reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi mojego R to po 3 miesiącach dopiero przestało bardzo boleć,ale czasami teraz jak zle stanie to tez mowi ze go boli.
asaiczek super,gratulacje!!!!
sali fajne te laczki:)
blaneczka fajny,ale mi sie nie podobaja takie wozki;-)nie mój gust:)

kurcze my przegapiliśmy troche sprawe kolczykow bo na roczek chcielismy jej przekłuć a teraz to nie wiem bo wszystko za bardzo ja interesuje i boje sie zeby sobie nie zerwała.

Moja mama wyszła dzisiaj zamiesc klatke a Amelka mowi tak: BABCIA POSIED PALOSIA(babcia poszła na papierosa)
Albo nauczyła sie i o sobie mowi jej i np: DAJ JEJ PIĆ, DAJ JEJ MONIOKA ,wszystko na jej mowie daj mi to powtorzy a za chwile znowu jej...:) a teraz jeczy bo na dwor chce isc...ale zimno,zmarzluch jestem juz cieplo mogloby byc:)

Jeszcze dzis jade na 14 do tego sklepu gdzie moze bede pracowała juz 2 spotkanie tak po godzince chce zobaczyc czy sie nadam:)zobaczymy mam konkurentke takze musze sie spinac;p
A praca jest od 5.30 do 13.30 bede musiala dojezdzac pociagiem no i testow sie ucze;)to potem autem.
kazda sobota i co druga niedziela zobaczymy jak to bedzie troche rano a ja spioch:-(

reklama
Moja Kaja stale mówi"zajebiscie"jeszcze z takim akcentem ze nie sposób sie nie smiac.
Wczoraj oglądalismy Gesler razem ,i w tym momencie ona powiedziala zajebiscie a Kaja :"widzisz ona tez mówi zajebiscie",hahaha.

Do mnie zaraz szwagierka na kawke wpada ,takiz jakos czas zleci;)

sali nie zawsze ma się lecznicze na poczatku :-p bo Emma miała przebijane złotymi:tak:
a własnie z tymi zapieciami to est tak że dla nas sa masywniejsze to co Vi wstawiłam , a te 2 maja ruchoma tą końcówke i zawsze jak nawet się wygłupiała to to tylne zapięcie się odginało a w tych ja nawet z trudem odpinam jej kolczyki :tak:
gosia moja Vi do dziś czaem mówi "one się bawią" mając na mysli siebie i Emmę :-p albo niektóre słowa mówi jak chłopczyk czyli " mamo ja będę jeździł autem"
wampi no to trochę spora ta wada.. musisz koniecznie pokazać ją w okularkach :-)

a w ogóle Vika to jest cwaniara :-p
ostatnio dorwała jakiś papierek w aucie i się nim bawi ,... a wiadomo jak prowadze to nie patrzę co ona z tyłu na foteliku robi ;-)
a ona mi krzyczy z tylnego siedzenie..." mamo no zobacz ja się tym bawie zabierz mi to :-p " haha
bo zawsze jak jakiś papierek gdzieś znajdą to zabieram żeby Emma nie zjadła :-p
oczywiście musiałam się zatryzmac i jej zabrać :-D

Gosia :-) agentka ci rosnie mała ;) gdzie zimno :szok: ja kosiłam trawe,wcieniu 15 stoni, na słoneczku cuuuudnie :tak: no i u nas niby weekend ;P córa juz w domu po szkole, wiec bawią sie, Miki spi jeszcze :tak:
Sali hahaha nie no pieknie mówi :-D
Kamcia dobre "by Emma nie zjadła" mówisz ze ma ten etap teraz? "co do rączki to do buzi?" :-D hihihii

U nas w ten weekend "Kwitnąca Jabłoń" w Grójcu. Ehhh... ale malo ciekawych rzeczy do tego nakłada sie brak kasy ;] wiec chyba w domu siedzimy ;/ ;]

Witajcie.
Mój młody sobie wczoraj coś w stopę zrobił. Tzn skakał wariat mały i tak dziwnie nogę powinął że z impetem usiadł na stopę
sorry2.gif
. Biedny płakał z 10 minut, nawet się zastanawiałam czy by na prześwietlenie nie jechać, ale T. samochód do pracy wziął a jak już przyjechał to młody spał. Biedak utyka na tą nogę, ale tylko na nierównym terenie, po mieszkaniu jak chodzi to jak błyskawica, a jak trzeba było zejść ze schodów to już jęczał nie mówiąc o przejściu po chodniku. Niby mu nie spuchła ta noga, ani siniaka nie ma, pewnie sobie stłukł:/. No nic zobaczymy wieczorem jak będzie najwyżej na prześwietlenie pojedziamy. Ale mi go szkoda
embarrassed.gif
, normalnie on wczoraj płakał a ja prawie z nim
embarrassed.gif
.

gosia 91 ale ci waćpanna rośnie:-D!
Liza u nas też ładnie ale zimno własnie:/
wampi czyli okularki będą? Wybieraliście już jakieś?

Jej jak dobrze, że jest ten auto save bo normalnie wszystko sobie skasowałam:/

Umi ojjj oby szybko przeszło Kacperkowi...
Wampi ja tez majac 9 lat zaczelam nosic okulary ;P ale mialam troszke mniej ;] i jak chce w nich chodzic czy źle nastawiona? :-)

Dziewczyny zimno to bylo wczoraj, przedwczoraj :-D dzis jest fajnie :tak: :-)

Normalnie dostanę zawału!!! 2 dni temu dowiedziałam się o moim maleństwie a dziś
no.gif
... dziewczyny miała z Was któraś jakieś brązowy śluz po oddaniu moczu??? bo ja tak obserwuje, że jest go trochę właśnie od 2 dni może troszkę więcej i normalnie prawe zawał!!! Napisałam do gina ale odpisał mi tylko,że jak pojawi się krew to mam się udać do szpitala... ale się zezłościłam tą odpowiedzią ... proszę o pomoc
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif

reklama
Liza - już po maturach ! ;D Ustne też już były u mnie w szkole ii z angielskiego udało mi się zdobyć 95 % , a z polskiego ustnego 90 % . Jestem mega zadowolona, bo dużo pracy włożyłam w prezentację z polskiego(temat : Tragedia Żydów polskichw XX wieku. Przedstaw temat, analizując wybrane utwory literackie ifilmowe.) i powtórek z angielskiego.
Myślę, że mogło być lepiej, ale i tak ładnie mi poszło :)

Do góry