reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No na szczęście przeszło, to są takie malutkie plamienia- prawie nie widoczne tylko jedynie parę kropek na wkładce. :-( Spanikowałam bo nasiliło się strasznie po kąpieli :sorry:... Ale już malutko widać albo wcale :) :rofl2: Od nadżerki raczej nie bo miałam usuwaną rok temu :) Ale ze mnie panikara :) no ale bardzo mi zależy ... malutki pęcherzyk ciążowy bo ok 3 tyg chociaż na suwaczku pokazuje już 6 ... :p i nie chcę go za nic w świecie stracić :no::no:

reklama
Witajcie jestem załamana i noszę się z myślą by szukać innej pracy nie w zawodzie, jednak we fryzjerswie u mnie wszędzie zatrudniają na procent i co przez 3 dni pracy zarobiłam aż 35zł więc musiałam jeszcze do tej pracy dołożyć bo na paliwo więcej wydałam, ja wiem że początki bywają ciężkie ale ja przy dwójce dzieci nie mogę sobie pozwolic by jechać na 8 godzin do pracy i tam siedziec nie zarabiać. Muszę znaleźć jakąć pracę ze stałą pensją, bo siedzie to mogę w domu z dziećmi i na paliwo nie wydam.

Dziewczyny u mnie też jest bramka, fakt Mela już ładnie chodzi po shodach i K chciał ją już ściągnąć ale raz, że za chwilę dla Kacpra trzeba będzie znowu ją zakładać a dwa jak Mela zobaczy otwartą furtkę to od razu spiernicza na dwór:-D, nie ważne że w samych skarpetach-bo w kapciach nie chce chodzić.

Sorki dziewczyny, że was więcej nie nadrobię ale jestem rozbita psychicznie..

Asaiczek śliczna fasoleczka:) Bo to tak jest że jest + 2 tygodnie od rzeczywistego poczęcia bo liczą od ostatniego @ też na początku tego nie mogłam pojąć:) Mam nadzieje że te plamienia zaraz całkiem przejdą nie martw się nie które dziewczyny normalne @ nawet do 4 miesiąca Liza chyba miała tak z Danielem że kapnęła się dopiero po 20 tyg. jak kopać zaczął:) Bądź dobrej myśli:)

Vegas to się ciesz że już weekend:)

Kamcia cieszę się że Cię pozytywnie zmotywowałam proszę potem o recenzję książki:) Vika bezbłędna:)

Blaneczka super ten wózeczek:) Kurcze szybko obrobiłaś się z tymi maturami aj chyba 21 czy 22 skończyłam a koleżanka 27 chyba nawet:) Gratulacje że tak super Ci ustne poszły bardzo ciekawy temat i ambitny:)
Pytasz się czy rodzić ze znieczuleniem?? Nie mam pojęcia nawet nie wiem ile trzeba zapłacić ze znieczuleniem ja rodziłam bez i wcale mnie tak nie bolało straszliwie mnie bardziej boli ból psychiczny ale wie to zależy od Ciebie jaki masz próg bólu

Gosia
oj jak Amelcia super już gada:) Jak z pracą??

Wampi
ojejku sporą ma Gabi wadę;/ ja zaczęłam w 6 klasie nosić bryle ale miałam tylko 0,5;/ Nie będą jej dzieci przezywały będzie dobrze ja nigdy nic nie usłyszałam na temat okularów:) Kurcze kiepsko ze w sumie nic na testach się nie dowiedziałaś;/

Umi biedny Kacperek mam nadzieje że szybko mu przejdzie:)

Dorotar
to kiepsko;/

Oj dzień się skończył idę usypiać Dominikę bo jeszcze byłyśmy na spacerze w Tesco kupiłam mamie storczyka bo juto jedziemy na noc a miała imieniny C jeszcze nie ma dopiero wraca z pracy ale się zmęczyłąm dzisiaj chyba usnę obok Domki

Hej
Wreszcie weekend!

Blaneczka super wyniki miałaś:tak: Teraz już możesz się w pełni relaxować:-) Wózek fajny:tak:
ViKamcia hehe, dobra ta Twoja Viki:-D
Dorota a na umowę miałabyś od czerwca? I wtedy nie byłyby zadowalające wypłaty?
Wampi aż dziwne, że Gabi nie sygnalizowała, ale może się wstydziła i może bała się właśnie reakcji dzieciaków jakby miała nosić okularki. No ale zdrówko najważniejsze:tak: Jestem pewna, że brzydko nie będzie wyglądała. Ja mam taką samą wadę:-p Tzn 1,5 na każde oko i jestem krótkowidzem. Ale u mnie raz okularki, raz soczewki /częściej/ a czasem nic.
Umi biedny Kacperek, oby się szybko zagoiło.

A mi się podobają takie wkrętki u maluszków /kolczyki/, ale Martynce przebijemy uszka jak będzie chciała, będzie świadoma, sama zadecyduje. Ja sama zadecydowałam w wieku 5 lat, że chcę mieć i mama ze mną jechała do salonu. Pewnie gdyby nie J. to bym prędzej jej dała zrobić kolczyki, no ale to nie tylko moja córa;-)

Dorotar ale przeciez to poczatki...chcialas od razu nie wiadomo ile zarobic...wiadomo ze musisz zdobyc swoje klientki...a nie myslalas o czyms swoim??

Kasiek usypiasz Dominike?Kaja sama zasypia od dawna...kiedys miala etap drapania po pleckach ale jej mineło;)

VEGAS KAJA MÓWI ZE CHCE KOLCZYKI,WIEC MAM NADZIEJE ZE NIE BEDZIE JUZ JEJ KORCIC ZEBY ZDEJMOWAC;)

Sorki za duze literki;)

Kasiek - u nas ustne szybko były w tym roku . Ja się cieszę , bo zaraz rodzę :)

Co do znieczulenia to zobaczę jak będę to znosić na początku. tzn. skurcze itd. i wtedy zdecyduje. ;)

Blaneczka a ja w ogóle nie myślałam jak rodziłam o żadnym znieczuleniu hehe, tyle się działo, że człowiek nie myślał:-p Ale nie bolało mnie jakoś szczególnie mocno, najtragiczniej wspominam zszywanie mnie:eek: Ból jak diabli! Dobrze Ci się trafiło z tymi maturami, wyrobiłaś się:-D
Sali jak chce to może będzie ładnie nosić:tak: Hehe, jak tak piszesz o sposobie usypiania to mi się przypomina jak Martynka lubiła mając pół roku, że się ją klepało ręką delikatnie w pampersa to zaraz zasypiała:-p

reklama
Sali tak cholender usypiam Dominikę TWOJE dzieci to afy i omegi!!! Tak moje dziecko nie zasypia samo, nie mówi ładnie późno się odpampersowało późno zaczęło wołać kupę tak moje dziecko robi wszytko później!!! A Twoje dzieci wszytko PIERWSZE, SZYBKO i NAJLEPIEJ robią!!!!!!! Ale lubię z nią zasypiać i jej nucić jak robiłą to moja mama i nie wiem co Cię tak dziwi

Do góry