reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza odpinałą sobie po prostu i gubiła;p

Umi znalazłam takie same na allegro ale 39 rozmiar ja mama z jednej firmy 38 a z innej 39 a te akurat sa 38 i sa mi dobre...Umi ale przeciez koturny sa mega wygodne;)Ja nie mówie bo tez nie chodze na codzien w obcasach ani koturnach,po domu mi sie dobrze w nich chodzi jak w kapciach,zobacze jak po ulicy hihi

reklama
VIKAMCIA ja też zaczynam mieć chopla na punkcie krztuszenie, bo mały się krztusi śliną, mlekiem najczęściej w nocy, ostatnio jak byliśmy na majówce to w nocy tak mi się zakrztusił mlekiem, że aż przez ręce leciał. Aj same nieprzyjemne sytuacje, dobrze że uśmiech dzieci wszystko wynagradza ale trzeba się mieć na baczności.

KASIAF a ile młody ma?? Że mąż planuje córeczkę.

LIZA to też nieźle mały zaliczył.

U nas też zimno jak cholera.
Mela nam zasneła a my z K za chwilę jedziemy kupić drugie auto do kuzyna i zabieramy małego bo kuzyn prosił by go zabrać bo go jeszcze nie widział.
Ja po pracy.

ASAICZEK gratulacje, cieszę się że się udało.

Ostatnia edycja:
sali ja na co dzień chodzę na obcasach. Raz jedyny ubrałam koturny i najpierw spadłam ze schodów w pracy, a potem jak wstawałam z krzesła biurowego padłam na ziemie jak długa i w sumie pojęcia nie mam czemu, bo stanęłam i nagle leżałam na ziemi:-D:-D

Hej wieczornie :)

Umi mnie kostka baaaaaaaaaardzoo długo bolała po skreceniu. pisalam o tym wczesniej.

Sali boskie buty. Ja mam fiola na punktcie koturnów, ale nie we wszystkich moge chodzić. Przez kostke wlasnie i stope zle zrosnietą. z mojej glupoty oczywiscie. Mam koturny, wygodne, rzadko chodze, niewiem nawet czemu. Jedne to nawet od tesciowej dostalam. siostra jak je zobaczyla to jej gul z zazdrosci skoczył :D

a obcasy pierwsze w zyciu kupilam sobie ostatniej jesieni. Mialam najpierw botki. takie na 3 cm obcasiku, dosyc grubym. I raz w sklepie zobaczylam takie cudniaste.na 9 cm-ym obcasiku. sądzilam ze chodzić nie bede, ale chociaz w polce potrzymam. i co? i smigalam w nich dosyc sporo :) malz moj jaki zaskoczony był.. bo pierwszy raz mnie w butach na obcasie widział :D hehehe

poł dnia przymroczona pogodą bylam. ledwie po dzieci do szkoly i p-la poszlam. tak sie nie chciało. Mam nadzieje ze to juz koniec takiej pogody...ze jutro bedzie cieplutko, bo tylko siedze i zre.a d..a rosnie.

Zobacz załącznik 465981 to moje maleństwo :) dziękuję Wam bardzo. Wczoraj się dowiedziałam... ale to dopiero 2-3tydzień więc bardzo wcześnie. Sama przeżyłam szok- gin pewnie też :) hehe. Bo się nie zanosiło na taką niespodziankę. Ale strasznie się boję :no: nadal mam pęcherze na jajnikach i martwię się żeby nic się nie stało i żeby donosić moje małe cudo ... :no::no::no::no: straszne uczucie :(

Ja jak ubieram obcasy to max 8 cm,teraz kupiłam sobie szpile FF na 11 cm obcasie plus cm platforma,typowo imprezowe na lakierowanym obcasie takie powycinanie botko-sandały hehe są boskie ale załoze sie ze w juz w progu padne jak długa :-D

Asaiczek bardzo gratuluje i zaciskam kciuki za malenstwo.

Mam kolezanke, ktora 15 lat starala sie o bejbusia. przebadana ona i jej malz i okazalo sie ze ona dzieci miec nie moze bo torbiele na jajnikach miala, on malo zywotne plemniki miał. I ktoregoś razu ona sie zle poczula. Myslala ze moze wczesna menopauza, czy co.. 37 lat miala. poszla do gna po tygodniu mdłosci.. i okazało sie ze ciąza jak wół. i urodzila zdrową coreczke.. i tobie zycze takiego fajnego rozwiązania :)

Ostatnia edycja:
Dziękuję bardzo :) no właśnie to taki prezencik od losu :) niespodzianka,bo nie planowane ale i tak bardzo chciane :* :tak: myślałam,że brak okresu to jak zwykle fanaberie organizmu na odstawienie tabletek anty- nawet na wizytę jechałam z taką świadomością bo już na poprzedniej wizycie zaproponowano mi laparoskopię ... a tu takie coś :) :laugh2:lekarka chyba sama była w szoku :) haha, ja mówię do niej przed badaniem,że w związku z moimi problemami to chcemy się już postarać żeby nie było za późno a ta za chwilę do mnie czy robiłam test ciążowy bo widzi mały pęcherzyk ciążowy :) ależ się cieszę :) chyba tak samo jak mam pełno obaw :) :nerd:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć:-) Jakoś ten czas mi ucieka szybko bo robię nadgodzinki w pracy i jakoś mi mało czasu dla Martynki:sorry: No ale tak czasem bywa, coś za coś. Upały zapowiadają na weekend to liczę, że się poopalam:-)

Sali ja ostatnio kupiłam sobie na takiej koturnie sandałki, rewelacja jak dla mnie, zresztą ja w ogóle uwielbiam wszelkie obcasy, szpile, koturny. Bo niska jestem, o, i temu:-D
Liza o matko, to się najadłaś strachu jak Daniel zleciał ze schodów. My mamy bramkę jedną właśnie i mam schizy, że mi Młoda ją otworzy kiedyś sama i zleci ze schodów:sorry: Przez co na ogół nie zostawiam jej samej na górze.
KasiaF fajnie mieć córeczkę, weź nie mów, że Kacper będzie jedynakiem noo:-) Może jeszcze zmienisz zdanie:-) Zdrówka dla Małego;*
Dorotar przygód miałaś sporo nieciekawych z Melcią.. Oby się nie powtórzyły już nigdy;*
Asaiczek to 2-3 tydzień czy 6? Bo piszesz tak a na suwaku jest inaczej. Bo w 2-3 to gin. nic nie widzi na monitorku. W każdym razie gratuluję:tak:

reklama
liza ja też ogarniam po kilka razy dziennie :-p
a porzadne sprzatanie to tylko kiuedy D ma wilne ;-) bo ktoś musi się maluchami zająć... no jak bedą starsze to nie bedę go do tego porzebować ;-) ale na razie nie potrafia się zająć same sobą ;-) wiec ogarniam :-p hih
no sali fakt głupie pytanie zadałam hehe :-p moja miała 1 co przebiłam a później miała już tylko zapinane które ma do dziś.. dostała 2 złote ale jej spadają i musze je zanieśc żeby mi jubiler tylko zapiecia jakoś przerobił :-)
a Emka od poczatku śmiga w jednych bo miała przebijane złotymi to już jej nie wymieniałam :-)
kasiek podmotywowałaś mnie trochę tym czytaniem i kończę Zahira :-p hehe
ja liubię to co mnie zachęci np tytułem albo urywkiem wyczytanym w księgarni ;-) lata temu czytałam dom nad rozlewiskiem .. później wyczaiłam że na 1 leciał film na podstawie ksiażki :-) póxńiej było jeszcze miłość nad rozlewiskiem i też film... super mi się to czytało ...
dużo książek mam na swoim koncie ale żeby sobie przypomniec tyutuły musiałabym się głęboko zastanowic bo pamięć to ja mam krótką :-p
o Paula C jeszcze Pielgrzym przeczytałam :-)
sali butki nie w moim typie ale jak Ci się podobają to super :-) że taka okazję trafiłaś
ja koturny lubię kiedyś częściej chodziłam niż teraz
no ale w innym stylu troszkę teraz szpilki :-p i to takie na 9 lub 12 cm choć te na 12 ostatnio przez moje ciąże wypadły mi z obiegu i się odzwyczaiłam ale 9 ciagle :-)
asiaczek gratuluję fasolki i trzymam kciukaski że y sie udało dotrzymać do konca &&&&&&
Vegas ja Vikę samą puszczam i na góre i na dól i sie o nią nie boję , ale mimo to mam bramki dla Emmy :-) to chyba logiczne ;-)
jak Vi jest na górze to się tam bawi a ja zamykam dolną bramkę żeby Emma nie wchodziła na góre sama i dopiero jak mi krzyczy zebym jej otworzyła bo czeka na dole już to otwieram i odwrotnie jak Emma jest za bramka na górze to Vi otwieram dopiero gdy jest pod bramką górna :-p

Do góry