reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ViKamcia tylko, że ja pisałam o bramce z poddaszu gdzie mamy sypialnię i pokój Martynki na II piętro, a z poddaszu te schody są cholernie strome, że nawet dorosły boi się schodzić /prócz mnie i J./. Bo tak to na reszcie schodów bramek nie ma, Mała umie bez problemu po schodach chodzić i się o nią nie boję.

reklama
Uf, w końcu jestem ; )
Ładowarka kupiona ( mam nadzieję, że się nie zepsuje szybko :) )
Kupiłam wózek ! Jednak nie na allegro tylko w normalnym sklepie . Rodzice mojego byłego zadzwonili i zapytali co z tym wózkiem .Powiedziałam, że może moglibyśmy pójść coś wybrać. Zgodzili się i poszliśmy . Wózek jest takii o :wózek MARSEL 3W1 Najwyższa Jakosć DOBRA CENA (2333786395) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Kolor : Groszek - grafit.
Jestem bardzo zadowolona jak na razie . Fajnie się prowadzi , lekki .Zobaczymy co będzie jak mała się urodzi ;)

Elo ;P:)
Asiczek witaj i gratuluje fasolinki!!! :-)
Kamcia heh czytaj ;) ja tez czytam :-) chociaz tak mozna psyhicznie odpoczac troszke :-) i nie myslec o niczym tylko o tym co w ksiazce sie dzieje :-)
Ja tak dokladniej to zawsze w sobote sprzątam :-) Starszaki przypilnują Mikołaja, ja wyglądam co chwile,i jakos daje rade :-) zazwyczaj siedza przed domem w piasku, czy tam kota zabawiają wiec daje sie rade :tak:
Sali super butki!!! :-)
Blaneczka fajny wózek :-) a jak matury? juz skonczone? :-)
Vegas u nas mamy własnie takie strome schody ;/ a byly gorsze, teraz są dębowe i fecet troszkę je polepszył, ale i tak tragedia.... dlatego bramka do dzis... ;/ no ale młody coraz lepiej zobie radzi z wchodzeniem i schodzeniem takze do 3 lat bedzie sobie radził i bramka bedzie otwarta :-)

Pogoda sie poprawiła:-) wreszcie ;-) hehehe, tylko troche zimno bo 7 stopni :-D ale jeszcze chwila i 10 i na dwór :tak:

Kamcia te buty to do konca tez nie mój styl,za bardzo romantico heeh,ale w połączeniu ze spodenkami dzinsowymi i luznym topem wygladaja extra;)

Kamcia Kaja pierwsze kolczyki miala takie:KOLCZYKI ZŁOTE KÓŁECZKA PR.585 (2329973223) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale z rózowymi oczkami,potem miala takie same srebrne i teraz chce znowu takie złote,chodzi mi o takie zapiecie...te nosiła najdłuzej i nie haczyły sie o rzeczy.

U nas piekne słonce ale 6 stopni...od jutra niby upały wiec smigał na działencje;)

..a teraz ide na sniadanko bo wsysa mi żołądek :-D

Elwirka od 1??

Moja jeszcze spi ...Śpiąca Królewna :-).

Ja w sumie codziennie sprzątam ,za to w w soboty D. odkurza ;)
Kurcze jakiegos lenia dzisiaj mam nie wiem co zrobic na obiad najlepiej dalej bym spała....zastanawiam sie czy juz dzisiaj na dzialke nie jechac ,musze z D pogadac bo co tu robic w tym blokowisku;/

No właśnie suwaczek jest na 6 tygodniu, a gin powiedziała że to ok 3tydz :D sama nie wiem :-) nie znam się na tym konkretnie, ale coś tam się niby dodaje ok 2 tygodni więc może wychodzić coś koło tego, albo sama nie jest w stanie określić który to dokładnie tydz :D :p ale na USG jest napisane,że fasolinka ma 3,7mm więc trochę już ma :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

liza moje z kotem to lepiej na odległość albo przy mamie :-p a podwórku Emma też nie moze być ze względu na to ze wyjada piasek z piaskownicy :sorry: więc musi być z nią ktoś dorosły :-p a w soboty to mój mąż najwięcej ma godzin w pracy więc odpada :/
przeważnie sprzątam sroada /czwartek jak ma wolne :-)
vegas aha myslałam że ogólnie masz schizy że Ci mała spadnie
ja się naczytałam o tych schodach i sniło mi się że mi Emma 2 razy pod rząd spadła ze schodów w domu!! :szok:

jeszcze co do schodów .. jak mieszkałam w poprzednim domu to Vika się wdrapywała po bramce i przeskakiwała przez nią ! i łaziła po schodach to miała 1.5 roku
a teraz jest starsza to zamontowałam bramke na 1 schodku więc ma za wysoko do skakania :-p

sali Vi pierwsze do przebita miała dżety z zielonymi cyrkoniami
a później miała takie i nosi do dziś ZŁOTE KOLCZYKI Z CYRKONIAMI DLA DZIEWCZYNKI (2355605105) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko jasniutki róż
a te co Ty wstawiłaś dostała własnie od chrzestnego na urodziny tylko że wszystkie cyrkonie białe ni i w tych zapinanie jest do du i się odpinają i zanim je założę to muszę lekko przerobić zapinanie , wtedy jej załoze bo szkoda żeby zgubiła :-)
a Emma ma złote dżety z białymi cyrkoniami i na dzień dziecka zamierzam jej kupić nowe :-)

taaa sali u elwirki zamiast 2 zrobiła się @ więc @1 to 21 :-p

reklama
Kamcia no wiadomo ze na poczatku Kaja tez miala lecznicze;)
A mi własnie w tych sie wydaje zapiecie do dupy co ty wstawiłas hehe,tutaj łatwiej złapac zeby odpiac,,,kurcze sama nie wiem...mama nadzieje ze Kaja juz wyrosła i nie bedzie majstrowac przy nich tylko normalnie nosic w uszkach;/

Do góry