reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mała czarna na prawdę do M podobna ja tu tylko Ciebie widzę i bardzo ładna dziewczyna jesteś a w ogóle gdzie Wy mieszkacie?? Tzn w jakim mieście??

Paulina witaj wśród nas:)

KasiaF może leniuszek mu się wkradł:p

Anetka gratulacje dla Zuzi było to nagrać!!! Jak reakcja babci??

Myrsini ja powiedziałam 20 kwietnia a zaszłam bodajże 4 stycznia:p:p

reklama
co do @ to mi się spóźnia już drugi miesiąc:sorry: ostatnia miałam 8 listopada
mała czarna.. wysłałam Ci pw :-p
poczytaj sobie o tym : Lęki nocne – Wikipedia, wolna encyklopedia może akurat to dolega Twojej córeczce??
kamaaa ja wierzę w takie szeptuchy , moja babcia też mi opowiadała ze takie "czary" pomagają :-) i że w jej rodzinie za jej czasów się to odprawiało , ja sama jak byłam mała byłam u "uzdrowicielki" z nerkami - miałam coagłe zapalenia no i po kilku wizytach byłam wyleczona.. a na własne uszy słyszałam jak mi ręką przejeżdzała na wysokości nerek (i czułam to) takie pukanie i odbijanie a babeczka nawet mnie nie dotknęła palcem:tak:
malwina super tuniczka.!!! w moim guście :-)
madziark ja oidstawiałam w ten sposób że co kilka dni zamiast jednego cycowania dawałam butlę,, i w ciągu niecałego miesiąca mała była odstawiona, nie musiałam odciągać mleka bo laktacja powoli sama się hamowała , i nie brałam żadnych tabletek zatrzymujących laktację , mała nie była w szoku;-) że nagle zamiast cyca jest butla .. ik wszystko pieknie poszło :-)
rox aż tak źle jest???
anulla no to naprawde bardzo dziewczęco wyglądasz:-) przynajmniej na tym zdjęciu w avatarze :-) masz fb albo nk żeby cię podejrzec??:p
anetka gratuluję udanych wierszyków :-)
paulineczka witaj i tutaj ;-)

Dzien doberek :)

Witam nowe mamusie ;)
mała_czarna śliczna jestes ;)
KAmcia to przez te proszki nie masz @???
anetka gratki dla córy :) my zaraz idziemy do moich rodziców, hania zaspiewa babci piosenke a dziadkowi powie wierszyk :tak: jak bede miala bluetoth to przesle na kompa i wam pokaze bo teraz nie mam jak zrzucic :-(
Co do innych proszków wiesz co narazie i tak nie mam mozliwosci pojscia do gina wiec nie bede brac prochów, musimy ksiazeczke ubezp.podbic ;] a co do asequrelli, bralam ją i mi nie pomogla i tak tylam ;/

Mnie brzuch pobolewa... @ sie zbliza wrrr.... ;/

Witam się sobotnio..
Heh.. Pogoda paskudna, aż nie chce się wychodzić z domku.. ale trzeba będzie iść do babci i dziadzia wręczyć prezencik;-)

No i moja mała dała w końcu matce pospać... Juhuuu:-)

reklama
Witam,wlasnie wrocilam z fakultetow,zaraz lece po zakupy wiec wpadlam sie tylko przywitac;-) dzisiaj znowu jakos tak dolowo,nie mam na nic weny...

Do góry