reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mała czarna na prawdę do M podobna ja tu tylko Ciebie widzę i bardzo ładna dziewczyna jesteś a w ogóle gdzie Wy mieszkacie?? Tzn w jakim mieście??

Paulina witaj wśród nas:)

KasiaF może leniuszek mu się wkradł:p

Anetka gratulacje dla Zuzi było to nagrać!!! Jak reakcja babci??

Myrsini ja powiedziałam 20 kwietnia a zaszłam bodajże 4 stycznia:p:p

reklama
co do @ to mi się spóźnia już drugi miesiąc:sorry: ostatnia miałam 8 listopada
mała czarna.. wysłałam Ci pw :-p
poczytaj sobie o tym : Lęki nocne – Wikipedia, wolna encyklopedia może akurat to dolega Twojej córeczce??
kamaaa ja wierzę w takie szeptuchy , moja babcia też mi opowiadała ze takie "czary" pomagają :-) i że w jej rodzinie za jej czasów się to odprawiało , ja sama jak byłam mała byłam u "uzdrowicielki" z nerkami - miałam coagłe zapalenia no i po kilku wizytach byłam wyleczona.. a na własne uszy słyszałam jak mi ręką przejeżdzała na wysokości nerek (i czułam to) takie pukanie i odbijanie a babeczka nawet mnie nie dotknęła palcem:tak:
malwina super tuniczka.!!! w moim guście :-)
madziark ja oidstawiałam w ten sposób że co kilka dni zamiast jednego cycowania dawałam butlę,, i w ciągu niecałego miesiąca mała była odstawiona, nie musiałam odciągać mleka bo laktacja powoli sama się hamowała , i nie brałam żadnych tabletek zatrzymujących laktację , mała nie była w szoku;-) że nagle zamiast cyca jest butla .. ik wszystko pieknie poszło :-)
rox aż tak źle jest???
anulla no to naprawde bardzo dziewczęco wyglądasz:-) przynajmniej na tym zdjęciu w avatarze :-) masz fb albo nk żeby cię podejrzec??:p
anetka gratuluję udanych wierszyków :-)
paulineczka witaj i tutaj ;-)

Dzien doberek :)

Witam nowe mamusie ;)
mała_czarna śliczna jestes ;)
KAmcia to przez te proszki nie masz @???
anetka gratki dla córy :) my zaraz idziemy do moich rodziców, hania zaspiewa babci piosenke a dziadkowi powie wierszyk :tak: jak bede miala bluetoth to przesle na kompa i wam pokaze bo teraz nie mam jak zrzucic :-(
Co do innych proszków wiesz co narazie i tak nie mam mozliwosci pojscia do gina wiec nie bede brac prochów, musimy ksiazeczke ubezp.podbic ;] a co do asequrelli, bralam ją i mi nie pomogla i tak tylam ;/

Mnie brzuch pobolewa... @ sie zbliza wrrr.... ;/

Witam się sobotnio..
Heh.. Pogoda paskudna, aż nie chce się wychodzić z domku.. ale trzeba będzie iść do babci i dziadzia wręczyć prezencik;-)

No i moja mała dała w końcu matce pospać... Juhuuu:-)

reklama
Witam,wlasnie wrocilam z fakultetow,zaraz lece po zakupy wiec wpadlam sie tylko przywitac;-) dzisiaj znowu jakos tak dolowo,nie mam na nic weny...

Do góry