reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka

Ale naskrobałyście:szok:.

UMI wiem że taj jest ale niestety nie wszyscy się do tego stosują, i jak kiedyś byłam u rodziców i trzeba było ty na pogotowie z małym jechac to musiałam później dowozić ubezpieczenie... U nas nie wołali, ale jak z małym np do lekarza specjalisty szłam to też musiałam zawsze miec... Tak więc wole zawsze miec przy sobie Remułke i miec spokuj, tylko ze co miesiąc do ksiuęgowej trzeba latac :-/
ROX gratki dla Boo... Mnie kiedyś mój rozbroił jak zobaczył audi właśnie z boku i mi mówi że to Audi ja mówię że nie wiem, idziemy dalej i patrze że faktycznie i go pytam skąd wiedział, a on na to "po światłach poznałem" kiedyś jechało auto bez znaczka z tyłu i mi mówi że to takie i takie auto, ja go pytam skąd wie a on że po rurze poznał :szok:No i ogólnie teraz jak chodzimy do przedszkola albo na spacer to mnie zasypuje nazwami, kiedyś sie mnie pyta o jakieś auto co daleko było a ja mówie że nie wiem ale chyba jakiś peugot a on na to "nie wiem czy peugot ale napewno sedan" i w ten sposób się nauczyłam co to sedan :-p Tak więc poczekaj jeszcze troszke a poznasz wszystkie marki, bo ja to teraz tylko słysze: seat, citroen, renault (o jak naszy), mercedes, seat, alfa, volkswagen, skoda.... idt itp....

Co do wieku moich rodziców Mama w tym roku skończy 47 a tata 50... Mama urodziła moją siostre w tym samym wieku co ja młodego (niecałe 21l). Więc moja mama może się doczekac prawnuków jeszcze przed emeryturą ;-)

MŁODA GRATULACJE

EDIT
MALWINA zdrówka dla małej, oby szybko jej przeszło!
KASIEK zdrówka dla ciebie, ja sie wyleczyłam mlekiem z czoskiem... Jestem jak nowo narodzona (chociaż kaszel w nocy wraca)

Ostatnia edycja:
reklama
Aneta moja Kaja ma francuskie "r" to sobie wyobraźcie jak to brzmiało hehe.

Ja dzisiaj stylizowałam mojej szwagierki córke na bal gimnazjalny ..oto ekekt;)

Uploaded with ImageShack.us

Malwina zdrówka dla Zuzi:)

Anetka
i Ciebie coś bierze??

KasiaF nie zapomnij że jutro jadę na uczelnię do ludzi... Jak mnie koleżanki z akademika kiedyś leczyły to przez tydzień nie mogłam zapachu czosnku z pokoju i od siebie usunąć i C nie zapraszałam...

Sali super stylizacja jejku ale te dzieciaki rosną ja myślałam że to na studniówkę:p

Ewcia fajny zestw:) na pewno będzie mu się podobał

Ja pitole ja Wam tu odpisuję a Domka jak zwykle coś mi z włosami robi myślałam że czesze czy coś ja dotykam a tu tłuste strąki właśnie nakłada mi odżywkę w postaci kremu BAMBINO!!!!!!!

;-) dziękuję dziękuję :-)

Z D... znamy się juz ok 6 lat :-) . Spisalismy sie na FB i tak sie zaczęło . ( oj gdyby nie ten FB xDD ) . Powiem Wam ze od początku naszej znajomości z nim cos mnie do niego ciagło . :-) . On jest poprostu cudowny ;-) :-) . NOrmalnie się zakochałam ! :-) . Opiekuńczy troskliwy a jakie ma podejscie do Rafałka . A mały wręcz za nim przepada . . Pomaga mi we wszystkim przy kapieli przy ubieraniu nawet i przy usypianiu . . :-):-) .

Z K. dalej walka . Sprawa jest w sądzie czekam na postepy podałam go o alimenty i chce tez ograniczyć mu prawa. Wyobraźcie sobie ze kasy wogole mi juz nie daje na dziecko wygraża mi ze jezeli " jaki kolwiek moj chłoptaś " zblizy sie do młodego to go zaj***. U młodego był ostatni raz 4 stycznia i to jeszcze siedział z dupa nic nie robił tylko TV oglądał bezczelny gnojek ! *(^&*(^*&%^*&%*7 MAĆ . przepraszam Was ale strasznie go NIENAWIDZE ! :-)

aha jeszcze chciałam zapytać snoopy matulu masz 9 letniego synka ! :-) powiedz mi jeszcze, jaka mloda jesteś i dlaczego pewnie w moim wieku :-D
a tak jeszcze taka prywata - jaki Twój obecny partner ma stosunek do Twojej dwójki dzieci ;-) i jak było od poczatku - bał się troszkę? pytam bo jestem w podobnej sytuacji ...
tylko mój synek ma 2 latka i jest mega zazdrosny - bije i krzyczy...

Hehehehe Gracjan jest Synem mojego M a Ala jest moją córką:-Dja bym musiała mieć 13lat żeby zajść z nim w ciążę a 14 jak bym go rodziła:-D Dzieciaki coraz lepiej sie dogadują ale zasada jest jedna, musza byc sami bo jak ktores z nas jest z nimi toi sie kluca itp, a jak jestesmy za drzwiamy to Gracek Ali wszystko pokazuje i tlumaczy, jak starszy brat, nawet razem graja:-D Ala zadaje pytania jak on gra a on jej odpowiada i zadowolony ze moze z siebie wydobyc emocje bo nas takie gry raczej nie pociagaja;-)

Jakie macie mlode mamy! :szok: Moja ma juz 56 czyli za 6 lat bedzie miala 62!
Liza moja mama ma 57 lat a tata 56:-D

Ja byłam pierwszym i ostatnim dzieckiem ( mam nadzieję :-D)

A co do finansów to mi ciężko cokolwiek zaplanować, J dostaje tygodniówki i nigdy nie wiem ile dostanie w następną sobotę, bo wszystko jest uzależnione od tego ile przepracuje... nie zarabia mało ale nic nie da się sensownie zaplanować...

Co do rodzeństa ja mam przyrodnie z pierwszego małżeństa mojej mam i tak Mój najstarszy brat ma 38lat, pozniej braciak 36 siorka 32:-D
Co do rodzeństwa normalnego Miałam o rok starsza siostrę ale jak miałam kilka mieś umarła.... Ja mam 24, braciak ma 22 a siorka 20:-D

Co do wypłaty mój też ma liczoną od tego ile przejedzie i nie co tydzien a co 2 ma wyplatę;-)

Co do wózka mi sie 3kolowy podoba i ten zloty kolor:-D uniwersalny:-D

Młoda jacz czytam to co teraz przechodzisz i widze sama siebie.... Takie same grozby itp mialam... co do alusiow nawet jak dostaniesz nie czekaj nie wiadomo ile jak nie zaplaci na na czas lec odrazu do komornika i nie zwlekaj!! Moj jak mial przysadzone przez rok zaplacil raz a ja sie ludzilam.... dowal w zgloszeniu koszty wieksze ze wiecej zadluzony bo sama malego utrzymujesz, a on mial w d... nie wachaj sie z takimi bydlakami trzeba stanowczo!!!:angry:

Ostatnia edycja:
sali super! ;) jak te dziewczyny wyrastają ehhh ;)
młoda super ze znalazłas szczescie;) a tamtym dupkiem sie nie przejmuj najwaazniejsze ze teraz jest oki i Rafałek tez czuje ze ktos jest obok ciebie :-) ciesze sie:-)

Dziewczyny Paula jest na co dzień skromna,byście widziały jej rówieśniczki np. moja sąsiadke ona przy niej na 25 wygląda hehe.

Liza Rafał jak widzi D... to zaraz się uśmiech wyciąga rączki do Niego i gryzie Go w nos :-) . Śliczny Widok :-)

Muszę Wam sie pochwalic ze młodemu wychodzi juz 4 ząbek ostatnia jedyneczka
biggrin.gif
. Zaczyna raczkowac i śmigac w chodziku
wink2.gif
biggrin.gif

reklama
Sali ja nie napisałam tego że wyzywająco ją zrobiłaś tylko właśnie tak dziewczęco skromnie i naturalnie i bardzo ładnie wygląda:) Po protu teraz tak jest bo pociągniesz maskarą założysz sukienkę i masz:)

Młoda
taaaa ciśnij K bo to bydlak nie z tej ziemi!!!! Ciesze się że Ci sie ułożyło:) Ile ma lat Twój wybranek napisz o nim coś więcej:) Gratulacje Rafałek to już duży facet:)

Snoopy to masz dużo rodzeństwa w sumie:p

Do góry