reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ale się rozpisałyście :szok: u mnie jak zawsze weekend zabiegany to i czasu brak ;-) co do prezentów to ja w tym tygodniu zamawiam na allegro ostatnie i z głowy :tak: a na sylwestra idziemy do znajomych na domówkę ale będzie ciekawiej bo robimy ognisko i kulig :-) któraś pisała że papierologia przy budowie domu to pikuś, tyaaa... projekt wszystkie zaświadczenia, uprawnienia, inspekcja budowlana, to trwa ładny kawał czasu i no kosztuje my chcieliśmy się pobudować ale koszt biurokracji dwupiętrowego domu to 30tyś :sorry2: śmiech na sali, w remont starego domu wwaliliśmy ponad 100tyś. a co dopiero postawić nowy kosmos... mój J jest budowlańcem, więc doskonale orientuje się w cenach materiałów i robocizny... SNOPY- zjeżdzasz czasami w strony Białegostoku?

Fikusek to i ja poprosze o zaproszenie:)

A u nas nudy cały dzien spedzilismy w domu i własnie Zuzia poszłą spac.

Anetka jak miło Cię słyszeć??

heloł :-D

weekend minął nawet dobrze ;]
Barbórka juz mija . Zarobiłam stówkę od taty ;-):-)

fifusek a ja juz nie zasłużyłam na zaproszenie ?

matko mój mężczyzna ma jutro pół roczku ;-) normalnie szok :-);-)

Ostatnia edycja:
ELWIRKA 25 pamiętamy zaglądaj do nas ;)

Malwina18 moja spała od 17 do teraz także wyspana

młodamamusia18 bo fikusek nie dawno tą grupę założyła
na pewno dotrą zaproszenia

kama macie już łóżeczko dla Julki? ;-)

Malwina właśnie widziałam ostatnio, że o mnie pytałaś ;-) Moja Zuzka też właśnie zasypia.

reklama
Do góry