reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

outstandingSuper rodzinka z Was;)Na fejsie mam filmiki z Kajka mozesz sobie zobaczyc Moja mała aparatke;)

My na Bydgoskim miałysmy osobny watek do dodawania zdjęc i nie było problemu;)

Ostatnia edycja:
reklama
sali04 to zadecydujcie a ja pójdę za resztą bo to na prawdę fajna sprawa i nikt nie będzie się czuł skrępowany, że obce osoby je oglądają

wampi to ja zaraz założę taką grupę tylko trzeba nazwę wymyślić ;) po za tym mogę zrobić taki kolarz zdjęć mam i dzieci lubię robić takie rzeczy i będziemy miały piękną galerię ;)

Ja moge kolarz zrobic zeby upiekszyc galerie

wampi ja jestem 24 h na dobe obecna wiec moge zalozyc jedyne co mnie nie bedzie to na swieta

reklama
anetka551 ja lubię piec takie rzeczy, ale na chrzciny zamówiłam owocowy i dodatkowo kupiłam różową laleczkę i posadziłam ją na torciku ;)

snoopy12 heheh to już kogiel mogiel normalnie

fikusek1988 to jak juz mamy wstawia swoje zdjecia to zrobie kolarz z mamami i dziecmi ;) i wysle ci na e mail jak podasz mi na PW i wstawisz

Do góry