reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Malwina tak naprawdę to nic nowego. Teraz jesteśmy na etapie kupowania prezentów. Jak sobie pomyślę o weekendzie w sklepach to mi się słabo robi :-p wyobrażam sobie ten tłum.
A u Zuzi.. od kilku dni śpi bez pampersa i póki co wpadki nocnej jeszcze nie było ;-)
A co u Was? widziałam, że na pierwszej stronie gazety byliście :cool2::-)

ANETKA- mamy już upatrzone, w tym miesiącu mają likwidować sklep w którym je widziałam i mają być wyprzedaże także czekamy:tak: Gratulacje dla Zuzi, ja też muszę się pomału zabrać za nocnikowanie, moja mamuska kupiła Julce pod choinkę nocnik z fishera i mam nadzieję że Julkę to zmotywuje. A co do tłumów w sklepach to powiem Ci że dzisiaj bylismy w Realu i wcale duzo ludzi nie było nawet nie staliśmy w kolejce do kasy :tak: może dlatego że przed 10tym? MALWINA- no właśnie też widziałam, chyba już czas ustawiać sie w kolejce po autografy :-)

To bardzo ładnie ,to juz z góry z odpieluchowaniem.Tak ja ostatnio rano robie zakupy bo pozniej nie daje rady z Zuzą, a prezenty to większości na allegro

U nas Zuzia biega cały dzien bez pampersa ale zdarza sie ze zrobi albo popusci w majtki. Ale i tak dumna z niej jestem:)
A tak bylismy juz 3 razy w gazecie a teraz nawet bedziemy w WRC , także fajnie:)

KAMA a pewnie ze dam:):rofl2:

kama oo, to super, warto poczekać na te wyprzedaże :-) my byliśmy w tesco w czwartek i już sporo ludzi było a byliśmy po 10 rano :dry: a tak jak piszesz, ludzie przed wypłatą są, to może jeszcze aż takich tłumów nie będzie, jak my pojedziemy w weekend to pewnie będzie masakra :-p

edit:
Malwina a co kupujecie Zuzi na święta? ;) ja niektóre prezenty też przez internet a niektóre normalnie w sklepie.
Zuzia już od dawna chodzi bez pampersa, ale w nocy jeszcze miała, a teraz tak jak już pisałam to i w nocy nie potrzebuje :)

Ja nie robię zakupów bo jedziemy najpierw do M rodziny potem do mojej.
Szukam wszędzie stroju świątecznego dla Emilki chciałam na allegro zamówić,
ale nie ma..

Moje dziecko właśnie wcina biszkopta wszystko wybrudzone ale jaką ma frajdę :happy:

Ja mam do obdarowania 6tkę dzieci :dry: 2 prezenty kupiłam w auchan, dla Julki i pozostałej 2ki będę w tym tygodniu na allegro zamówię u tego samego sprzedawcy coby na wysyłce przyoszczędzić, właśnie przeglądam :tak: zostanie mi jeszcze tylko kupić dla 13latki jakiś ciuch ale to juz w galerii popatrzę.

reklama
Do góry