reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ale się rozpisałyście :szok: u mnie jak zawsze weekend zabiegany to i czasu brak ;-) co do prezentów to ja w tym tygodniu zamawiam na allegro ostatnie i z głowy :tak: a na sylwestra idziemy do znajomych na domówkę ale będzie ciekawiej bo robimy ognisko i kulig :-) któraś pisała że papierologia przy budowie domu to pikuś, tyaaa... projekt wszystkie zaświadczenia, uprawnienia, inspekcja budowlana, to trwa ładny kawał czasu i no kosztuje my chcieliśmy się pobudować ale koszt biurokracji dwupiętrowego domu to 30tyś :sorry2: śmiech na sali, w remont starego domu wwaliliśmy ponad 100tyś. a co dopiero postawić nowy kosmos... mój J jest budowlańcem, więc doskonale orientuje się w cenach materiałów i robocizny... SNOPY- zjeżdzasz czasami w strony Białegostoku?

Fikusek to i ja poprosze o zaproszenie:)

A u nas nudy cały dzien spedzilismy w domu i własnie Zuzia poszłą spac.

Anetka jak miło Cię słyszeć??

heloł :-D

weekend minął nawet dobrze ;]
Barbórka juz mija . Zarobiłam stówkę od taty ;-):-)

fifusek a ja juz nie zasłużyłam na zaproszenie ?

matko mój mężczyzna ma jutro pół roczku ;-) normalnie szok :-);-)

Ostatnia edycja:
ELWIRKA 25 pamiętamy zaglądaj do nas ;)

Malwina18 moja spała od 17 do teraz także wyspana

młodamamusia18 bo fikusek nie dawno tą grupę założyła
na pewno dotrą zaproszenia

kama macie już łóżeczko dla Julki? ;-)

Malwina właśnie widziałam ostatnio, że o mnie pytałaś ;-) Moja Zuzka też właśnie zasypia.

reklama
Do góry