reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi ja nienawidze zimy a jeszcze bardziej sniegu:angry:jak dla mnie na swieta moze ni byc nawet platka:-D
Ja dzieci lubie ale wolalabym pracowac z tymi niedostosowanymi spolecznie ale wiadomo przedszloli powstaje coraz wiecej, ktos mi juz gwarantowal prace w Wawie w przedszkolu ale siedze tu bo Ł studiuje, kiedys upomne sie najwzej przeczekam w przedszkolu i bede szukac czegos w specjalnej;-)

reklama
Anula przykre.... ja mam ojca który się mną zupełnie nie intersuje... ale już przywykłam, nic nie poradzisz głowa do góry :*

Umi w łóżeczku wylądowała może z 2 razy od początku swojego istnienia, więc chyba szans nie miała żeby połączyć te dwie sprawy :tak:
A co do tego przepisu co dałam to jest zarąbisty na prawde smakuje jak milky-way tylko jedyną wadą jest to że masło w masie zastyga i krem ma inną konsystencję, próbowałam zastąpić prawdziwe masło ramą ale cały krem wypłynął ze środka :sorry2:

Kasia kurcze nie wiem co mam Ci doradzić, mam nadzieję że Kacperkowi szybko minie...

MŁODA u mnie 1,5st i mrzawka leci... M będzie miał ślizgawke jak zetnie chociaż już nie powinno... W dzień u nas było pięknie... 8st słońce... My o 17 z podwórka wróciliśmy.

UMI ale on mi wspomniał 2razy że mu się chce, że go brzuszek boli, jak chciałam mu pomasowac to mi powiedział że nie bo będzie musiał zrobic... I ma brzuszek taki dosyc duży, jeśc je normalnie... tzn więcej jak w ub. tyg jak był chory, teraz je normalnie jak to on...Troche się rozbawił... Przyniósł swojego dźwiga do mnie i chce mi przenosic nim lapka-żurawia

Ostatnia edycja:
kaamaa gosidia dzieki dziewczyny:tak:, przynajmniej wiem ze moge robić i bedzie ok:-p. Tak jakpisałam ja miałam kiedys przeis wydawał sie ok i mimo ze dodałam prawdziwe milki waye do masy to jednak w smaku był średni. Zjadliwy ale nie jakis super bo go nigdy wiecej nie upiekłam:sorry:.
Anula miałaś juz propozycje pracy? Super! nie czesto w tych czasach zdaa sie zeby praca znajdowała człowieka:tak:
gosidia u nas przewaznie snieg był w sumie pamietam ze moze 2 razy sniegu na swieta nie było.
młoda a propo wrotek ciekawie by to wyprowadzane psa wygladało z wrotkami. Macie duzego pasiaka:-p?

edit KasiaF
a moze herbatke mietową mu zrób?

Dziewczyny sorry nie nadrobię;/ Muszę iść spać bo wstaje 4.45;/ i jazda do Lublina ale chciałam się tylko pochwalić że DOMI zrobiła kupkę na nocnik!!!
Tak u nas kładzie się pod poduszkę:)

Takie 9 miesieczne dziecko też mozna w jakis sposób wychowywać? Na razie nauczyłam ją, ze jak dochodzi do kabli to mówie "nie wolno" i groże palcem to nie idzie dalej i robi mi papa :p

kasiek gratki !! ;*
Umi nie to jest kundel mieszany z rasowym Alba Rafałek 11.09.2011.jpg
Kasia zazdrosze tej pogody . ja chce lato!!!!!!!!!! :-))))))))))))))))))

reklama
kasiek gratki kupki:-D
młoda wyglada na wiekszego pieska, to za konia pociagowego a raczej wrotkowego mogłaby chyba robic:-p:tak:
gosidia wiesz mozesz ja uczyc ze włąsnie czegos nie wolno, albo róznych zachowan typu klaskanie, no ale cieszko sie wychowuje takiego szkraba zalezy z czym ma sie problem:-p kary to raczej kiepski pomysł w tym wieku takmi sie wydaje

Do góry