reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jeśli wam się podoba moje hasło w konkursie na bb to wejdzcie i podziękujcie za post. Bardzo bym się cieszyła jakby Adaś dostał taki rowerek.
KONKURS: Wygraj rowerek biegowy First BIKE lub kamizelkę odblaskową!

Sorki,głosowanie dopiero od 27.X :)

Młoda- jak biegunkę? Tzn. ile zrobił kupek?
Pilnuj by pił,żeby się nie odwodnił. No i możesz mu podać smecte. Nam pomogła przy małych biegunkach.No i tak jak umi mówi marchewianka jest dobra. A Rafałek ma temperaturę?

Ostatnia edycja:
reklama
lenka temp. nie ma mysle ze to zeby . 2 raz zrobil biegunke. podziekowanie wysłane ;-) kurcze nie doczyytałam ze głosowanie od 27X . :-( ale gapa ze mnie . I co teraz ???

Ostatnia edycja:
Młoda- e no chyba nic to jeden głos. Ja sama nie doczytałam. Najwyżej nas zdyskwalifikują:p.
Adaś szaleje mi dziś strasznie, a ja robie porządki w ciuchach. Z wszystkiego mi powyrastał.

lenka ale nie chciala bym zeby was zdyskwalifikowali . Zaraz cos wymysle . ;-) a te głosowanie nie jest od dzis ? ? ? ?

Ostatnia edycja:
Młoda- nie no przestań, moje gapiostwo i tyle. Zresztą pewnie nie tylko ja się zagapie:) Napewno wiele osób wystartuje w tym konkursie i będzie duża konkurencja-wiec szanse tez niewielkie.

Adaś już zjadł obiadek. Je teraz za trzech:) Już nabrał spowrotem ciałka:)Mam nadzieje,ze nie będzie już teraz chorować przez jakiś czas.

Witam;)

Kasiek, Dominika jaka gwiazda wieczoru ;). B.ładnie wyglądałyście.. Fajnie, że weselicho się udało i mała dała radę ;) Powodzenia z zębami.
Młoda, współczuje tego ząbkowania. Ja Zosi smaruje dziąsła maścią Dentinox N i jej pomaga.
Kaama, fajne mebelki . Wy to chyba jakiś grubszy remont robicie ;).
Rox, ale Ty masz słodkiego synka;) i podejrzałam tą historyjkę na fb to widać, że wie o co chodzi w pieniążkach itrzeba się brac za papierkowe :p
Anula, głowa do góry! Ważne, że masz synka zdrowego i kochanego a facetem ech... wiem, że to sie tak łatwo mówi tylko, ale mam nadzieje, że sie wszystko poukłada.

U nas dzisiaj z rana też podobno przywaliło i było -5 ;p sama nie sprawdzałam wiec nie wiem. Lecę klepać jakś szybki obiad. W ogole od dzisiaj zaczynamy z D. oszczędzać bo nam ta kasa przez palce ucieka ;/ a szkoda gadac. A w ogole, Zosia jak poznala nowe smaki ma focha na Bebiko. Mozna takie prawie 8 miesieczne dziecko przestawic na krowie mleko. Troche czytalam i powinno sie jak najdłuzej karmic takim no ale ona ma bunt i go w ogole nie chce. ;/

lenka a nie chcesz posprzedawać ubrań po swoim synku ? :cool2:

dzięki za miłe słowa o Boo ... fakt niezły gość z niego ;-) chwilami nie wierzę że to moje dziecko :rofl2:

reklama
gosdia- no u nas też mroźno z rana strasznie.Najgrubszy sweter na siebie zakładam. Adasiowi też założyłam czapke z zakrytymi uszami. Mam różnej grubości czapki i sama nie wiem jaką mu zakładać.
A co do mleka-mój miał 7 miesięcy jak zaciskał usta i wkurzał się przy mleku. Okazało sie,ze dziurka mu nie odpowiadała w smoczku i zaczał w niekapku pić. Potem się koło roczku zbuntował i przeszedł na kaszki-bo zależało mi by modyfikowane pił. Jak miał 1,5 roku już nei chciał pod żadną postacią i dostaje mleko krowie,z którym problemów nie mamy.

Rox- a jaki boo numer nosi? Mam troszke na 86,92. Kurtke zimowa z nexta na 90 cm fajną.

Do góry