reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hejo :-)
widze że od rana jakieś złe nastroje co niektóre mają ...

ja nawet nie mam głowy do pisania...
poczytałam i wogóle nie pamiętam co pisałyście.,.. ehhhh
wybaczcie... ale mam troszkę na głowie...i mam nadzieję że wszytsko się ułoży tak jak powinno....
jak co to jestem i czytma.. postaram się odpisywac.....
dzisiaj u nas pogoda do bani , wieje , zimno..
strasznie po prostu

A ja tak czytam i nie rozumiem czemu kama uwazasz ze młoda sie wkurzyła:-p? Napisała Sory! i tyle ja tez czasem jak z kimś rozmawiam pisze ok! co nie oznacza ze krzycze tylko podkreslam, że przyjęłam do wiadomości i np nie olewam tematu tylko na prawdę to przyjęła i sie tym zajmę:).

Co do mrozu, ojemu dziecku ubrała dzis czapkę, to był dla niego szok chyba. Bo sie mnie pyta " jimowa? ( zimowa), snieg jeśt?" no tak bo jak matka czapke ubiera to znaczy ze cos nie halo na zewnątrz.

Hejo chyba doszłam do siebie:)

Vegas
to super podejście ma Twój mąż uśmiałam się z tego "kościotrupa" hehehe mój też mówi że kocha mnie taką jak jestem a to co po ciąży zostało też kocha bo to po Dominice:)

Daffi
super że z Oleńką za chwilę będą w domu i będą mogły się sobą nacieszyć:)

Kamma
ja dziś jeszcze leniuchje bo u mamuni jestem:) Też lubiłam drapać i C też szczególnie jak kiedyś paznokcie miałam zrobione:):) Czy Ty nie masz dziś urodzin??

Rox
uśmiechnij się:) Obyś szybko się uporała z pracą pokaż Boo bo dawno Go nie widziałyśmy:)

Anula
bardzo Ci współczuję że masz takiego... Obudzi się jak będzie z późno ciesz się synkiem:)

Młoda
zdrówka dla mamy i żebyś mogła skończyć szkołę:)

Umi współczuję zdrówka dla Kacperka:)

Kamcia oby się ułożyło:)

Ale się wyspałam wszystko mnie boli bo tych tańcach Domkę wygnałam z łóżka do babci zjadła kaszę i się bawi:) Dziś zbieram się do ciotki na leczenie ząbków;/;

kaamaa no w sumie kwestia odbioru, bo ja to odebrałam że po prostu przeprasza bo sie pomyliła. Gorzej by było gdyby dodała "Sory jak zwykle sie czepiaja czy cos", wtedy odebrałabym to jako humorzaste zachowanie. Jak dla mnie nie trzeba pisac eseju przepraszając za pomyłkę:tak:, z resztą młoda ma taki styl pisania juz sie do tego zdazyłam przywyczaić że w dwóch słowach ma zawartą całą odpowiedx na dany temat:-D. Przywykniesz:)

reklama
Kurcze chcialam sie zarejsetrowac jako bezrobotna ale nie moge bo sie nie obronilam(obrona za rok)jesli studiowalabym zaocznie nie byloby problemu, musze sie dowiedziec czy moga mnie skreslic z listy studentow a przed obrona zapisac....

Do góry