reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

vegas to widze ty masz tak jak ja z ta wyobraznia i nakrecaniem sie. kurde musze pomyslec o tych zabawkach bo to calkiem niezly pomysl ;p a moj S ostatnio wlasnie smial sie ze kupi rozowe kajdanki nam do sypialni ;p my czasem lubimy poszalec :)

reklama
Vegas A dzięki dzięki tyle komplementów powiem Ci że nawet nie patrzyłam że przystojny jest jakoś tak wyszło jak się poznaliśmy to nocy nam na gadanie brakowało strasznie śmiechowy jest:) A mała na pewno wytrzyma zabawi się i nawet nie będzie pamiętała że nie ma mamy ani taty:) My też używamy żeli i olejków uwielbiam jak mnie masuje:) Ja to nawet wibrator mam bo taki prezent przyjaciółki sprawiły na wieczór panieński żeby aby mi się nie nudziło jak C w przyszłości by trasy jeździł:p:p C też mówi że nie widzi mankamentów ale ja widzę...

Lenka
nic nie robię właśnie;/ Taki leniem jestem że aż wstyd...

Beacia
uwierz mi że jak się ubiorę to jest ok... Rozstępów w prawdzie nie mam dzięki Bogu na brzuchu ale mam brzuszkowy celulit ale to jeszcze by się przeżyło najgorszy jest mój biust jeden taki drugi taki... i Chyba to mi najbardziej przeszkadza;/ A co dl libido to właśnie zaczęłam szukać w necie co z tym zrobić i chyba się za siebie wezmę i zacznę jakieś suplemnty diety brać bo i ciągle zmęczona i w ogóle. Nic się nie ruszam i chyba mi tego najbardziej brakuje że wchodziłam na boisko spociłam się jak kot i jak schodzilam czułam że żyłam a teraz to tylko leżeć mi się chce...

Ostatnia edycja:
kasiek ja swego czasu tez duzo sportu uprawialam: koszykowka, tenis stolowy i wieczorami biegalam, a teraz co? leze w chalupie i Kacprem sie zajmuje. no nie powiem brakuje mi sportu, ale z drugiej strony ciesze sie ze maly jest. cos kosztem czegos, ale chyba do biegania to wroce, bo to tak nie moze byc albo moze na jakis fitness sie zapisze ;p

Beacia to samo też biegałam... I chyba wrócę ale muszę słuchawki odnaleźć do telefonu:) Ja 8 lat w siatkówkę tak trochę poważniej grałam no i teraz też nie mam na to czasu zresztą z kim bym grała jak nie ma drużyny:) A tak obiecywałam sobie że na wakacje poprawię swoją kondycję ale ro się nie chce po całym dniu z dzieckiem jak trzeba obiad zrobić posprzątać zająć się eh
"Lenka i to ja jestem chuda?? To albo byłaś mega szczupła albo taka drobniutka jesteś. Ja bym chciała wrócić do tych 54 i mi wystrczy

Lenka to ja mam 170cm i ważę 62kg i te 8 kg mi ciąży;/ To przez małżeństwo bo miesiąc po porodzie ważyłam 55kg a od ślubu czyli ponad rok + 8 to chyba nie bardzo:)

dziewczny ja przy wzroscie 163 wazylam 58 a teraz to az wstyd sie przyznac. ja to wygladam na slon w ostatnim miesiacu ciazy.

edit.

lece spac, bo jutro rano musze z malym do lekarza na kontrol. nie polepszylo mu sie i chyba znowu kur*a mac zapalenie oskrzeli bedzie mial ;((

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry