reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Herbata Gratulację ogromne
a ja sie zwami witam u mnie chłopaki chorują znowu dobrze ze mała zdrowa

U nas chorób ciąg dalszy, ale dajemy rade jakos.... w nocy byl spory mróz :tak: ale to dobrze:-)
Na obiad rybka po grecku bedzie;-) a jutro mam zabiegany dzien i nie zajrze wczesnie napewno... Rano kolo 8 wyjerzdzam M zaworze do brata, i jade z dzieciakami do tesciowej, starszaki zostawiam z nią i na 10 z Mikim na bioderka.... normalnie :szok: jeszcze badanie o takiej godzinie ze Miki powinien spac, czuje ze bedzie pięknie.... :no: jakos dam rade moze....:baffled:[/QUOTE] Lizia napewno dasz radę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Helloł

Hebrata ooooogromne gratulacje!! czekamy na relacje i zdjęcia :-)

Kamciu
nie martw się na zapas :* tulę mocno.

Vegas, Liza zdrówka dla dzieciaczków :*

Młoda a samarujesz młodemu dziąsełka? nie którym dzieciakom pomagają gryzaki schłodzone w lodówce.

Kasiek podaj i mi magnez, mam kaca jak stąd do Warszawy :zawstydzona/y:

My dzisiaj pracowity dzień zaczeliśmy tapetować pokoik Julki :tak: uwielbiam tą robotę!

Herbata gratulacje:) Namęczyłaś się, ale sama wiesz, że warto, prawda?:-):-) niech Mała zdrowo rośnie i daje kupę szczęścia:-)
Anka albo ja ślepa jestem.. ale pisałaś już coś o Was? Bo czytam Twoje posty a nie wiem nawet kimś jesteś:-) tak dokładniej. I nic o Twoich dzieciakach nie wiem. A szkoda. Ale może ja nie doczytałam, jak tak to napisz.
Liza dasz radę, na pewno:tak: Ja też nieraz byłam na bioderkowych akurat w porze drzemki Małej, ale co zrobić. Zdrowia dla chorowitków:tak:
Daffi jak tam Oleńka? Kiedy wychodzą, wiadomo coś?
Kaamaa toś zaszalała:-):-) ja tapetować nie lubię:baffled: ale malować bardzo:tak:
Beacia Elwirka biedne ząbkujące dzieciaczki. Oby szybko im te ząbki wychodziły.

uciekam bo Mała wstała. U nas głównie rodzinny czas i zajmowanie się praniem i winkiem bo mąż zrobił dawno temu, ale dziś wlewał do butelek i korkuje:-) Etykiety chce robić i ponaklejać i będzie profesjonalnie:-):-) Mama w Rzymie, nie wiem czy Wam pisałam, że w czwartek jechała, dziś była na Pl. Św. Piotra na mszy z Papieżem. Mają też grób Jana Pawła II zwiedzić, w czwartek wraca. Podoba jej się tam.

a ja wpadłam soie pochwalic ze Vika ma już całą dolną 5 :-)
nawet nie wiem kiedy jej wyszła.. sporo czasu nie sprawdzałam buźki bo nie pokazuje za bardzo
musze jej jeszcze ukradkiem górne sprawdzić bo nie chciała więcej pokazać :-)

mu po spacerku z mlodym, troche sie przewierzyl i lepiej mu sie oddychalo. teraz bede mlodemu w polce ukladac, bo ma troche balagan ;p

vi gratulacje zabka ;*

vegas wyslij jedna butelke tego winka :p

kasiek jak po weselichu ?

mloda moze sprobuj tym zelem tak jak kama pisze

anka​ edytuj posty

Herbatka, gratuluje córeczki!!!!!!! Wkońcu się doczekałaś! Wracaj szybko.
Młoda, może smaruj mu taką maścią specjalną? Albo ja mam takie szczoteczki do masowania dziąseł, tylko że moja tego nie zaakceptowała;) Teraz daje jej bułki i sobie sama masuje skórką dziąsełka.
Vikamcia, gratuluje 5 i żeby problemy się w miarę pomyślnie rozwiązały.
Liza, powodzenia jutro na bioderkach.
Kasiek, dzisiaj pewnie poprawiny więc udanej imprezy.
Anka, zdrówka dla choruszków Twoich,
Beacia, to ja mam trochę lepiej moja z zegarkiem w ręku wstaje o 6.45 ;)

Chyba to wszystko :) Miłej i udanej niedzieli ;). Ja uciekam do mojej Małpki bo rządzi w chodaku iu próbuje babcie wykończyć ;P

Heeeejo ja jeszcze w nastroju weselnym, weselny klimat:D:D

Daffi
super że z Agą i Oleńką ok gratulacje:) Odzywaj się częściej:) Śliczna dziewczynka:)

Kamcia
zdrowia dla chłopa:)

Liza oj połamane połamane:) Zdrówka dla dzieciaków na pewno szybko ogarniesz jutro:)

Anka ja też podziwiam potrójna mamo:)

KasiaF wszystkiego najlepszego:*

Vegas
zdrówka dla Martynki:)

Kaammma
a podeślę ja to mam takiego jak od Zakopanego do Szczecina i spowrotem hahaha

Beacia
mega:D

Gosdia
nie na poprawiny boi poprawiny w domu Pana młodego a to trzeba ze 30 km jechać a wszyscy po alkoholu:)

Dziewczyny przepraszam jeśli którejś nie odpisałam albo coś pomieszałam bo jeszcze mam wesele w głowie impreza mega Domka dosłownie powtarzam dosłownie tańczyła do 3 potem do domu pojechałyśmy C wrócił o 6... :D:D:D Dominika gwiazda wieczoru karzerzysta i fotograf to na zmianę robili zdjęcia i filmowali ją i parę młodą nawet śmiałam się do siostry że moja córa robi jej konkurencje i jest gwiazdą wieczoru na początku trochę była nie swoja ale potem jak się rozbawiła to nie zwracała uwagi na nikogo biegała bawiła się z dziećmi później wrzucę zdjęcia bo na razie nie dam rady trzeźwieje nawet nie wiedziałam że tyle umie w siebie wlać:)

Kasiek no nieźle się bawiłaś widzę, super:-) A dzieci najczęściej są gwiazdami wieczoru. Moja córa na naszym ślubie miała 5 miesięcy i też robiła u mnie za konkurencję:-D Aż dziw bierze, że Domka do 3 wytrzymała:-)
ViKamcia gratuluję ząbka:tak: moja nie chce mi pokazać kłaczków i nie wiem czy jakieś 5ki chcą wyjść.
Beacia podeślę:-):-)

reklama
Daffi super, że z Olą wszystko dobrze :tak: śliczna jest.
A co do Agi CC to doskonale ją rozumiem, też źle to wspominam..

ViKamcia przerąbane z tą operacją, współczuję Wam.

Herbata gratulacje!!! :*:*:* w końcu się doczekałaś córci :-)

kasiek super, że wesele udane i że Dominice się tak podobało :tak:

Ja dzisiaj tak w skrócie:-p od jutra będę na bieżąco :tak:

Dzisiaj byliśmy w kinie na filmie '1920 bitwa warszawska' :tak:
Później pojechaliśmy na urodziny do siostry P i do teścia :-) a teraz już spokój w domku, Zuzia jeszcze się bawi, ale myślę, że niedlugo pójdzie spać.

Muszę zapisać się do dentysty, mam dwa zęby do wyrwania.. jak ja to zniosę:-p

Do góry