reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

vegas to widze ty masz tak jak ja z ta wyobraznia i nakrecaniem sie. kurde musze pomyslec o tych zabawkach bo to calkiem niezly pomysl ;p a moj S ostatnio wlasnie smial sie ze kupi rozowe kajdanki nam do sypialni ;p my czasem lubimy poszalec :)

reklama
Vegas A dzięki dzięki tyle komplementów powiem Ci że nawet nie patrzyłam że przystojny jest jakoś tak wyszło jak się poznaliśmy to nocy nam na gadanie brakowało strasznie śmiechowy jest:) A mała na pewno wytrzyma zabawi się i nawet nie będzie pamiętała że nie ma mamy ani taty:) My też używamy żeli i olejków uwielbiam jak mnie masuje:) Ja to nawet wibrator mam bo taki prezent przyjaciółki sprawiły na wieczór panieński żeby aby mi się nie nudziło jak C w przyszłości by trasy jeździł:p:p C też mówi że nie widzi mankamentów ale ja widzę...

Lenka
nic nie robię właśnie;/ Taki leniem jestem że aż wstyd...

Beacia
uwierz mi że jak się ubiorę to jest ok... Rozstępów w prawdzie nie mam dzięki Bogu na brzuchu ale mam brzuszkowy celulit ale to jeszcze by się przeżyło najgorszy jest mój biust jeden taki drugi taki... i Chyba to mi najbardziej przeszkadza;/ A co dl libido to właśnie zaczęłam szukać w necie co z tym zrobić i chyba się za siebie wezmę i zacznę jakieś suplemnty diety brać bo i ciągle zmęczona i w ogóle. Nic się nie ruszam i chyba mi tego najbardziej brakuje że wchodziłam na boisko spociłam się jak kot i jak schodzilam czułam że żyłam a teraz to tylko leżeć mi się chce...

Ostatnia edycja:
kasiek ja swego czasu tez duzo sportu uprawialam: koszykowka, tenis stolowy i wieczorami biegalam, a teraz co? leze w chalupie i Kacprem sie zajmuje. no nie powiem brakuje mi sportu, ale z drugiej strony ciesze sie ze maly jest. cos kosztem czegos, ale chyba do biegania to wroce, bo to tak nie moze byc albo moze na jakis fitness sie zapisze ;p

Beacia to samo też biegałam... I chyba wrócę ale muszę słuchawki odnaleźć do telefonu:) Ja 8 lat w siatkówkę tak trochę poważniej grałam no i teraz też nie mam na to czasu zresztą z kim bym grała jak nie ma drużyny:) A tak obiecywałam sobie że na wakacje poprawię swoją kondycję ale ro się nie chce po całym dniu z dzieckiem jak trzeba obiad zrobić posprzątać zająć się eh
"Lenka i to ja jestem chuda?? To albo byłaś mega szczupła albo taka drobniutka jesteś. Ja bym chciała wrócić do tych 54 i mi wystrczy

Lenka to ja mam 170cm i ważę 62kg i te 8 kg mi ciąży;/ To przez małżeństwo bo miesiąc po porodzie ważyłam 55kg a od ślubu czyli ponad rok + 8 to chyba nie bardzo:)

dziewczny ja przy wzroscie 163 wazylam 58 a teraz to az wstyd sie przyznac. ja to wygladam na slon w ostatnim miesiacu ciazy.

edit.

lece spac, bo jutro rano musze z malym do lekarza na kontrol. nie polepszylo mu sie i chyba znowu kur*a mac zapalenie oskrzeli bedzie mial ;((

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry