reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ehhh normalnie o niczym innym nie myslę teraz :-(
czekamy tylkko na list i będzie wszystko dokładnie wiadomo kiedy jak ...
masakra.. jak na skazanie jakieś.. ryczeć mi się chce :-(

przy okazji :

"sms od Herbaty

Mała jest już na świecie. Urodziłam wczoraj po 26 godzinach o 23:59, 3120g i 52cm."

GRATULACJE

reklama
Herbata Gratuluję. w końcu :-D.
Kamcioa Nieciekawie, ale mam nadzieję ze operacja przebiegnie szybko i jedynym potem mankamentem będzie fakt że twój musi leżeć.:tak:

ja dizeczyny mam do Was pytanko co oznacza nazwa KGS Wybrzeże?:baffled:

witam :)
u nas nocka w miare. wieczorkiem ogladalam z mama "tylko mnie kochaj", ale pod koniec to juz zasnelam, bylam okropnie zmeczona. ale mlody i tak pospac nie dal bo o 5 juz na nogach. teraz sobie zasnal a ja wypilam kawke.

ewi a wiesz ze nie mam pojecia co to znaczy. ale to nazwa klubu.

herbata GRATULACJE :)) nareszcie ;*

vegas oby ten katarek martyni szybko minal

vikamcia wspolczuje mezowi.

Witam w mrozny poranek

Herbata , ogromne gratulacje , doczekałas sie wkoncu córeczki:)

Daffi
to fajnie ze u Agi i Olenki ok, trzymałam kciuki zeby wszystko dobrze sie skączyło

Vi kamcia nie zamartwiaj sie , wszystko musi byc oki, mój M tez powinien miec operacje ale niestety ją odkłada, naszcescie nie jest tak pilna

Beacia u nas pobódka troche pózniej bo o 6.30

Vegas zdrówka dla Martynki

Hejka
Herbata GRATULACJEEEE jupi :-D :happy: super ze mała juz na swiecie ;-)
ViKamcia kurcze bedzie dobrze..... :***
Vegas zdrówka dla małej :)

U nas chorób ciąg dalszy, ale dajemy rade jakos.... w nocy byl spory mróz :tak: ale to dobrze:-)
Na obiad rybka po grecku bedzie;-) a jutro mam zabiegany dzien i nie zajrze wczesnie napewno... Rano kolo 8 wyjerzdzam M zaworze do brata, i jade z dzieciakami do tesciowej, starszaki zostawiam z nią i na 10 z Mikim na bioderka.... normalnie :szok: jeszcze badanie o takiej godzinie ze Miki powinien spac, czuje ze bedzie pięknie.... :no: jakos dam rade moze....:baffled:

Weszłam tylko żeby zobaczyć czy Herbata urodziła a więc
Herbatko bardzo bardzo z całego serca Ci gratuluję czekamy na Ciebie i na maleńką:)

Idę magnez pić....

reklama
witam sie ! .
Z kubkiem kakao :-D

młodemu idą zęby płacze cały czas wpycha rączki do buzi i gryzie. Biedactwo moje :-(.
No a dzisiaj tata zaprosił nas na PIZZĘ :-D

Herbatka dziękuję za SMS-a ! ;* Gratulacje z calego serduszka !!;* Wracaj do formy i do nas !;*

Do góry