reklama
B
beacia858
Gość
daffi sliczna :*
ewi mialas chybana mysli herbatea nie mnie ;p pomylilo ci sie kochana
ewi mialas chybana mysli herbatea nie mnie ;p pomylilo ci sie kochana
ELWIRKA 25
Mamuśka
Daff śłiczna
KasiaF sto lat
KasiaF sto lat
Liza
Fanka BB :)
beacia ja tez mam taka nadzieje ze jest juz po
Daffi hehe no zdjątko malo wyrazne buziuni nie widac ;-) ale fakt malusia ona nie jest )))
EWI ja juz mam sprzątniete ze 2h temu ponad jakos tak łatwo mi to szlo, mimo ze robilam to z dziecmi i nawet wlosy umylam
zaraz bede szla dzieciaki kąpac ehhh
a na dworku sie rozpogadza!!!, z jednej strony mamy zachmurzone niebo (caly dzien tak bylo) a z drugiej strony juz coraz blizej niebieściutkie takie !! oj dzis domrozi pewnie :-) i dobrze
Daffi hehe no zdjątko malo wyrazne buziuni nie widac ;-) ale fakt malusia ona nie jest )))
EWI ja juz mam sprzątniete ze 2h temu ponad jakos tak łatwo mi to szlo, mimo ze robilam to z dziecmi i nawet wlosy umylam
a na dworku sie rozpogadza!!!, z jednej strony mamy zachmurzone niebo (caly dzien tak bylo) a z drugiej strony juz coraz blizej niebieściutkie takie !! oj dzis domrozi pewnie :-) i dobrze
Liza
Fanka BB :)
beacia ja tez mam taka nadzieje ze jest juz po
Daffi, Oleńka duża dziewczynka . Dobrze, ze wszystko ok. Cały dzień się martwiłam bo głpuiego neta nie miałam. Mam nadzieje, ze już bedzie ok. A co do karmienia to ja osobiście nie miałam takiego problemu, ale moja koleżanka zaczęła karmić dopiero dwa tygodnie po cc, także nic straconego. Tłumaczyła mi kiedys, ze cc to nie naturalny porób i tam hormony inaczej zaczynają działać czy coś takiego. Najważniejsze, ze z Małą wszystko ok!!! Gratulacje przede wszystkim dla Kacperka, że został starszym bratem
KasiaF, stoooo laaaat!
KasiaF, stoooo laaaat!
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ewi no tak jeśli operacja konieczna to trzeba ją zrobić nie ma wyjścia.. bo lekarz powiedział że jak nie zrobi to nie bedzie mógł chodzić ...
a jak zrobi operację to na kilka miesięcy też nie będxie mógł normalnie funkcjonować... tak źle i tak niedobrze :-(
a jak zrobi operację to na kilka miesięcy też nie będxie mógł normalnie funkcjonować... tak źle i tak niedobrze :-(
femme fatal
Mama Ninki :)
VIKAMCIA - kurcze przerąbane niestety różne gówna ludzi łapią 3mam za niego kciuki oby operacja się powiodła i było już wsio ok :-)
A ja z pracy jakiś czas temu wróciłam i nic mi się nie chce naprawdę nic nie chce mi się nawet iść myć i się w piżamę przebierać no ale trza będzie
A ja z pracy jakiś czas temu wróciłam i nic mi się nie chce naprawdę nic nie chce mi się nawet iść myć i się w piżamę przebierać no ale trza będzie
reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
U nas sobota jak to sobota - sprzątanie
Mała za dnia mało spała to się szalało
Bidulka z tym katarkiem się męczy, ale wierzę, że raz dwa i jej minie. Ja już jestem zdrowa.
Dafii super, że Oleńka zdrowiutka Oby tak zostało! Śliczny Bączek z niej choć twarzyczki nie widać. Gratulacje dla Agi!
KasiaF zdrówka, szczęścia i pociechy z męża i Kacperka
Elwirka kopę lat. Co u Was?
ViKamcia uu przerąbane. Ale jak trzeba to trzeba, na pewno będzie w porządku
Dafii super, że Oleńka zdrowiutka Oby tak zostało! Śliczny Bączek z niej choć twarzyczki nie widać. Gratulacje dla Agi!
KasiaF zdrówka, szczęścia i pociechy z męża i Kacperka
Elwirka kopę lat. Co u Was?
ViKamcia uu przerąbane. Ale jak trzeba to trzeba, na pewno będzie w porządku