reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
beacia ja tez mam taka nadzieje ze jest juz po :tak:
Daffi hehe no zdjątko malo wyrazne buziuni nie widac ;-) ale fakt malusia ona nie jest :))))
EWI ja juz mam sprzątniete ze 2h temu ponad :-D jakos tak łatwo mi to szlo, mimo ze robilam to z dziecmi ;) i nawet wlosy umylam :-D

zaraz bede szla dzieciaki kąpac ehhh
a na dworku sie rozpogadza!!!, z jednej strony mamy zachmurzone niebo (caly dzien tak bylo) a z drugiej strony juz coraz blizej niebieściutkie takie !! :-D oj dzis domrozi pewnie :-) i dobrze :tak:

beacia ja tez mam taka nadzieje ze jest juz po :tak:
Daffi hehe no zdjątko malo wyrazne buziuni nie widac ;-) ale fakt malusia ona nie jest :))))
EWI ja juz mam sprzątniete ze 2h temu ponad :-D jakos tak łatwo mi to szlo, mimo ze robilam to z dziecmi ;) i nawet wlosy umylam :-D

zaraz bede szla dzieciaki kąpac ehhh
a na dworku sie rozpogadza!!!, z jednej strony mamy zachmurzone niebo (caly dzien tak bylo) a z drugiej strony juz coraz blizej niebieściutkie takie !! :-D oj dzis domrozi pewnie :-) i dobrze :tak:

Daffi, Oleńka duża dziewczynka :). Dobrze, ze wszystko ok. Cały dzień się martwiłam bo głpuiego neta nie miałam. Mam nadzieje, ze już bedzie ok. A co do karmienia to ja osobiście nie miałam takiego problemu, ale moja koleżanka zaczęła karmić dopiero dwa tygodnie po cc, także nic straconego. Tłumaczyła mi kiedys, ze cc to nie naturalny porób i tam hormony inaczej zaczynają działać czy coś takiego. Najważniejsze, ze z Małą wszystko ok!!! Gratulacje przede wszystkim dla Kacperka, że został starszym bratem ;)

KasiaF, stoooo laaaat!

ewi no tak jeśli operacja konieczna to trzeba ją zrobić nie ma wyjścia.. bo lekarz powiedział że jak nie zrobi to nie bedzie mógł chodzić ...
a jak zrobi operację to na kilka miesięcy też nie będxie mógł normalnie funkcjonować... tak źle i tak niedobrze :-(

VIKAMCIA - kurcze przerąbane :no: niestety różne gówna ludzi łapią :no: 3mam za niego kciuki oby operacja się powiodła i było już wsio ok :-)

A ja z pracy jakiś czas temu wróciłam i nic mi się nie chce naprawdę nic :dry: nie chce mi się nawet iść myć i się w piżamę przebierać no ale trza będzie :-p

reklama
U nas sobota jak to sobota - sprzątanie
p.gif
Mała za dnia mało spała to się szalało
biggrin.gif
Bidulka z tym katarkiem się męczy, ale wierzę, że raz dwa i jej minie. Ja już jestem zdrowa.

Dafii super, że Oleńka zdrowiutka:tak: Oby tak zostało! Śliczny Bączek z niej choć twarzyczki nie widać. Gratulacje dla Agi!
KasiaF zdrówka, szczęścia i pociechy z męża i Kacperka:tak:

Elwirka kopę lat. Co u Was?

ViKamcia uu przerąbane. Ale jak trzeba to trzeba, na pewno będzie w porządku:tak:

Do góry