reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Miałam pisać co u mnie, ale to nieważne przy tym co się tu dzieje. Jejku, mam nadzieję, że Oleńka będzie zdrowiutką dziewczynką, przecież nie ma innej opcji no:-( Smutno mi strasznie, na pewno będę się modliła aby było wszystko w porządku. Musi być..

Beacia zdrówka dla Małego;*
Femcia hehe, a to texcior Ninka zapuściła:-D
Malwina o raju:szok: uważaj tam na Zuzę.
Herbata mam nadzieję, że rodzisz/urodziłaś;-) Daj szybko znać. Mi od odejścia czopu minęły 4 dni do porodu.
Mariolcia jeszcze chwilka i Twój Bąbel powita ten świat:-)
MamaPatryni witaj. Fajnie Malutka raczkuje:tak: Super, że są takie postępy:-)
Snoopy witaj. Gratuluję Fasolki:-)

reklama
dziękuję wszytskim za życzonka :*

femme to moja odwrotnie znów.. zje szynkę , kiełbaskę wszystkie serki same , albo zliże z chleba a chleb to wielkie zło :-p zje na siłe :-)
ewentualnie poskubie czasem bułeczkę.. ale też niechcetnie :/
mamapatryni witaj.. współczuję wam ze lekarze tak was olali i musicie małą rehabilitować ale mam nadzieję że wszystko szybko wróci do normy :-)
ślicznie mała zasuwa :-)

hehe moja też ostatnio z tekstem.. "mama kupe kupe" a ja jej majtki w dół i na nocnik tak sobie siedzi i siedzi.. a ja pytam Viki gdzie jest ta kupa a ona na to "tam w środku" i pokazuje brzuszek :-D

wampi a Ty gdzie mieszkasz?? bo ja tez do Łodzi mam w miarę blisko ;-)

anetka u nas tych butków jest od zawalenia ... mnie jakoś nie do konca przekonują .. ale może dlatego ze Vi jeszcze mała jest , a jak się będzie stroić to bęą jej pasować do cziuszków (widziałam na manekinach na allegro :-p )
ale ładniusie są :-)
snoopy witaj i gratulacje :-) to bedziecie mieli teraz wesoło :-)
zdrówka dla Oli.. Aga trzymaj się

a ja mam doła.. mój D ma poważny problem z noga pisałam kiedyś ale nie wiem czy na tym wątku też..
i proawdopodobnie bedzie miał operację biodra jestem załamana :-(
dosłownie się jeb.ie wszustko :-( nie chce mi się nawet pisac ehhhhhh

Jakies problemy są z forum bo nie moglam pisac postów! teraz mi sie udało...

Daffi mam nadzieje ze to nie jakies straszne problemy... Jak Jula?
Gratulacje dla Agi!! Mam nadzieje ze Olenka jest zdrowa jak rybka:) ktory to byl tc juz?

Hej. ja wczoraj śledziłam na telefonie jak tam z Agą ale pisać nie mogłam.,
Gratuluje, na szczęście wszystko dobrze się skończyło, Oleńka to silna dziewczynka.
Daffi Masz jakieś wieści nowe? Wszystko teraz dobrze?

Daffi- to dobrze,ze już po wszystkim, życze dużo zdrówka dla dziewczyn. Oleńka duża dziewczynka napewno wszystko będzie w porządku.

Herbata chyba też już po,bo nie pisze.

MAMAPATRYNI - ale mała pędzi ! super jej idzie widać dziewczyna zdolna szybko się uczy :-) i jakie ma oczęta wielkie :yes:

ROX - hej piękna co u Ciebie dawno Cię nie czytałam :-p :-)

EWI - raz na jakiś czas może tym bardziej że soczków raczej nie pija bo najbardziej lubi wodę i czekolady też nie je za bardzo czasami w jakimś batoniku ale raczej jej kupuje te mleczne kanapki albo bez czekolady jakieś wafelki ;-)

KAAMAA - hehe różnie bywa ja byłam agresywnym dzieckiem wiecznie się kłóciłam i problemy przynosiłam :-D a Nina jest spokojna i nie sprawia problemów :-p zobaczymy czy tak zostanie :-p wow jaki pomysł na obiad :-p

SNOOPY - wow ale się u Ciebie pozmieniało :-) tylko nam teraz nie uciekaj :*

GOSDIA - niestety czasem przychodzi taki okres że facetowi odwala... ale pewnie wszystko nie długo wróci do normy i przeprosi najlepiej olać póki co ;-)

VIKAMCIA - hehe to u Ciebie lepiej chleb i tak nie zdrowy :-p kurcze a co z tą nogą jakiś wypadek ?

Dobrze że z malutką AGI wszystko ok nie kojarzę dziewczyny ale nie jestem w stanie sobie nawet wyobrazić jaki musiała stres przejść :no: mam nadzieje że teraz już same dobre wiadomości

A ja tyle nadrabiałam że już nie mam czasu napisać co u mnie :-p w sumie nic ciekawego w skrócie :-p

reklama
Jejku domyślam sie jaka musi byc zdenerwowana, i pewnie tez dlatego nie ma pokarmu...:(((( po cc ponoc moze tak byc ze pokarm sie pojawia na drugi dzien czy jakos tak, wiec szanse jeszcze ma... moze wiecej dziewczyny po cc doradza.... jesli bardzo jej zalezy na karmieniu piersia to chyba stymulacja piersi laktatorem moze cos da?
Mam nadzieje ze z Olą wsio oki... czemu kurcze w inkubatorze jest? to byl 38tc z tego co widze wiec byla donoszona....
A jak Kacperek?

Do góry