reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Beacia Wspólczuje nocek. Ja mam za sobą dopiero dwie jazdy po 1.5 godziny każda. nie chcemy marnować czasu na jazdę po wsiach. do tej pory raz w tygodniu jazda ale to dlatego ze wcześniejsza grupa właśnie kończy jazdy i to na nich się skupiają teraz, ale już ma byc cześciej. mi idzie bardzo dobrze. za kółkiem czuję się jak ryba w wodzie, jakby to byl mój świat dlatego tak nie mogę sie doczekać dzisiejszej jazdy i kolejnych też.
:tak:
co do testów to teraz robię najwyżej jeden błąd.
Umi :-D ja lubi miec zaplanowany dzien poza domem, nie lubie siedziec w domu ale lubię jeździć i załatwiać sprawy i staram sie by mi to zajeło jak najdłuzej.:tak::-)
żeby do domu tak szybko nie wracać tak więc co tylko mogę to załatwię dzisiaj.

reklama
Klaudix Rafcio przesypia prawie co noc 7h ;-):-)
Beacia no dokładnie jak tu z nim wyjśc..

no zesz kurka siwa....
Wyobraźcie sobie ze K... powiedział mi ze doprowadziłam małego do choroby !!;/;/
co to (*&^(^(^(^%& oh;/

Ostatnia edycja:
ELWIRKA 25 dziękuję:-) widzę że moja córka będzie miała tak samo na imię jak Twoja.

młodamamusia18 Ehh u nas nie lepiej z pogodą, ostatnio była taka burza że korki wysadziło i komputer nam spaliło:-D Naszczęście jest laptop. Miejmy nadzieję że w sierpniu będzie lepiej.

Liza Hmm z tym samopoczuciem to różnie, już końcówka to ciężko . Jak nie ból pachwin to zgaga, jak nie zgaga to skurcze łydek. Masakra:-p Ale trzeba przetrwać

EWI44 No to masz dzisiaj troszkę tych zajęć:) Ale przynajmniej nie będziesz się nudzić;-)

Heka kochane!!!

Pogoda do bani, ale to juz wszystkie wiecie:)

My po weekendzie super.
znowu przywiezlismy puchary.
A w niedziele bylismy na spływie po Brdzie, 27 km wiosłowania ale warto było bo było suuuper. Płynęlismy ze znajomymi , którzy niestety mieli niezaplanowana kąpiel w wodzie.
Naszczescie nic się nie stało tylko rzeczy im się skąpały:)I było smiechu co nie miara:rofl2:

umi tzrymam kciuki za badania

młodamamusia a co Rafcio się rozchorował???

ewi to fajnie ze jazdy Ci się podobają i idzie Ci świetnie

kasiek niech M się nie zamartwia , nastepnym razem zda

A w sobotę urodziła kuzynka M , chłopca 4200 i 60 cm długosci, teraz czekamy na siostrę M , bo tez bedzie rodzić lada dzien

A u nas nocki coraz lepsze, tylko 1 pobódka i Zuzoa spi do 8-9.

Malwina nie M tylko C:) mam nadzieje że następnym razem zda chyba ma w następną środę:)

młoda przy takiej pogodnie to wszytko możliwe a Rafałek jest malutki więc jaka w tym Twoja wina!!! Domka też ma katar ale chyba jej przechodzi bo nie kasłała w nocy:)

Emiliana ja też życzę szybkiego porodu jak mój 1,5 h jako takiego najstraszniejszego bólu i była Dominika boisz się troszkę? Bardzo młodziutko na zdjęciu wyglądasz ale laska jesteś:)

Hej dziewczyny u nas pogoda w sumie taka sobie niby bardzo ciepło ale słońca nie ma siedzę też w domu sama obejrzałam sobie spokoju Czystą krew:) reszta na odpust pojechała teściowa wybiera się chyba na urlop do Szwecji więc tydzień będę gospodynią:) Tylko musimy ustalić co i jak bo mieliśmy jechać do moich rodziców C miał podłogę malować a i ja chciałam się ze 2 tygodnie pobyczyć a tak to musimy zostać w domu pod ich nieobecność bo trzeba się firmą zająć i w ogóle domem:) Jeszcze muszę pranie ręczne zrobić bo nakupiłam sweterków małej na szmatach i nie można ich prać w pralce , po za tym już tam się pierze, zupa zrobiona muszę jeszcze ziemniaki na drugie obrać i w sumie nie wiem co jeszcze robić taka pogoda do dooopy że nic się nie chce robić;/

reklama
Do góry