reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Beacia Wspólczuje nocek. Ja mam za sobą dopiero dwie jazdy po 1.5 godziny każda. nie chcemy marnować czasu na jazdę po wsiach. do tej pory raz w tygodniu jazda ale to dlatego ze wcześniejsza grupa właśnie kończy jazdy i to na nich się skupiają teraz, ale już ma byc cześciej. mi idzie bardzo dobrze. za kółkiem czuję się jak ryba w wodzie, jakby to byl mój świat dlatego tak nie mogę sie doczekać dzisiejszej jazdy i kolejnych też.
:tak:
co do testów to teraz robię najwyżej jeden błąd.
Umi :-D ja lubi miec zaplanowany dzien poza domem, nie lubie siedziec w domu ale lubię jeździć i załatwiać sprawy i staram sie by mi to zajeło jak najdłuzej.:tak::-)
żeby do domu tak szybko nie wracać tak więc co tylko mogę to załatwię dzisiaj.

reklama
Klaudix Rafcio przesypia prawie co noc 7h ;-):-)
Beacia no dokładnie jak tu z nim wyjśc..

no zesz kurka siwa....
Wyobraźcie sobie ze K... powiedział mi ze doprowadziłam małego do choroby !!;/;/
co to (*&^(^(^(^%& oh;/

Ostatnia edycja:
ELWIRKA 25 dziękuję:-) widzę że moja córka będzie miała tak samo na imię jak Twoja.

młodamamusia18 Ehh u nas nie lepiej z pogodą, ostatnio była taka burza że korki wysadziło i komputer nam spaliło:-D Naszczęście jest laptop. Miejmy nadzieję że w sierpniu będzie lepiej.

Liza Hmm z tym samopoczuciem to różnie, już końcówka to ciężko . Jak nie ból pachwin to zgaga, jak nie zgaga to skurcze łydek. Masakra:-p Ale trzeba przetrwać

EWI44 No to masz dzisiaj troszkę tych zajęć:) Ale przynajmniej nie będziesz się nudzić;-)

Heka kochane!!!

Pogoda do bani, ale to juz wszystkie wiecie:)

My po weekendzie super.
znowu przywiezlismy puchary.
A w niedziele bylismy na spływie po Brdzie, 27 km wiosłowania ale warto było bo było suuuper. Płynęlismy ze znajomymi , którzy niestety mieli niezaplanowana kąpiel w wodzie.
Naszczescie nic się nie stało tylko rzeczy im się skąpały:)I było smiechu co nie miara:rofl2:

umi tzrymam kciuki za badania

młodamamusia a co Rafcio się rozchorował???

ewi to fajnie ze jazdy Ci się podobają i idzie Ci świetnie

kasiek niech M się nie zamartwia , nastepnym razem zda

A w sobotę urodziła kuzynka M , chłopca 4200 i 60 cm długosci, teraz czekamy na siostrę M , bo tez bedzie rodzić lada dzien

A u nas nocki coraz lepsze, tylko 1 pobódka i Zuzoa spi do 8-9.

Malwina nie M tylko C:) mam nadzieje że następnym razem zda chyba ma w następną środę:)

młoda przy takiej pogodnie to wszytko możliwe a Rafałek jest malutki więc jaka w tym Twoja wina!!! Domka też ma katar ale chyba jej przechodzi bo nie kasłała w nocy:)

Emiliana ja też życzę szybkiego porodu jak mój 1,5 h jako takiego najstraszniejszego bólu i była Dominika boisz się troszkę? Bardzo młodziutko na zdjęciu wyglądasz ale laska jesteś:)

Hej dziewczyny u nas pogoda w sumie taka sobie niby bardzo ciepło ale słońca nie ma siedzę też w domu sama obejrzałam sobie spokoju Czystą krew:) reszta na odpust pojechała teściowa wybiera się chyba na urlop do Szwecji więc tydzień będę gospodynią:) Tylko musimy ustalić co i jak bo mieliśmy jechać do moich rodziców C miał podłogę malować a i ja chciałam się ze 2 tygodnie pobyczyć a tak to musimy zostać w domu pod ich nieobecność bo trzeba się firmą zająć i w ogóle domem:) Jeszcze muszę pranie ręczne zrobić bo nakupiłam sweterków małej na szmatach i nie można ich prać w pralce , po za tym już tam się pierze, zupa zrobiona muszę jeszcze ziemniaki na drugie obrać i w sumie nie wiem co jeszcze robić taka pogoda do dooopy że nic się nie chce robić;/

reklama
Do góry