reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kasiek oo tirowiec bedzie:-) spokojnie za pierwszy razem na tiry rzadko kto zdaje... to jest dla nich pewny zarobek wiec niech sie nie łamie:-)
Elwirka dobre i to, a bedziecie mieć może jakieś kontrole u lekarza, czy te ćwiczenia coś dają?

reklama
umi no chciałby z ojcem prowadzi firmę transportową nie koniecznie ja jestem zachwycona... Pewnie że tak najpierw muszą zarobić a po za tym tir to nie osobówka... mówi że 10cm wystawał i już go oblał

kasiek co do wystawania to nawet osobowe uwala jak wystaje 5 cm, wiem bo mój T tak 2 razy wystawał minimalnie, a i tak mu nie zaliczyli:/. Jedyne co to szkoda nerwów i kasy. Co do firmy transportowej, tez mi sie marzy, a lbo sama spedycja, żeby sie z autami nie uganiać:-D, ale wkład jaki trzeba miec na rozkrecenie interesu jest porażający:no:

umi no w dzisiejszych czasach coś samemu rozkręcić to jakaś masakra!!! Tyle dobrze że teść już ma kilka lat bo samo prawo jazdy to jest pikuś potem pozwolenia na przewóz rzeczy bądź ludzi, kursy itp. więc na to to kasy leci.Po weselu co kasy uzbieraliśmy to swojego tira kupiliśmy i już trochę łatwiej:) Racja z tymi nerwami teraz śpi bo tak się zdenerwował że masakra... I widzisz osobówką wystawał a co mówić tirem eh na wszystkim chcą zarabiać...

Liza no kasy leci i nie masz pewności za którym razem zdasz;/

Hej.
Ja jakoś tak bez weny chwilowo.
nerwowa dzisiaj jestem że ho ho.
była wzmianka o prawku, więc radze Wam dziewczyny zapisywać się w tym roku.
to linki dla przybliżenia sprawy
Prawo jazdy: zmiany w egzaminach już od 2012 roku

Zmiany w egzaminach na prawo jazdy. Testy będą trudniejsze - Wieści - MM Moje Miasto

pozatym od następnego roku będą też i ułatwienia
jeśłi zda się egzamin i ten i ten to dostajemy z WORD-u kwitek że zdaliśmy i juz mozemy jeździć nie musimy czekać az dostaniemy prawojazdy
pozatym w ciagu 6 miesięcy trzeba będzie zaliczyć kurs jazdy w poślizgu kontrolowanym. co jest przydatne w zimie.

Elwirka Te ćwiczenia napewno coś dadzą. a macie taką piłkę rehabilitacyjną, taką duza? tez jest bardzo pomocna.
Beacia I jak Ci testy idą?
ja jak pierwszy raz rozwiązywałam to miałam 3 błędy. dawno zaczęłaś kurs?
Kinga A co Ty tak krótko?
co do prawka na karegorię C to u nas było niedawnio finansowanedla tych którzy się zgłosili, nie dla wszystkich oczywiście i takim cudem część kolegów S ma już prawko na C.

ELWIRKA Wiesz warto zakupic. Koszt tej piłki to ok 25-30 zł. Mięśnie brzuszką i plecków fajnie się na tym rozwija. Pomocne przy nauce siedzenia a i dziecko się przy tym nie męczy a raczej uznaje to za zabawę.

reklama
Hej. Mój J ma dziś urki, więc jak wrócił po pracy po 18 to czekał na niego pyszny obiadek i potem małe świętowanko w 3kę. Teraz moje Skarby śpią. Myślałam, że film z J obejrzę, ale on dzień w dzień pracyje po 12h i coś sumienia nie mam go budzić..

Umi no Martynka sporo łapie słówek, od wczoraj jeszcze ''pies'' doszedł, do tej pory wołała na psa ''łołoł'':) No a ''miś'' też na tapecie cały czas:) Powodzenia na kontroli!

Kasiek zdrówka dla Królewny. Ahh o prawku wolę nie pisać, moja zgroza życiowa:p

Elwirka świetnie, że Mała robi postępy:)

Liza fajny staż:)

Do góry