reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

vika na kaszel bralam stodal a na katar masc majerankowa...i tyle ;p
Lolkak zgadnij;-)
Lana napisz mi gdzie napiszesz bo chcialabym wiedziec....

dupolizy no i ja ma wrazenie ze pijesz do mnie.... zgadzam sie z patrcja....:eek:

reklama
kama do lekarza to nie bardzo bo u nas tylko paracetamol zalecają..
jak w ciąży nie mogłam śliny przełknąć tak mnie bolało gardło to mi paracetamol dali...

liza boli mnie gardło , i zatoki , a do tego czuję takie ogólne osłaboenie

mleko z miodem nie pomogło.., herbata z cytryną też nie...
więc musze jakieś leki brać..
jem strepsils ale też nie działa

Kamcia tu tez tylko Pamolem lecza. niewazne czy rozwalilas kolano czy masz grype :szok:

a co do wyprawki to wozek i lozeczko w Polsce sa zdecydowanie tansze. jak nie uda mi sie tam kupic, to sprobuje w Niemczech.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kamcia tak jak dziewczyny pisaly tantum verde albo hascosept, syrop prawoślazowy, rutinoscorbin i nie wiem, może zapytaj o jakieś homeopatyczne leki w aptece :tak:

spadam do bankomatu wybrać pieniadze dla G., u nas ciche dni z mojej strony na 400%, on udaje że wszystko ok :huh: żałosny jest :huh:

reklama
oooo rutinoscorbin mam i spytam o ten tantum verde...
mam nadzieję że szybko przekdzie...

patisia współczuję cichych dni,.. ehhh szybko minie poewnie :)

idę uspić Vikunię... i będe brała się za obiadek i prasowanie... choć nie mam sił

Do góry