reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

daffi podziwiam Cię bo ja bym chyba siedziała i wyła jakby mój wyjechał....
konniczynka jutro pierwszy raz stresika malutkiego mam ale malutkiego zobacze jutro ;p Amelcia zostaje jutro z tatusiem:) a ogolnie z moja mama:)

Moj właśnie niedawno pojechał do pracy Maleństwo od paru minutek spi,a ja mam chwilę dla siebie. Ide jutro na 2 zmianę także z Amelcia sie widze do południa...;( nie wiem jaj ja to przezyje... w poniedziałek nocki a potem od środy wplne do środy.....:) sprzatania mam co nie miara na te Chrzciny.... zaluje ze nie zrobilam w Wielka soote bo u nas ksiadz nagie dziecko zanuza w takiej wielkiej "wannie" jak Jezus... potem pokazuje ludziom fajnie to wyglada ale juz po ptokach...

reklama
hej

Paula świeta racja :tak: ;-) dobrzze napisane ;-)
Kamcia zazdroszcze takiego sasiada serio ;-)
konniczynka hehe chociaz u was zeby idą, u nas raz ida raz nie i teraz stoją i mam juz naprawde brak sil, bo podem ból i marudzenie wraca ze zdwojoną siłą:-(
Gosia o tej porze to kazdy spi, przygotowujac sie na nastepny dzien z dzieckiem :-D ale czasami pisze sie i do 24 ;-) zalezy :tak:

Nocka w miare, Miki od 23 spal juz z nami ;] heh... no a wstalismy o 5:45 ;] juz powoli zaczynam sie przyzwyczajac....

Hej:-)

konniczynka ja na razie jakoś specjalnie nie zmieniłam trybu życia, ale na pewno pod koniec będę bardziej uważać, żebym znów wcześniaka nie urodziła. Na siłowni to ja nigdy nie byłam jeszcze:zawstydzona/y: ale na pewno jak będzie odrobinę cieplej to będziemy chodzić na basen, Kacper uwielbia wodę:-) Przyjemne z pożytecznym, rozruszam kości i będę się lekko czuła w wodzie, a poza tym Marcin jako żołnierz ma zniżkę u nas na basenie, za Małego się nie płaci, tylko za mnie, to warto korzystać:-) ale chyba do jacuzzi nie będę mogła wchodzić, szkoda bo lubię.
eliza u nas o 6tej pobudka, ale to standard :-)

Miłego dnia!

Cześć laski ;-)

Wczoraj nie pisałam, bo jakoś mi się nie chciało. Na razie tylko o sobie, później postaram się nadrobić :tak:

Zaczęłam uczyć Zuzię sikać na nocnik. Wczoraj nawet ładnie jej to wychodziło, ok 5-6 razy zrobiła siku do nocniczka :tak: zobaczymy jak będzie dzisiaj. Od rana chodzi w majteczkach i na razie nie było ani wpadki ani siku do nocnika, muszę poczekać ;-)

paula jestem bardzo zadowolona, mimo że nie są niskie, są bardzo wygodne :tak:

myślę że dzisiaj Wam dotrzymam towarzystwa bo wczoraj jakaś pogodowa deprecha mnie dopadła :tak:

anetka gratuluje sukcesów nocniczkowych :tak:

współczuje kryzysów wczesno porankowych i nocnych u nas pobudki wnocy ostatnio to standard :/ ale to przez katar :/

a i zapomnialam się pochwalić nie mówiłam nic bo nie chciałam zapeszać robiliśmy powtórne próby wątrobowe i odpukać wszytsko ok :-) za 3 miesiace badanie kontrolne :-D

Witam piątkowo. ja wcvzoraj robiłam porżadek w jedym pokoju, pół dnia mi zeszło ale juz na swioeta mam spokój z nim.
dzisiaj wezmę się za okna w końcu trzeba coś zrobić.
dzieci mi kasłają trochę. mnie diząsło boli. w srode byłam u tego nieszczęśnego dentysty bo maiłam korzeń do wyjęcia. dos tałam znieczulenie ale zniweczuliło tylko troche a bardziej sąsiednie zęby znieczuliło i bolało. dziekawe kiedy dziąsło przestanie boleć.
Daffi Jak zareagoweałam na słowa Justynki? Już nawety nie pamiętam, ale ide tym tokiem myślenia ze jesli dziecku się mówi że tak nie można to nadal będzie tak robił, wiec poprostu udąłam ze tego nie słyszę. ui to skutkuje naprawdę bo już tego nie mówi. a ucze ją że jakby co to ma mówić kurcze.
Eve Sperma w sosie, bleeee. Współczuj temu kto to znalazł. u nas w Grajewie jest taka pizzeria Savona, tamtejsze pizze sa mniam, przepyszne, jeszcze nie trafiłam na lepsze.
Patisia Fajne buty.
Malwina A co Wy tak czesto Zuzie oddajecie odzicom swoim?
Kamaa Jak nasz komp wirusa złapał to nic innego nie zostało jak format systemu. S [postawił system na nowo i sprzedał komuś.
Eliza Oj wiem coś o tych zabawkach. Justynka ma zupełnie tak samo. ja jak sie wnwrwiam to wszystkie do worka pakuję i na strych wynosze. i porzadek jest a tylko kilka zostawiam do zabawy. Z obcietymi włosami Danielowi lepiej, stanowczo.
Agoosia. Wredny babsztyl. one sa najgorsze, myśla że wszystko im można a potem żadnego przepraszam nioe powiedza. ja bym jej nagadała.
Malwina Niezly ten filmik. a zuzia śliczna jest. Wiesz ja bym Ci radziła odpisywac na posty innych. wtedy nie bedzies zise dziwić ze nikt Ci nie odpisuje.

witam sie i ja:p

Daffi to niezla okazja na rowery:)

Anetka gratuluje nocnikowania:p oby Zuzi dalej tak ladnie szlo:)
Ja alana tez sadzam ale nic z tego nie wychodzi bo zaraz wstaje:/

reklama
Anetka gratulacje! Ja Kacperka też usiłuję nauczyć, ale kiepsko nam to idzie, nocnik ląduję wszędzie nawet na głowie, a usiedzieć nie może. No ale trening czyni mistrzem:-)
W końcu się uda.
Ewi Współczuję bólu, ja miałam kiedyś wyrywanego zęba bez znieczulenia, nic przyjemnego, a nieraz ze znieczuleniem nie boli mniej niż bez. Jak mieszkałam we Lwówku, to mojej najlepszej koleżanki babcia była dentystką i dbała żeby nic mnie nigdy nie bolało, ale teraz się boję dentysty.

Mąż ma dzisiaj już wolne do poniedziałku, bo w poniedziałek ten wyjazd:-( ale jak wróci, to chyba będziemy kupować już autko, tylko najpierw stare musimy opylić. 15 maja mam roczek mojej chrześnicy w Pile, ale chyba jeszcze nie będziemy mieli nowego, ale po tym roczku może do mojej mamy do Szczecina zabierzemy się nowym:-) Nie mogę doczekać się tego wyjazdu do mamy, tam zawsze odpoczywam i niczym się nie martwię, niestety moja mama pracuje w Niemczech i widzę ją raz na 3-4 miesiące, czasem ale rzadko co 2 miesiące i jak jedziemy do niej to już tam trochę siedzimy.

Do góry